Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 5 z 5 1 2 3 4 5
K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Moim skromnym zdaniem jeśli bramka padła dokładnie w 20:00 - to wg mnie typ też trzeba zaliczyć.

Podsumowanie kolejki mogę też czasem zrobić. Mogę być po forumowiczu live99.

Nad resztą - nie zabieram głosu.

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Tak tak Dejmien ty teraz kota ogonem odwracasz. Właśnie w tym poście kto zajmie fotel lidera obraziłeś mnie. Dobrze wiedziałeś, że jestem za daleko aby ciebie dogonić i właśnie w ten sposób zrobiłeś z siebie Boga. Ja kończę dyskusje, bo nie będę z kimś dyskutował kto mnie obraża. Mam nadzieję, że w końcu ktoś ciebie dogoni i z tobą wygra smile a na koniec dodam, żebyś wziął przykład z live99, bo jesteście pewnie znajomymi a jakże innymi.

Co do kewina i tak sobie już rozliczył na plus. Jeśli tak chce i nikt nie ma nic na przeciwko to może tak zostać. Jeżeli w przyszłości będą podobne kwestie to mnie nie pytać tylko rozliczać. Ja naprawdę nie mam czasu komuś coś tłumaczyć a potem i tak ten ktoś robi jak chce.

.::Think Twice::. Ignorator.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ignotator, twoje zarzuty pod adresem Dejmiena sa troche przesadzone, Dejmien nie mial zamiaru nasmiewac sie z ciebie, a juz na pewno ciebie obrazic. Przeprosil, wydaje mi sie ze szczerze, a tymczasem to ty w kazdym nastepnym poscie atakujesz go. postanowilem nie zabierac glosu w tej sprawie az do teraz (choc uwazalem ze nie masz racji w tej kwesti akurat), ale w ostatnim poscie zrobiles cos co nie moze pozostac bez komentarza:

Mam nadzieję, że w końcu ktoś ciebie dogoni i z tobą wygra \:\) a na koniec dodam, żebyś wziął przykład z live99, bo jesteście pewnie znajomymi a jakże innymi.

twoja wypowiedz moglaby obrazic Dejmiena w wiekszym stopniu niz jego zart pod twoim adresem. jest takie powiedzienie, "nie czyn drugiemu co tobie nie mile", tymczasem ty postanowiles dac upust swoim emocjom i dales pokaz cietej riposty, po tym jak dlugotrwale byles urazony zwyklym zartem Dejmienia.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Oczywiście Dejmien jest poszkodowany strasznie. Gdyby nie zaczął i nie zrzucał głupich porównań to do niczego by nie doszło i tyle w tym temacie. A upust emocji oczywiście, że tak, bo ja poświęcam wiele czasu dla tego działu i takich akcji sobie nie życzę.

Warto wspomnieć osiągnięcia Dejmiena w dwóch edycja zabawy. W pierwszej pisał cały czas z małej litery Legia. Po drugiej próbie i zagrożeniu dania ostrzeżenia zmienił zdanie i zaczął pisać normalnie. W myśl regulaminu nie wolno obrażać żadnego klubu, piłkarza czy uczestników forum. W tej edycji jawnie pan Dejmien poczuł żagle i stwierdził, że jest lepszy ode mnie. Pozostaje pytanie czy należy urządzać takie prowokacje?. Niech front obrony obywatela Dejmiena odpowie na to pytanie, bo kiedy słyszę, że to ja jestem winny itd. to nóż mi się w kieszeni otwiera...

A dodam tylko, że każdy następny numer a'la Dejmien będzie odebrany jako obraza moderatora a to kończy się ostrzeżeniem zgodnie z regulaminem mecz.pl.

mgr Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ignorator, więcej luzu, proszę Cię :-)

Komunikat do reszty graczy:
Dwa mecze OE zostaną rozegrane już w czwartek więc nie zaspać jeśli ktoś chce obstawiać mecze Sosnowiec-ŁKS, Bełchatów-Lech

D
addict
addict
D Offline
Originally Posted by Ignorator
Oczywiście Dejmien jest poszkodowany strasznie. Gdyby nie zaczął i nie zrzucał głupich porównań to do niczego by nie doszło i tyle w tym temacie. A upust emocji oczywiście, że tak, bo ja poświęcam wiele czasu dla tego działu i takich akcji sobie nie życzę.

Warto wspomnieć osiągnięcia Dejmiena w dwóch edycja zabawy. W pierwszej pisał cały czas z małej litery Legia. Po drugiej próbie i zagrożeniu dania ostrzeżenia zmienił zdanie i zaczął pisać normalnie. W myśl regulaminu nie wolno obrażać żadnego klubu, piłkarza czy uczestników forum. W tej edycji jawnie pan Dejmien poczuł żagle i stwierdził, że jest lepszy ode mnie. Pozostaje pytanie czy należy urządzać takie prowokacje?. Niech front obrony obywatela Dejmiena odpowie na to pytanie, bo kiedy słyszę, że to ja jestem winny itd. to nóż mi się w kieszeni otwiera...

A dodam tylko, że każdy następny numer a'la Dejmien będzie odebrany jako obraza moderatora a to kończy się ostrzeżeniem zgodnie z regulaminem mecz.pl.

Nikt nie jest poszkodowany, ani ja ani Ty!!
Nie mam zadnego frontu obrony, chodzi poprostu o to, że wziales wszystko za bardzo na powaznie, a to byl zwykly zarcik i jak widzisz kazdy to jako tako zalapal, tylko Ty nie, ale masz do tego prawo, mozesz miec inny widok na ta sprawe bo wpisalem Ciebie a nie kogokolwiek innego.

Tak samo nie jestes winny temu zajsciu, bo wszystko zaczelo sie od mojego zartu to jasne, ale to Ty rozpetales cala ta sytuacje, a wystarczylo odpisac w podsumowaniu np. "lykne cie za dwie kolejki wink " Zart i zarcik i wszystko byloby luks, a nie niepotrzebnie strzepic klawiature, albo poprostu wyedytowac i napisac PW, bez calej tej niepotrzebnej sytuacji.

A jesli juz postanowilem cos napisac to jeszcze tu sie czepne smile

"Mam nadzieję, że w końcu ktoś ciebie dogoni i z tobą wygra.."

Nie dam sie!! tongue

mgr Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Dasz się, dasz :-) niech tylko Pasiaki albo Widzew wygrają w Wielką Sobotę i już Cię mam ooo

wieczny student
wieczny student
Ignorator wyczyść skrzynkę wink

Witam.
Mam prośbę. Jeśli byłaby możliwość to podsumuj moje typy, ponieważ w piątek rano wyjeżdżam i nie będę miał przez tydzień dostępu do kompa

Strona 5 z 5 1 2 3 4 5

Moderatorzy  Akhu, Biszop, Ojro 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
4 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, burbon, Sensei, wHiTe_StAr), 2,012 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,315
Posty5,842,288
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026