Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 6 z 13 1 2 4 5 6 7 8 12 13
B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Originally Posted by Zulus
Kasa już na moim koncie bankowym w niecałe 24 godziny smile

a jaki bank ?

Bonus: Unibet
Z
Łódzki Klub Sportowy
Łódzki Klub Sportowy
Z Offline
Originally Posted by Baqu
Originally Posted by Zulus
Kasa już na moim koncie bankowym w niecałe 24 godziny smile

a jaki bank ?

mBank

Pooh-Bah
Pooh-Bah
W jaki sposób jest reazlizowana weryfikacja poprzez wyplate na konto bankowe. Zleciłem wyplate ponizej 50zl, tak jak bylo napisane, ale nie dostalem zadnego kodu. Weryfikował ktoś konto poprzez wyplate na konto bankowe?

S
old hand
old hand
S Offline
Originally Posted by march88
W jaki sposób jest reazlizowana weryfikacja poprzez wyplate na konto bankowe. Zleciłem wyplate ponizej 50zl, tak jak bylo napisane, ale nie dostalem zadnego kodu. Weryfikował ktoś konto poprzez wyplate na konto bankowe?

Weryfikacja z tego, co mi wiadomo, polegała na tym, że wpłacało się kwotę poniżej 50 złotych, a nie zlecało wypłatę, choć nie wiem jak to teraz wygląda.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by SenDPL

Weryfikacja z tego, co mi wiadomo, polegała na tym, że wpłacało się kwotę poniżej 50 złotych, a nie zlecało wypłatę, choć nie wiem jak to teraz wygląda.

wyglada to dokladnie tak jak napisales

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline

ja czekałem na tą wpłatę z miesiąc... nic nie dostałem,
napisałem do supportu do nich aby wysłali raz jeszcze i wreszcie
doszło, ale kupę pier*$&#@nia było z tym...

D
enthusiast
enthusiast
D Offline
Mam pytanie do graczy ktorzy wplacali kase przez moneybookers w ten feralny dzien kiedy mb nie przesylal potwierdzen do bukow. Udalo sie wam odzyskac pieniadze ? Ja do tej pory nic nie wskuralem mb kieruje mnie do unibeta a unibet do mb

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by kadus
Originally Posted by SenDPL

wyglada to dokladnie tak jak napisales

N0 ja mam napisane coś takiego :"W celu zweryfikowania konta bankowego, należy wypłacić z konta moneybookers kwotę mniejszą jak PLN 45.00. W polu adnotacji wypłaty otrzyma Pan/Pani kod weryfikacyjny. Oto kod, który należy wprowadzić po otrzymaniu płatności.

Procedura weryfikacji zostanie zakończona w ciągu 3 dni roboczych po pomyślnym wpisaniu kodu weryfikacyjnego status użytkownika zmieni sie na 'zweryfikowany', co umożliwi Panu/Pani swobodnie pobieranie pieniędzy z konta moneybookers jak również Pana/Pani limit transakcji zostanie zwiększony."

Niby jest wyplata, wyplacilem i nie bylo zadnego kodu

old hand
old hand
mam pytanie , zleciłem wypłate na konto bankowe robiłem to już nie raz w przeszłości nagle wyskakuje mi jakaś weryfikacja adresu , chcą wysłać do mnie list a teraz wypłata jest niemozliwa miał ktoś tak ?

M
addict
addict
M Offline
Zdaje sie ze MB przymierza do wydawania kart debetowych do rachunku

A
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
Originally Posted by Marcin
mógłbyś rozwinąć trochę to lakoniczne stwierdzenie ? wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Marcin

mam to samo....walka z praniem brudnej kasy

M
addict
addict
M Offline
Wlasnie wypelnialem u nich ankiete na temat wydania karty debetowej (zainteresowanie, akceptacje poziomu oplat, 10funtow za wydanie i 7,5 rocznie albo na odwrot)

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
a gdzie ta ankieta??

DoQ Offline
enthusiast
enthusiast
Jednym ze sposobów podniesienia limitu i weryfikacji w tym zasr* Mb jest weryfikacja karty kredytowej... i ostatnio mam z tym problemy... inteligo kiedys mi smigalo teraz w kratke raz dziala raz nie...! Czy ktos mi może powiedziec czy karta z PKO BP Inteligo bedzie działała gdy zechce z niej wplacic na MB.. bo narazie wszelka proba konczy sie fiaskiem i groźbami do n-tej potegi na temat prania kasy... ahh uwielbiam MB za wzorowe przestrzegania zasady klient nasz PAN oraz zasady domniemania niewinnosci ....

A
A Offline
Jeśli masz całkowicie Internetowe Konto PKO Inteligo to nie ma żadnego problemu.....ale przy ROR PKO BP Inteligo już są kłopoty.

F
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
F Offline
Panowie, czemu jak klikam w moneybookers na wpłać środki, wybieram pko bp inteligo zatwierdzam kwotę itd i przechodze do następnej planszy a tu mi się pojawia spis banków i mam jakiś wybrać shocked pko bp jest zablokowane :/ ktoś wie co jest grane?

F
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
F Offline
samo się naprawiło wink

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Jak moneybookers chce moj wyciag z konta bankowego to jak go moge uzyskac z mbanku ?

R
veteran
veteran
R Offline
nie uzyskasz bez pisania spoecialnego podania i wyslania na adres glownej siedziby banku czekasz miech az ci przysla wiem bo sam kiedys bralem jako dowod do roboty. ale widze ci mb blokli wiec w tym wypadku nerwow stracisz

Strona 6 z 13 1 2 4 5 6 7 8 12 13

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (11kera11, Lukasz111, JelineK, rafal08, latajaca_holenderka, betowiec, kamel, alfa), 1,177 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,285
Posty5,834,892
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025