|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Spar anyone?
channel:konradkruk password:konrad
Zapraszam na hamachi.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Sory za post pod postem. Tak sobie myślę, może następną rundę rozpisać na grupy 2x4? Czy tak będzie bardziej atrakcyjnie od sposobu pucharowego. 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Myślę, że pomineliśmy ważną rzecz, jaką są ustawienia gry. Grają z różnymi osobami widzę, że każdy inaczej ma ustawiony poziom trudności gry oraz poziom bramkarza. Powinniśmy jednoznacznie określić poziom jaki wszyscy powinni ustawić.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
poziom bramkarza chyba wszysyc maja na amatorze bo przewazaly by wyniki 0-0, a co do trudnosci gry to ja nie zauwazam roznicy pomiedzy amatorem a world class
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Hmmm, ja zauważam. Szczególnie, że na amatorze uciekniesz napastnikiem a na world class możesz o tym pomarzyć. Ogólnie zawodnicy sterowani przez komputer grają o wiele lepiej, bo inaczej nawet na poziomie world class bramkarza wcisnął byś parę bramek. Osobiście uważam, że wszystcy powinni mieć ustawione oba na poziomie zawodowiec, world class to rzeczywiscie przesada, bo większość meczy rozstrzygałaby się w karnych.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja proponuje pozostawic bramkarza na amatorze bo tak bedzie latwiej o bramki, a ewentualnie podniesc poziom trudnosci do prof
|
|
|
|
|
Sparta Wrocław
|
|
Sparta Wrocław
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
$t$ nie moze rozegrac wiec daje walkowera dla elgensa, tym sposobem do konca dnia musza zostac rozegrane jescze
totti_zks - green_grass_of_tunnel green_grass_of_tunnel - Jakubosiu totti_zks - Jakubosiu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja proponuje pozostawic bramkarza na amatorze bo tak bedzie latwiej o bramki, a ewentualnie podniesc poziom trudnosci do prof Bramkarz na amatorze to zmiana sposobu gry np dla mnie, grałem z John Boonem i zaczalem zauważać że coś dziwnie strzały wpadają łatwo do bramki, dopiero po paru meczach się zorientowałem że można walić z daleka i prawie wszystko wpada, over 7.5 gwarantowane. Gra obronna wtedy nie ma żadnego sensu bo taki Rooney i tak będzie trafiał z daleka. No ale jak uważacie, trzeba jasno ustalić jak gramy i jaki przyjąć mam styl gry, strzałów itd
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
juz nie przesadzaj, ja gram caly czas bramkarza na amatorze i wyniki nie zawsze sa wysokie. Takie strzaly z daleka wchodza jeden na 20. Jak ustatwi sie bramkarza nawet o stopien wyzej czyli semi pro to trzeba sie zajebiscie nabiegac i napocic zeby cokolwiek ustrzelic
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
I na tym właśnie to polega, żeby się trochę natrudzić, a nie 90% strzałów z pola karnego wpada jakby ręcznik na poprzeczce wisiał. Wiem dlaczego andrzejek wolisz grać na poziomie bramkarza amator, ale mniejsza o to. Po rozmowie z kilkoma osobami i grze na poziomie world class każdy przyznaje, że tak gra się lepiej. I wcale nie ma wyników 0:0. Ewentualnie poziom trudności można zmienić na pro.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mi tylko chodzi o bramkarza na amatorze, poziom gry moze byc na legend nawet 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Mi tylko chodzi o bramkarza na amatorze, poziom gry moze byc na legend nawet  A co wtedy ciężko byłoby strzelić sam na sam? 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Według mnie:
Bramkarz: World Class Poziom ogólny: World Class
I gitara.
ps Jakubosiu i totti_zks piszcie w sprawie meczu 1471106...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mi tylko chodzi o bramkarza na amatorze, poziom gry moze byc na legend nawet  A co wtedy ciężko byłoby strzelić sam na sam?  no raczej  mi tez by nikt nie strzelil pewnie wiec wiekszosc wynikow mialbym 0-0 , fajna zabawa
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
green_grass_of_tunnel 2:2 totti_zks
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Mi tylko chodzi o bramkarza na amatorze, poziom gry moze byc na legend nawet  A co wtedy ciężko byłoby strzelić sam na sam?  no raczej  mi tez by nikt nie strzelil pewnie wiec wiekszosc wynikow mialbym 0-0 , fajna zabawa Z racji kompletnego braku porozumienia pozostawiamy kwestię poziomu bramkarza osobom grającym że sobą. Ja obstaję ze pro andrzejek za semi pro. Losowania nie zrobimy. Wprawdzie padła propozycja ankiety, ale chyba lepiej sobie odpuścić. Poziom trudności gry oczywiście world class. btw pomimo poziomu pro spokojnie 5 bramek wpadało, nie powiem dla kogo  oczywiście same farty.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|