|
|
old hand
|
|
old hand
dzieki bardzo wielkie lupus
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
No problem  Zarzuc jakims pewniakiem i jestesmy kwita 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
mowisz i masz Atalanta-Sampdoria czysta jeduneczka 1 :):)
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
lupus....chcialbys mi cos powiedziec ?? :):) 3-1 HT :):)
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Nie zagralem, zapomnialem. NIech sie juz ten tydzien konczy, bo zamulam niezle 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
nie wiem jak tu sie priva pisze na tym forum
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Klikasz na nick a nastepnie SEND a PM
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Za ta porade, wisisz kolejnego typa 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ale Ty mnie meczysz :):) Floryda-Toronto czysta jedyneczka 1 :):)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak wyłączyć z excela autowypełnianie daty? żeby jak wpisuję np. 3-1 żeby nie wyskakiwało 03-styczeń ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak wyłączyć z excela autowypełnianie daty? żeby jak wpisuję np. 3-1 żeby nie wyskakiwało 03-styczeń ? kliknąć na pole prawym przyciskiem i wybrać opcję "formatuj pole", następnie wybrać ze spisu rodzajów pól "TEKSTOWE", kliknąć OK i gotowe
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kto chce mi sprzedać pracę licencjacką z administracji (związane z UE najlepiej)?  Wszelka pomoc mile widziana 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
panowie mam problem dokonalem zaplaty przelewem jednorazowym (jak zwykle zresztą) przez bank pko bp pieniadze do sportingbetu i przszedl mi mail ze pieniadze znajduja sie na przelewy24.pl jako przedplata czy cos takiego bo tranzakacja zostala zle wykonana ... o mam teraz zrobic zeby te pieniadze przelac do sportingbetu ktore sa na tej przedplacie w przelewy24??
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
H - motyw przewodni odysei kosmicznej 2001 K - Chopin  resztę człek kojarzy...ale co to? dzieki chociaz za to Llama 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
panowie mam problem dokonalem zaplaty przelewem jednorazowym (jak zwykle zresztą) przez bank pko bp pieniadze do sportingbetu i przszedl mi mail ze pieniadze znajduja sie na przelewy24.pl jako przedplata czy cos takiego bo tranzakacja zostala zle wykonana ... o mam teraz zrobic zeby te pieniadze przelac do sportingbetu ktore sa na tej przedplacie w przelewy24?? zapisales nr i haslo transakcji? jesli tak to sprawdz jaki ma status. a jesli nie to albo czekaj, moze sami zwroca. Napisz albo zadzwon do nich, najlepsze wyjscie chyba
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
panowie mam problem dokonalem zaplaty przelewem jednorazowym (jak zwykle zresztą) przez bank pko bp pieniadze do sportingbetu i przszedl mi mail ze pieniadze znajduja sie na przelewy24.pl jako przedplata czy cos takiego bo tranzakacja zostala zle wykonana ... o mam teraz zrobic zeby te pieniadze przelac do sportingbetu ktore sa na tej przedplacie w przelewy24?? zapisales nr i haslo transakcji? jesli tak to sprawdz jaki ma status. a jesli nie to albo czekaj, moze sami zwroca. Napisz albo zadzwon do nich, najlepsze wyjscie chyba tam pisze ze mi zwroca te pieniadze po 30 dniach jesli z nimi nic nie zrobie i potraca 2 zl heheh ale mi chodzi o to ze niechce mi sie czekac i tam pisze ze moge to podzielic albo na 2 przedplaty albo dodac kase do tego a ja chce to poprostu miec na koncie w sportingbet i tyle a nie tam trzymac i nie wiem co mam zrobic zeby ta kasa sie tam znalazla 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Poszukuję książki: "odchudzanie firm. eliminacja marnotrawstwa kluczem do sukcesu?" up
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Jestem w bardzo wielkim klopocie ...bardzo potrzebuje kogos kto biegle operuje angielskim...ale do rzeczy.....corka mojej znajomej dostala zadanie z angielskiego i nie bardzo umie sobie z tym poradzic...corka jest fajna...mamuska zreszta tez....w czym problem.....jest 5 zdan w jezyku angielskim...do kazdego z nich trzeba napisac potwierdzenie i zaprzeczenie..w kazdym zdaniu znajduje sie bezokolicznik ktory nalezy wstawic w odpowiedniej formie....bardzo prosze uzytkownikow tego forum o pomoc....podaje te zdania
my mum get up at 7-00 yesterdey. we go tothe cinema on saturday. i send am e-meil te my penfredn the morning. my dog break a vase. onur grandma buy rwo appel.
Pomozcie ...bardzo was prosze....chodz tak naprawde chodzi o to zerby ktos dal gotowe rozwiazania...wcae sie z tym nie kryje no bo po co sciemniac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widze to tak:  my mum got up at 7-00 yesterdey. my mum didn't get up at 7-00 yesterdey we're going to the cinema on saturday. we're not going to the cinema on saturday i sent an e-meil to my penfriend in the morning. i didn't send an e-meil to my penfriend in the morning my dog broke a vase. my dog didn't break a vase. our grandma bought two apples. our grandma didn't buy two apples.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jest pare literowek bo nie poprawilem wszystkiego i nie wiem na jakim poziomie jest kolezanka bo 2 ostatnie zdania mozna rownie dobrze w perfekcie dac
|
|
|
Link skopiowany do schowka