|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale do kogo masz pretensje? Do betfair, że kilka osób korzysta z serwisu nie rozumiejąc zasad nim rządzących? Akurat odnosząc się do cokolwiek naciąganej analogii do VAT, to zasady panujące na betfair są bosko klarowne w porównaniu do przepisów podatkowych dotyczących VAT. 
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
A czmeu np na Mecz Birmingham -Arsenal są kursy na rzuty rożne a w innych nie ma ? czy to tylko narzie? Od czego to zależy? jka gracze wystawią to będzie czy nie ? Bo nei widzę takiej zakładki? czy to tylko na mecze live ?
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Tak myślę czy trudno jets wystawić ileś tam set meczw naarz - czy to się robi pojedynczo? Bo skoro gośc wystawia tyle opcji- to albo szybko można to zrobić , albo robi to powoli ręcznie na każdą opcję i widać mu się to opłaca- tylko skor daje 134 EURO na mecz a opcji ma 100 to musi mieć 13400 EURO wystawione. W takim układzie ci co grają przez pomyłkę 1,01 to odają kasę za darmo? Ciekawe co an to Conrad, który jets expertem w betfair i rekordzistą w Polsce chyab jeśli chodzi o betfair?
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Ja nie mam pretensji tylko, że to jets jakiś cwaniaczek - a takich nie lubię poprostu. A co do VAT to mówię, że myli mi się naliczony z należnym a nie przepisy- bo dalej już nie czytam- chodziło mi o analogię z VAT naliczony i back i lay o odwrotnością tego, że raz się obstawia a raz się przejumje rolę bukmacherai bierze się ryzyko na siebie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak to jet dla ciebie za trudne to oszczedz sobie nerwow i wracaj do tradycyjnych bukmacherow
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zeby wyplacic na mb musisz najpierw wplacic ta metoda i miec wyzerowane wsyzstkie inne metody platnosci. czyli tyle ile wplaciles jakas metoda musisz wyplacic. Chyba ze masz karte mastercard wtedy nie mozesz robic na nia zwrotow wiec wyplacasz w dowolny sposob (oczywiscie obowiazuje tutaj tez regula wczesniejszego depozytu metoda ktora wyplacamy) A czy ta metoda obowiazuje w takiej sytuacji gdzie wplacilem powiedzmy 100euro przez MB do nich, zrobilem z tego powiedzmy 500euro i chce teraz te 500euro wyplacic na swoje konto bankowe w polsce..Czy bede mial jakies problemy z tym ??Moze musze najpierw wplacic do nich przez konto bankowe czy jak??Pobieraja ogolnie jakies prowizji ??I jesli mam konto bankowe w złotowkach a w Betfair w euro to nie bedzie zadnych problemow ?? Z gory dzieki za odpowiedz! Pozdrawiam Odpowie mi ktos bo niedlugo chcialbym wyplacic z tamtad $$$ Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
5 euro jet za przelew, sprobuj wyplacic, jak nie bedzie mozna to ci sie komunikat pokaze co robisz zle
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
zeby wyplacic na mb musisz najpierw wplacic ta metoda i miec wyzerowane wsyzstkie inne metody platnosci. czyli tyle ile wplaciles jakas metoda musisz wyplacic. Chyba ze masz karte mastercard wtedy nie mozesz robic na nia zwrotow wiec wyplacasz w dowolny sposob (oczywiscie obowiazuje tutaj tez regula wczesniejszego depozytu metoda ktora wyplacamy) A czy ta metoda obowiazuje w takiej sytuacji gdzie wplacilem powiedzmy 100euro przez MB do nich, zrobilem z tego powiedzmy 500euro i chce teraz te 500euro wyplacic na swoje konto bankowe w polsce..Czy bede mial jakies problemy z tym ??Moze musze najpierw wplacic do nich przez konto bankowe czy jak??Pobieraja ogolnie jakies prowizji ??I jesli mam konto bankowe w złotowkach a w Betfair w euro to nie bedzie zadnych problemow ?? Z gory dzieki za odpowiedz! Pozdrawiam Odpowie mi ktos bo niedlugo chcialbym wyplacic z tamtad $$$ Pozdrawiam wypłacaj bez obaw. tzw. cloped loop czyli zbalansowanie depozytów i wypłat nie dotyczy transferów bankowych, jedynie MB, NT i karty płatnicze.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ale wczesniej oczywiście musisz wypłacic 100 na MB. sorry za post pod postem... ale mam dzis rano 'pomroczność jasną' 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale wczesniej oczywiście musisz wypłacic 100 na MB. sorry za post pod postem... ale mam dzis rano 'pomroczność jasną'  Aha no to luzik!Wielki dzieki! Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czyli jednak musi zbalansowac depozyty 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No tak ale to bardzo mala czesc wyplaty..bo ja to zrozumialem ze bede musial wplacic przez konto jakis hajsik ale jak sie bez tego obejdzie to lepiej  Pozdro
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
hej, ile srednio czeka sie na rozliczenie lay'a? bo dalem dzis ze morgenstern nie bdzie w top3 i do tej pory nie rozliczone:/
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
hej, ile srednio czeka sie na rozliczenie lay'a? bo dalem dzis ze morgenstern nie bdzie w top3 i do tej pory nie rozliczone:/ Czeka sie tyle aż rynek zostanie zawieszony, zakończony. W dyscyplinach zimowych czasem troche pózno zamykają. Musisz czekac 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
premium dzieki, juz mi rozliczyli:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dlaczego właśnie trwający mecz Sevilli jest zawieszony i nie można grać na tym rynku ?
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Nie no to już przegięcie ze stroby Betfair- jak można na live dawać możliwość obstawiania 0-0 na live jak jest już 1-1 a inne opcję wyniku też są niemożliwe- kto słyszał żeby po meczu 1-1 zweryfikowali na 0-0 i buk wypłacił? Chyba że był taki przypadek? Przez to nieczytelbne staje się obstawianie bo masa cwaniaczków kusi - stawiaj promocja na 0-0 1000 do 1 !!!! ( na 0-0 ) a jest już 1-1 . szok
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Mma pytanie czy żeby uzyskać prowizję niższą muszę mieć ileś tam punktów 1000 chyba - czy jets więc sens rozbijać zakład 100 EURO na 25 po 4 EURO tak żeby otrzymać 25 punktów zamiast 1 a efekt ten sam ?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Cholera, wczoraj po pijaku sześć razy źle wpisałem hasło, a dziś rano chce się zalogować a tu konto mi zablokowali. Miał ktoś taką sytuację??? Co powinienem teraz zrobić, bo do Anglii raczej z moim angielskim dzwonić nie będe:/ Wystarczy jak napiszę wiadomość do polskiego supportu??
|
|
|
Link skopiowany do schowka