Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 7 z 10 1 2 5 6 7 8 9 10
B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
no jak ktoś napisał darmowej kasy nie będzie... więc trzeba kombinować:)

Iourieva-Moiseeva 1

Ekaterina jak nie chciała wczoraj zapierdzielać w sztafecie to hop, dzisiaj podium musi być, chociaż to biathlon więc nie wiadomo. Klasa Iourievej przemawia

Henkel - Glagow 1

Glagow dobrze strzela ostatnio ale to nie taka forma jak Henkel, jest w gazie, świetnie jej wszystko wychodzi, biorę pod uwagę nawet jej z dwa pudła to myślę, że powinno się udać.

Gwizdoń - Pałka 1
było 1.55 teraz spadł kurs do 1.37 w toto-syfie.. szkoda, że rano nie chciało mi się iść. Krysia wczoraj dobrze biegła i strzelalałaa, jednak klasa i poprzednie wyniki przemawiają za Magdą.

Baily - Gregorin 1

Francuska mimo, że nie lubie jej, często stawiałem ją z Neuner wink i była zawsze o 1 miejsce wyżej smile dobrze strzela, dobrze biega, będzie się liczyla dzisiaj

---->

myśle jeszcze nad :

Denkinger - Gwizdoń
Ponza-Khvostenko
Jonsson-Denkinger
Iourieva-Glagow

nie wiem co z tą Denkinger, co ona pokaże jakoś też nie moge znelźć jej statystyk

Bonus: Unibet
F
enthusiast
enthusiast
F Offline
Sory ze sie wtrace , ale jaka klasa Iourievej , o niej czegos takiego nei można powiedziec bo to dopiero przebijajaca sie zawodniczka, mozna tak powiedziec o bjoerndalenie np.Moiseva moze byc grozna potrafi dobrze strzelic a wczesniej nie startowała.

Gwizdoń moze dzis ci ze tak powiem wdupic strzela kiepsko wiec moze nałapac minutek ,/krysia wczoraj naprawde jak na nia pobiegła genialnie chociaz dobierała.

Co do Denkinger to nei wiem czemu nieznalazłes statystyk , pewnie szukałes tylko na MS a one jest dlatego ze notowała wczesniej niezły wystepy w biegu wąłsnie indywidualnym .Pozatym generalnei moze namieszac , bo to dosyc solidna zawodniczka .Bardzo zcesto pietnastka pierwsza.Srednio biega niezle strzela stac ja na dobry wynik.

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
oki, oki czyli

jeżeli Gwizdoń miałaby przegrać z Pałką( nie wierze w miejsce w pierwszej 25) to byłaby bardzo niska, czyli Denkinger musiałaby być wyżej. Jednak zakładajac inny scenariusz to Gwizdoń będzie blisko czołowej 10 a tam miejsca dla Pałki nie ma

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Bodzio21
oki, oki czyli

jeżeli Gwizdoń miałaby przegrać z Pałką( nie wierze w miejsce w pierwszej 25) to byłaby bardzo niska, czyli Denkinger musiałaby być wyżej. Jednak zakładajac inny scenariusz to Gwizdoń będzie blisko czołowej 10 a tam miejsca dla Pałki nie ma

z gora 1 pudlem i biegiem takim jak wczoraj to moze gdzies kolo 10 by sie znalazla

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Żeby nudno nie było... midelek + surebecik wink

Biathlon - 15 km (K)
Przewaga >29,9 sec. @2.1 GB
Przewaga <31,5 sec. @2.0 Betway

C
newbie
newbie
C Offline
Bieg indywidualny -niecelny strzał doliczana jest 1 min. do czasu zawodnika(zawodniczki).
GLAGOW-91%
AGHATOVA-92%
PAłKA-91%
HENKEL-81%
WILCHELM-80%
KHVOSTHENKO-90%
skuteczność w biegach indywidualnych.
Aghatova-Glagov,walka o I m-ce.

C
newbie
newbie
C Offline
Pałka wygra z Gwizdoń,wczorajszy bieg:
Pałka ,biegowo 2,strzlanie ogólne91%
Gwizdoń ?,strzelanie ogólne-76$

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Originally Posted by chorrycho

jedz caly czas na suchych statsach to daleko nie zajedziesz...

F
enthusiast
enthusiast
F Offline
Originally Posted by HAGIi
Originally Posted by chorrycho

jedz caly czas na suchych statsach to daleko nie zajedziesz...
No tak , ale sam osobiscie zagram za grosze Pałke kurs 2.90 do 1.30 to smieszne .A gwizdon moze popudłować , a ciekaw jestem czy stac i dzis Pałke na tak dobry bieg.

C
newbie
newbie
C Offline
Statystyki ważne są przy strzelaniu,bieg-dyspozycja chwili,pogoda,smarowanie,moc mistrzostw.
MOC-Henkel,Ahhatova.,

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Ruska przeciez nie startuje.

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
jak można brać pod uwagę same staty? może najlepiej weźmy pod uwagę jeszcze punkty w tym sezonie w biegu indywidualnym to gdyby startowała Olofson to była by na podium smile

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Glagow-Baily w profie 2.25 na 2 a na Henkel ze wygra 3.50 zagrane za 100pln:) uwazam ze warte zaryzykowania:) jak sadzicie:)?

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
Nie wiem czy warto bo nie mam pojecia ile dla Ciebie to jest 100PLN wink
Moge Ci tylko powiedziec ze na taka konkurencje jak bieg indywidualny moge zaryzykowac na zwyciezce max. 1/10 !!!!

E
Pooh-Bah
Pooh-Bah
E Offline
Niewiem czy wiecie ale dzis odwolali trning facetow gdyz wieje sztormowy wiatr...
Zastanawiaja sie czy nie przeniesc konkurencji o jeden dzien...

wieczny student
wieczny student
Expekt wystawił kilka nowych par

Obiecująco wygląda :
Kati Wilhelm - Kaisa Mäkäräinen 1.6 - 2.25
Tatiana Moiseeva - Sandrine Bailly 2 - 1.75

Wg mnie warte gry są Wilhelm i Bailly

Q
Qcz Offline
old hand
old hand
Q Offline
Women 15 km Individual postponed
The women 15 km Individual has been postponed due to the strong wind in Östersund. The new start time is 14:05 CET on Thursday, February 14.

L
old hand
old hand
L Offline
czyli kupony wazne na jutro
zastanawia mnie na ile zla pogoda moze wypatrzyc wyniki, to lepiej niech przeniosa, mam nadzieje ze to nie loteryjnosc jak w skokach
moje typy zaraz podam

L
old hand
old hand
L Offline
oryginalny nie bede, pewnie takie typy juz sie w temacie pojawialy. jesli pogoda nie wplynie na warunki do biegu i strzelania oraz jesli faworytki tych betow nie odpuszcza i beda strzelac i biegac na swoim obecnym poziomie to kupon powinien spokojnie wejsc.
expekt
Martina Glagow - Ann Kristin Flatland 1 - 1.25
Michela Ponza - Natalia Levchenkova 1 - 1.40
Kati Wilhelm - Andrea Henkel 2 - 1.50
total 2.62

co tu duzo mowic kursy mowia same za siebie smile GLAGOW - dosc dobrze strzela, nienajgorszy poziom biegu, mysle ze jutro bedzie w czolowce. nawet meldujac sie w 10, czy nawet 15ce, jak to ostatnio robi, bedzie przed FLATLAND, bo ann to malo kiedy do 30tki puka i b slabho strzela. wiecej nie ma co pisac.
PONZA - jak wyzej, solidnie strzela, biegiem tez daje rade, obecna forma, mysle tez ze nastawienie to tej imprezy oraz statystyki na korzysc wloszki. mysle ze wlasnie w indywidualnym ta zawodniczka upatruje swoich szans na jakis sukces. mysle ze bedzie walczyc o pierwsza piatke.
LEVCHENKOWA - coz, moze ambicje podobne, ale nie te mozliwosci, nie te umiejetnosci, forma i wogole
HENKEL - wszyscy wiemy w jakiej ta pani jest formie, co robi na strzelnicy. nic dodac nic ujac. Z drugiej strony WILHELM, tez w sunie zaliczana do czolowki, ale ostatnie tygodnie to slaba forma, o ile moze ona jeszcze biega ale na strzelnicy to jest tragicznie i w tym upatrywalbym powodzenia tego typu.
Jedno mnie tylkko meczy i zastanawia, czy HENKEL napewno bedzie chciala wygrac, majac juz 2 zlota czy minimalnie nie odpusci jutro. bo jesli nie to ten kupon musi wejsc!

jeszcze mialem dubla na betguna

WILHELM - HENKEL 2 - 1.50
PONZA - ROGSTAD 1 - 1.50

ale zdjeli oferte, jesli wystawia to jeszcze i zdarze jutro przed praca to zagram
powodzenia zycze

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
Jonsson H. (SWE) v Makarainen K. (FIN) 1.57 Gamebookers

Szwedka jest bardzo solidna zawodniczka na strzelnicy o czym przekonuje nas niemalze w kazdych zawodach.
Nie zdarzaja sie jej glupie wpadki na strzelnicy a najwyzej slabsza forma biegowa...
Finka jest mocna w biegu i tu ma napewno przewage nad Jonsson ale nie az taka by pozwolic sobie na niemilosierne pudlowanie

Przedstawie moze statystyki skutecznosci obu zawodniczek

Jonsson 88% ogolnie 95% w biegu indywidualnym
Makarainen 81% ogólnie 77% w biegu indywidualnym

To wszystko wpływa na to ze w 2 w tym sezonie rozegranych zawodach Jonsson zajeła dwa razy 5 miejsce a Makarainen 44 i 20 ...

Na tych MŚ rowniez o wiele solidniejsza jest Szwedkja i naprawde nie potrafie znalezc logicznego argumentu przemawiajacym za Finka...

Strona 7 z 10 1 2 5 6 7 8 9 10

Moderatorzy  Ojro 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, latajaca_holenderka, Lukasz111, poozon, burbon, rymoholik, alfa, bukma), 1,809 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,273
Posty5,828,303
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025