|
|
Villain
|
|
Villain
mam pytanie, co oznacza punkt w regulaminie mowiacy o tym, ze w 2-ej rundzie zostają wyniki z pierwszej?? Czy to oznacza, że jesli mialem słaby wynik w pierwszej fazie to teraz do samego końca będę musiał nadrabiac ...
jak będzie liczona punktacjA? Moim zdaniem powinna być ewdientnie od zera
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
A co ja mam powiedzieć? Prawdopodobnie mam najlepszy bilans ze wszystkich grup pod względem trafionych typów i stk, a wejdę z dwoma porażkami co praktycznie kończy mój udział w kolejnej rundzie. Też uważam, że powinno być od zera, ale niestety o tym moglem pomyśleć wcześniej 
|
|
|
|
|
Villain
|
|
Villain
to jest w ogóle totalny bezsens w takim układzie. Przecież to nie jest nic innego jak gra w 4 grupach 16-osobowych od początku, z tym, że na półmetku połowa odpada. po co było tworzyć osobne grupy i etapy?? wydaje mi się jednak, ze coś tutaj źle interpretujemy bo takie rozwiązanie jest nie do przyjęcia moim zdaniem.
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
nie no jednak przesadziłem nie będzie to najlepszy bilans  ale czołówka inaczej teraz Mitul nie zrobisz, bo przedłużysz konkurs o kolejne tygodnie  zalicza Ci się bilans z osobami, które awansowały dalej z Twojej grupy, a potem cztery mecze z rywalami
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Piostar nie przesadzaj !! Ja tez wchodze z 2 porazkami i wcale nie uwazam ze jestem bez szans  Mysle ze kazdy ma szanse tylko jedni maja wieksza a drudzy mniejsza  Innego wyjscia niestety nie ma bo znow granie ze wszystkimi przedluzalo by konkurs w nieskonczonosc...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Poniewaz koncze juz udzial na tej rundzie to chce podziekowac raz jeszcze za zaproszenie do Grand prix, bylo bardzo fajnie grac i co nieukrywam przerzucilo sie to pozytywnie na moje wyniki na Live w postaci wygranych Przyszedl mi dzis pomysl aby zrobic podobny konkurs na same Mistrzostwa Swiata...
pomysl do przedyskutowania. Pozdrawiam ! Konradd
|
|
|
|
|
ŁKS Łódź 
|
|
ŁKS Łódź 
Ja również chciałem podziękować za ten konkurs, szkoda, że żegnam się na tym etapie.. ale musiałem uznać wyższość chłopaków w mojej grupie, jakże mocnej i wyrównanej. Powodzenia wszystkim w dalszej grze  --- Jarkow gratulacje za b.dobry turniej i bardzo dobre prowadzenie!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A co ja mam powiedzieć? Prawdopodobnie mam najlepszy bilans ze wszystkich grup pod względem trafionych typów i stk, a wejdę z dwoma porażkami co praktycznie kończy mój udział w kolejnej rundzie. Też uważam, że powinno być od zera, ale niestety o tym moglem pomyśleć wcześniej  Co ciekawe w swojej grupie wygrałem 3 pojedynki  Wszystkie 3 z typerami ktorzy razem ze mną wyszli z grupy 
|
|
|
|
|
Villain
|
|
Villain
no to masz niezły bilans  tylko czy to jest sprawiedliwe ???
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
właśnie o to chodzi, ja wyjdę drugi z grupy a będę miał najgorszy bilans z całej czwórki bo poniosłem 2 porażki z tą właśnie czwórką  no ale tym mogłem pomyśleć wcześniej, teraz jest już za późno i będę musiał jakoś nadrobić w drugiej rundzie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moim zdaniem to jest sprawiedliwe,
Zobaczcie, że tak samo jest w turniejach w kosza, siatke czy ręczną. Jeśli zawodnik pokonal już raz rywala to punkty mu się liczą dalej. Nie wlicza się punktów z tymi co odpadli (np. tymi co nie podawali typów) i to jest logiczne. po co jeszcze raz grac z zawodnikami co się z nimi już grało.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no to masz niezły bilans  tylko czy to jest sprawiedliwe ??? Nie mnie to oceniać, ale czy w ME piłkarzy ręcznych ktoś narzekał na taką formułę ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moim zdaniem to jest sprawiedliwe,
Zobaczcie, że tak samo jest w turniejach w kosza, siatke czy ręczną. Jeśli zawodnik pokonal już raz rywala to punkty mu się liczą dalej. Nie wlicza się punktów z tymi co odpadli (np. tymi co nie podawali typów) i to jest logiczne. po co jeszcze raz grac z zawodnikami co się z nimi już grało. It's in the game 
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
Ja cały czas plątałem się koło 5-6 miejsca, po przedostatniej wskoczyłem na 3 i kończę na 1 miejscu  Moje mecze : LXXWWWWW  powoli się rozgrzewam  Co najciekawsze wśród wyników, które mi odpadną jest porażka i remis więc wiedziałem z kim tracić punkty 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam i zapraszam w wolnym czasie do lektury regulaminu. Jest to aktualna wersja zawierająca niektóre interpretacje oraz część Waszych postulatów.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja cały czas plątałem się koło 5-6 miejsca, po przedostatniej wskoczyłem na 3 i kończę na 1 miejscu  Moje mecze : LXXWWWWW  powoli się rozgrzewam  Co najciekawsze wśród wyników, które mi odpadną jest porażka i remis więc wiedziałem z kim tracić punkty  Dokładnie to wszystko policzyłeś? 
Last edited by jarkow; 19/02/2008 07:22.
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
małe pytanie
jest nagroda jak wyczytałem za najwyższe stk - liczy się z wszystkich typów czy tylko liczy się to z osobami, które awansowały dalej?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
małe pytanie
jest nagroda jak wyczytałem za najwyższe stk - liczy się z wszystkich typów czy tylko liczy się to z osobami, które awansowały dalej? Chodzi o stk jako dorobek z całego konkursu, a więc do tej nagrody będzie brana pod uwagę Łączne_STK z wszystkimi rywalami. 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
no! to mnie ucieszyłeś 
|
|