Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 26 z 27 1 2 24 25 26 27
Villain
Villain
mam pytanie, co oznacza punkt w regulaminie mowiacy o tym, ze w 2-ej rundzie zostają wyniki z pierwszej??
Czy to oznacza, że jesli mialem słaby wynik w pierwszej fazie to teraz do samego końca będę musiał nadrabiac ...

jak będzie liczona punktacjA? Moim zdaniem powinna być ewdientnie od zera

Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
A co ja mam powiedzieć?

Prawdopodobnie mam najlepszy bilans ze wszystkich grup pod względem trafionych typów i stk, a wejdę z dwoma porażkami co praktycznie kończy mój udział w kolejnej rundzie.

Też uważam, że powinno być od zera, ale niestety o tym moglem pomyśleć wcześniej frown

Villain
Villain
to jest w ogóle totalny bezsens w takim układzie. Przecież to nie jest nic innego jak gra w 4 grupach 16-osobowych od początku, z tym, że na półmetku połowa odpada. po co było tworzyć osobne grupy i etapy??
wydaje mi się jednak, ze coś tutaj źle interpretujemy bo takie rozwiązanie jest nie do przyjęcia moim zdaniem.

Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
nie no jednak przesadziłem nie będzie to najlepszy bilans laugh

ale czołówka smile

inaczej teraz Mitul nie zrobisz, bo przedłużysz konkurs o kolejne tygodnie smile zalicza Ci się bilans z osobami, które awansowały dalej z Twojej grupy, a potem cztery mecze z rywalami

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
Piostar nie przesadzaj !!
Ja tez wchodze z 2 porazkami i wcale nie uwazam ze jestem bez szans wink
Mysle ze kazdy ma szanse tylko jedni maja wieksza a drudzy mniejsza wink

Innego wyjscia niestety nie ma bo znow granie ze wszystkimi przedluzalo by konkurs w nieskonczonosc...

old hand
old hand
Poniewaz koncze juz udzial na tej rundzie to chce podziekowac raz jeszcze za zaproszenie do Grand prix, bylo bardzo fajnie grac i co nieukrywam przerzucilo sie to pozytywnie na moje wyniki na Live w postaci wygranych smile kasa

sonar
Przyszedl mi dzis pomysl aby zrobic podobny konkurs na same Mistrzostwa Swiata...

pomysl do przedyskutowania.

Pozdrawiam ! papa
Konradd

ŁKS Łódź
ŁKS Łódź
Ja również chciałem podziękować za ten konkurs, szkoda, że żegnam się na tym etapie.. ale musiałem uznać wyższość chłopaków w mojej grupie, jakże mocnej i wyrównanej.

Powodzenia wszystkim w dalszej grze piwo

---

Jarkow gratulacje za b.dobry turniej i bardzo dobre prowadzenie!

N
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
N Offline
Originally Posted by Piostar
A co ja mam powiedzieć?

Prawdopodobnie mam najlepszy bilans ze wszystkich grup pod względem trafionych typów i stk, a wejdę z dwoma porażkami co praktycznie kończy mój udział w kolejnej rundzie.

Też uważam, że powinno być od zera, ale niestety o tym moglem pomyśleć wcześniej frown

Co ciekawe w swojej grupie wygrałem 3 pojedynki smile

Wszystkie 3 z typerami ktorzy razem ze mną wyszli z grupy laugh cool

Villain
Villain
no to masz niezły bilans smile tylko czy to jest sprawiedliwe ???

Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
właśnie o to chodzi, ja wyjdę drugi z grupy a będę miał najgorszy bilans z całej czwórki bo poniosłem 2 porażki z tą właśnie czwórką smile

no ale tym mogłem pomyśleć wcześniej, teraz jest już za późno i będę musiał jakoś nadrobić w drugiej rundzie

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Moim zdaniem to jest sprawiedliwe,

Zobaczcie, że tak samo jest w turniejach w kosza, siatke czy ręczną. Jeśli zawodnik pokonal już raz rywala to punkty mu się liczą dalej. Nie wlicza się punktów z tymi co odpadli (np. tymi co nie podawali typów) i to jest logiczne. po co jeszcze raz grac z zawodnikami co się z nimi już grało.

N
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
N Offline
Originally Posted by Mitul
no to masz niezły bilans smile tylko czy to jest sprawiedliwe ???

Nie mnie to oceniać, ale czy w ME piłkarzy ręcznych ktoś narzekał na taką formułę ?

N
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
N Offline
Originally Posted by drfocus
Moim zdaniem to jest sprawiedliwe,

Zobaczcie, że tak samo jest w turniejach w kosza, siatke czy ręczną. Jeśli zawodnik pokonal już raz rywala to punkty mu się liczą dalej. Nie wlicza się punktów z tymi co odpadli (np. tymi co nie podawali typów) i to jest logiczne. po co jeszcze raz grac z zawodnikami co się z nimi już grało.

It's in the game piwo smile

wieczny student
wieczny student
Ja cały czas plątałem się koło 5-6 miejsca, po przedostatniej wskoczyłem na 3 i kończę na 1 miejscu laugh

Moje mecze : LXXWWWWW laugh powoli się rozgrzewam smile

Co najciekawsze wśród wyników, które mi odpadną jest porażka i remis więc wiedziałem z kim tracić punkty smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Witam i zapraszam w wolnym czasie do lektury regulaminu. Jest to aktualna wersja zawierająca niektóre interpretacje oraz część Waszych postulatów. wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by podstawek87
Ja cały czas plątałem się koło 5-6 miejsca, po przedostatniej wskoczyłem na 3 i kończę na 1 miejscu laugh

Moje mecze : LXXWWWWW laugh powoli się rozgrzewam smile

Co najciekawsze wśród wyników, które mi odpadną jest porażka i remis więc wiedziałem z kim tracić punkty smile

Dokładnie to wszystko policzyłeś? wink

Last edited by jarkow; 19/02/2008 07:22.
Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
małe pytanie

jest nagroda jak wyczytałem za najwyższe stk - liczy się z wszystkich typów czy tylko liczy się to z osobami, które awansowały dalej?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
małe pytanie

jest nagroda jak wyczytałem za najwyższe stk - liczy się z wszystkich typów czy tylko liczy się to z osobami, które awansowały dalej?

Chodzi o stk jako dorobek z całego konkursu, a więc do tej nagrody będzie brana pod uwagę Łączne_STK z wszystkimi rywalami.
wink

Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
no! to mnie ucieszyłeś smile

piwo

N
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
N Offline
no! to mnie ucieszyłeś smile

piwo

Nie ciesz się Pio smile bo jestem tuż za Toba laugh

Strona 26 z 27 1 2 24 25 26 27

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, Sensei, rafal08, burbon, Lukasz111, forty, bukma, Akhu), 1,863 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,273
Posty5,828,223
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025