Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 10 z 12 1 2 8 9 10 11 12
P
addict
addict
P Offline
A jeżeli chodzi o pamięciożerność to więcej ciągnie mi gg+skype. smile Może dla kogoś kto ma 512 ramu to ma jakieś znaczenie, mi to obojętne.

Bonus: Unibet
C
Pooh-Bah
Pooh-Bah
C Offline
Originally Posted by micha$
I co, mamy Ci taką wysłać pocztą? Czy co...
Jarocin 182a 37-405 Jarocin
Pawel Siek

C
Pooh-Bah
Pooh-Bah
C Offline
posiada ktos moze plyte glowna fujitsu simens, co to za wynalazek??
http://allegro.pl/item317633771_f_s_d1875_prescot_agp_x8_firewire_sata_ata133_.html
czy cos takiego mozna nazwac 'zamiennikiem' p4p800se
http://pl.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=12&l3=31&model=179&modelmenu=1

M
enthusiast
enthusiast
M Offline
może i proste/głupie pytanie ale kiedyś to robiłem a teraz nie mogę sobie przypomnieć jak ->

Jak ustawić na laptopie (system XP) aby touchpad reagował na pojedyncze kliknięcie (znaczy uderzenie w niego palcem)??

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
kozysta ktos z open offica?? czy macie wszyscy legalnego Offica?/heheh smile ...chodzi mi o to skad obrac jakies szablony do prezentacji...bo statndardowo sa trzy i to kiepskie a chcialbym jakies inne...jakby mogl ktos podeslac jakies info na ten temat...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ja korzystam z OO. Wpisz w google "open office szablony" będziesz miał sporo wyników. Na stronach amerykańskich jest tego od groma.

Villain
Villain
jak ustawić w Windows XP (i w 2000 też) dostęp do niektorych katalogów na hasło?
Nie chcę żeby nieuprawnione osoby mogły grzebać mi po całym kompie

ale bez ustawiania osobnych profili ... tylko zeby przy próbie otwarcia monitował o haslo albo coś w tym stylu

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Ja korzystam z OO. Wpisz w google "open office szablony" będziesz miał sporo wyników. Na stronach amerykańskich jest tego od groma.

moglbys podac jakis konkretny link ja juz toche patrzylem za tym i na nic konkretngo nie trafilem frown i wogole jak je juz bede mial to jak je wpasowac do OO??

bylbym wdzieczy ..

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
w pasku zadan, obok zegara, mam ikonke "Alerty zabezpieczen systemu windows". Da sie ja jakos wywalic z paska zadan ale zeby zabezpieczenie ciagle funkcjonowalo ?

Chodzi o to, ze za kazdym razem jak przywracam firefoxa chcac nie chcac klikam jeszcze na ta ikonke i ona tez wraca a to juz jest denerwujace ;]

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Originally Posted by lelu
w pasku zadan, obok zegara, mam ikonke "Alerty zabezpieczen systemu windows". Da sie ja jakos wywalic z paska zadan ale zeby zabezpieczenie ciagle funkcjonowalo ?

Chodzi o to, ze za kazdym razem jak przywracam firefoxa chcac nie chcac klikam jeszcze na ta ikonke i ona tez wraca a to juz jest denerwujace ;]

system--->centrum zabezpieczen---> zmien sposob informowania mnie przez ...... i tam co chcesz to odhacz . Nie wiem czy o to chodzi ?

M
enthusiast
enthusiast
M Offline
Originally Posted by lelu

spróbuj kliknąć prawym na pasek zadań, następnie wybierz /właściwości/, następnie /dostosuj/, tam już szukasz ikonki tego alertu zabezpieczeń i zaznaczasz jako /zawsze ukryty/ następnie /OK/ i /zastosuj/. kto wie może zadziała smirk

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
@herkules, niestety opcji ukrycia ikonki nie ma :/
@madel, mogloby ale to kooliduje troche z dzialaniem systemu i nakladki aston tongue

mimo wszystko dzieki za starania smile

GRILL MASTER
GRILL MASTER
Witam
Mam problemy z lagami w grze counter-strike. Są to lagi między 150 a 300 (mimo wszystko nie da się grać). Opcja z za słaby netem odpada, ponieważ mam sieć osiedlową 15 mbit/s rozłożoną na 30 pare osób, a lagi były nawet o 2 w nocy :/. Wydaje mi się, że pozostają dwie wersje, albo mam zaśmieconego kompa jakimiś "gównami" (choć przeskanowałem kompa Spybotem i niby znalazł pare śmieci, ale lagi są nadal), albo to wina tego, że internet poprowadzony kabelkiem mam podłączony do acces point'a i mam net radiowy w domu. Jeśli jednak jest to powód pierwszy to mogę wkleić logi z programu HijackThis (czy jak to się tam nazywa, nie znam się na tym). Czy ktoś umie to odczytywać i będzie mi mógł pomoć, albo może ktoś mnie upewnić, że to jednak wina tego radiowego neta ?

Proszę o pomoc smile kiedyś grałem dużo w cs'a, chciałem sobie wrócić teraz z nudów (mam nawet oryginalnego steama), ale lagi nie dają mi grać.

Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Kiedyś ktoś tutaj na forum podał link do strony jaką nie można było wyłączyć łatwo, bo okno skakało, a tam był film z dwoma nagimi gościami. A przez to wejście większość miało tak że jak coś kopiować chciało np. tekst to wyskakiwało [b]"Hello!"[b\]
zamiast kopiowanego tekstu. Niestety to mam teraz i nie wiem jak to rozwiązać bym mógł normalnie na kompie pracować frown
Proszę o pomoc.

C
veteran
veteran
C Offline
Prosze o pomoc

Nieotwieraja mi sie niektore strony w necie

komunikat
"Blad na stronie"

Lub
"Trwa otwieranie strony"

To sa jekies bledy jawa jak to usunac bo najgorzej ze nie moge obstawiac w betfair.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Mam prosbe o pomoc,
mam system W.XP i wlasnie kupilem sobie kamere Logitech do niego, ale wyskakuje mi komunikat ze brak USBAudio i vidcap.ax , moge to skads sciagnac ? Lub jak to ewentualnie obejsc ?

Z gory dziekuje piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Tutaj pomoze Ci google. smile

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Tutaj pomoze Ci google. smile

kolego juz wiem ze kumasz OO wiec powiedz mi jeszcze jedno...potrzebuje napisac wektor F i nie wiem jak zrobic ta strzalke zeby byla nad litera??/ ktos mi mowil ze cos w autoksztaltach...ale nie moge tego znalezc... frown

licze na szybka pomoc dziex

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wstaw - Obiekt - Formuła

Strona 10 z 12 1 2 8 9 10 11 12

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (kamel, latajaca_holenderka, Sensei, JelineK, Kretol, Akhu, burbon, forty, betowiec, rafal08, aker), 2,659 gości, oraz 19 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,894
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025