|
|
old hand
|
|
old hand
No to zarobiles sporo na bonusach, wiec i tak jestes do przodu i to 500zl to drobne. bonus dostaje sie za tranzakcje userow, ktrych polecasz - wiekszosc osob juz miala tam konto a z mojego linka tylko malutka czesc skorzystala...i raczej nie korzysta z tych kont. Bonus refferal jaki mi wplywa co jakis czas jest smiesznie niski 1.5PLN - takze moga sobie to zabrac  Niech po prostu oddadza mi moje pieniądze, bo nie chcę mi się obsmarowywać na wszystkich znanych mi forach. Napisałeś, że i tak jestem do przodu to jest ok. Czyli Twoim zdaniem na chamstwo trzeba sie zgadzać - nawet gdybym był do przodu??? Odpowiedz jaką otrzymałem od nich to jakaś kpina i tyle i nie mam zamiaru przymykać oka. Nieważne czy to 50 czy 5k PLN. Ja nie pisalem o poleceniach tylko o grze na martwe dusze u bukow. Kto jest w temacie to wie o co chodzi. Natomiast zgadzam sie w 100%, ze nie Twoim zadaniem jest weryfikowac osobe, z ktora sie "wymieniasz". I do 1000euro wg zasad moneybookers nie trzeba sie weryfikowac. Wczesniej czy pozniej beda musieli oddac Ci kase, ale podejrzewam, ze skonczy sie blokada konta na zawsze.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Witam, zamierzam wspołpracowac z jednym panem w wymiane moneybookers - konto, chce zweryfikowac jego tożsamosc, mowi ze moze mi wsylac meil z kopia dowodu potwierdzona notarialnie. Jak moge sprawdzic ze to prawdziwa dowod a nie podrobka. Dzieki za pomoc pozdrawiam
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
dzis minal tydzien od zlecenia wyplaty na konto bankowe, pieniedzy nadal nie ma... zawsze to trwalo max 2-3 dni  i to akurat wtedy, gdy ten przelew jest mi naprawde pilnie potrzebny...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
dzis minal tydzien od zlecenia wyplaty na konto bankowe, pieniedzy nadal nie ma... zawsze to trwalo max 2-3 dni  i to akurat wtedy, gdy ten przelew jest mi naprawde pilnie potrzebny... Właśnie pisałem Hagiemu - coś Wam pokażę: XXXXXX 11 Feb 08 09:54 Withdraw Bank transfer -X processed X I z Mbanku: 11-02-2008 11-02-2008 PRZELEW ZEWNĘTRZNY PRZYCHODZĄCY MONEYBOOKERS LIMITED C3 CAIRNGORM HOUSE,MERIDIAN GATE, 203 MARSH WALL, LONDON E14 9YT, UK Tak więc nie wiem, czym się przejmować, ja czekałem na przelew 12 godzin.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
i oczywiscie kumate centrum wiadomosci wysyla mi szablon, ze mam czekac 2-5 dni roboczych... niewazne, ze one juz minely...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja również czekam dokładnie tydzień, pieniędzy nie ma
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
widze że nie jestem sam, i ja czekam tydzień za kasą
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Przelew zlecony w niedziele wieczorem, w poniedziałek kasa na koncie w mBanku.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
z mbankiem widze nie ma problemu..
ja mam inteligo
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
a ja mam mbank i czekam ponad tydzien 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Również mogę potwierdzić, że moneybookers opóźnia (ma problemy?) wypłaty. Z moich informacji wynika, że to niezależnie od banku. Tu bardziej chodzi o kwoty, gdyż dam przykład mojego znajomego. W dniu 5 lutego złożył wypłatę dosyć dużej kwoty na konto bankowe inteligo. Do tej pory ich nie dostał, a mija już 7 dzień. Natomiast w niedziele wieczorem (tj. 10 luty) złożył wypłatę na mniejszą kwotę i ona doszła dzisiaj rano (tj 12 luty) bez problemu.
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja tylko 300 złotych wypłaty zleciłem. Raczej jest problem z transakcjami zleconymi właśnie w okresie około 7 dni temu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie czyli jak widać z mbankiem jak ktoś już pisał nie ma problemu ja mam konto w lukasie, tam bodajże w weekend ( sobota & niedziela ) nie robią transferów - zleciłem wypłatę w czwartek około południa, fundusze doszły w poniedziałek też około południa, wiec jak widać z tym bankiem MB również dość dobrze współpracuje a mgr, Zaixi i "znajomy" ? Expekt_Expert - Inteligo, i zapewnie to wina raczej banku a nie ich, przynajmniej tak mi się wydaje na drodze waszych wypowiedzi. Z moich informacji wynika, że to niezależnie od banku. Tu bardziej chodzi o kwoty, gdyż dam przykład mojego znajomego. - jak widać nie chodzi o kwoty - jak również widać jest to jednak zależne od banku pozdr,
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Baqu, nie wspomniałeś o użytkowniku pietroc1908, który ma konto w mBanku i czeka przeszło tydzień. Tu raczej problem leży z wypłatami, które były dokonywane na początku zeszłego tygodnia (poniedziałek-wtorek)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a przepraszam, nie zauważyłem
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Dziala wam Moneybookers?
Od 10 minut strona sie nie otwiera:/ Zarowno DSL jak i GPS
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
Dziala wam Moneybookers?
Od 10 minut strona sie nie otwiera:/ Zarowno DSL jak i GPS nie działa.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
zlecone wczoraj - dziś popołudniu na inteligo.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
A kurde niech oni bankrutują  nie można ich się doprosić o odblokowanie konta. Dostane kartę z netka i będzie pięknie  .
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|