Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 22 z 30 1 2 20 21 22 23 24 29 30
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by micha$
Ja jebię, jaki wyscig szczurów na tych jebanych studiach...
Wczoraj rzucili tematy prac mgr, ale większości nie było (bo tylko wykłady były) i dzisiaj wszyscy flugali na siebie nawzajem, że nie zadzwonili, żeby łaskawie poinformować o tym fakcie.
No i większość tematów już zajęta i jeszcze większe flugi...
Kvrwa, z tymi ludźmi naprawdę jest coś nie tak... Przez 4 lata się nie zorientowałem...
A ja zawsze myślałem, że samemu wybiera się (wymyśla) temat pracy magisterskiej wink

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Szewa
Ja jebię, jaki wyscig szczurów na tych jebanych studiach...
Wczoraj rzucili tematy prac mgr, ale większości nie było (bo tylko wykłady były) i dzisiaj wszyscy flugali na siebie nawzajem, że nie zadzwonili, żeby łaskawie poinformować o tym fakcie.
No i większość tematów już zajęta i jeszcze większe flugi...
Kvrwa, z tymi ludźmi naprawdę jest coś nie tak... Przez 4 lata się nie zorientowałem...
A ja zawsze myślałem, że samemu wybiera się (wymyśla) temat pracy magisterskiej wink

U mnie tak jest, dziwne jak trzeba wybierac z jakiejs puli i na koniec zostaja same badziewie bezsensu...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Można sobie wymyśleć temat, tyle, że u takich promotorów, którzy z matmą finansową bądź ubezpieczeniową niewiele mają wspólnego. A nie po to studiuję właśnie MFiU, żeby pisać np. o algebrach Boole'a czy "Postać kanoniczna Jordana endomorfizm przestrzeni liniowej i jej zastosowanie w teorii równań różniczkowych".

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Można sobie wymyśleć temat, tyle, że u takich promotorów, którzy z matmą finansową bądź ubezpieczeniową niewiele mają wspólnego. A nie po to studiuję właśnie MFiU, żeby pisać np. o algebrach Boole'a czy "Postać kanoniczna Jordana endomorfizm przestrzeni liniowej i jej zastosowanie w teorii równań różniczkowych".

no co chcesz od algebry boole'a? 1 + 1 = 0 i jest pieknie laugh

L
antimadrista
antimadrista
L Offline

U nas za kazdym razem kazdy musial to zrobic samemu. Promotor co najwyzej zmodyfikuje troche temat lub zaciesni przedmiot badan wink

Naprawde dziwne jest to, ze tematy sa narzucone z gory.

Luc Nilis
Luc Nilis
TVN i jego tendencyjna ocena dzisiejszego wypadku... gosc jechał 2 stówy a oni piernicza o złej drodze... a jak w uwaga pirat ktos 20 przekroczy to majacza o zasadach... ale tu dziennikarz czyli swój wiec trzeba zmanipulowac fakty... na szczescie te setki wpisów na onecie pod artykułem swiadcza ze ludzie widza komizm sytuacji i obłudy dziennikarzy z tvn... stop piratom - mordercą

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by cobra
TVN i jego tendencyjna ocena dzisiejszego wypadku... gosc jechał 2 stówy a oni piernicza o złej drodze... a jak w uwaga pirat ktos 20 przekroczy to majacza o zasadach... ale tu dziennikarz czyli swój wiec trzeba zmanipulowac fakty... na szczescie te setki wpisów na onecie pod artykułem swiadcza ze ludzie widza komizm sytuacji i obłudy dziennikarzy z tvn... stop piratom - mordercą
ciekawe czy wykupil sobie ubezpieczenie z reklamowanej przez siebie firmy

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Nie wiem czy uwaznie sluchales, ale tam nie po raz pierwszy doszlo do wypadku smiertelnego.

Nawet byl cytat wklejany z 2006, gdzie zarzadca drog obeical poprawic ta czesc jezdni.

Wiadomo, taniej postawic znak z ograniczeniem predkosci niz rownoac i klasc nowa nawierzchnie

I tak jest w calej Polsce.

Swego czasu jak otworzyli obwodnice mojego miasta, to na skrzyzowaniu drogi z Cieszyna i z Katowic mialo miejsce sporo wypadkow.

Nawet w mojego ojca wtedy wjechala jakas krowa (wymusila pierszenstwo)

Ludzie pisali do zarzadcy drog o postawnienie swiatel nic, miasto pisalo nic, gazety lokalne ciagle o tym trabily nic, bylo coraz wiecej wypadkow, bo to droga ktora tna Hanysy ze Slaska.

Dopiero jak zaczeli ludzie ginac to zrobili swiatla.

I tak jest w calym kraju od X lat, walnac znak a dzialac dopiero jak tuzin ludzi zginie

Wyborcy Pisu myslec!

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ale drogi kolego to, ze drogi sa u nas w fatalnym stanie to chyba kazdy wie - poza tym po dziennikarzu, ktory siedzi w branzy motoryzacyjnej mozna sie spodziewac, ze jest on realista i wie, ze tam gdzie jest znak do 50 nie powinno sie jezdzic 100/150/250 - troche wyobrazni, zwlaszcza, ze zientarski ma/mial jakies doswiadczenia z rajdow

moim zdaniem okazal sie zwyklym klaunem bez wyobrazni - jezeli to on siedzial za kolkiem tej ferraki

Luc Nilis
Luc Nilis
lupus - gosc jechał ok 200 na godzine wink cza mu było dac miga to by smigał jeszcze szybciej 300, 400... zero wyobrazni... tyle dobrego ze postronnym osobom nic sie nie stało... a z tym PiSem to mnie rozbawiłes smile pełowcy widac ze jak cos w tvnie usłysza to świete wink

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Drogi kolego masz racje.
Ale wina lezy po obu stronach.

Zreszta tak jak mowie, wypadki zdarzaly sie tam wczesniej i ludzie rozwalali sie przy innych predkosciach.

Z tego co widzialem to to prosty odcinek drogi.

Zreszta kto w tym kraju nie przekracza predkosci? ;]
Ja znam tylko jedna osobe, moja ciotka, zawsze 20km/h ponizej dopuszczalnej wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
wina lezy tylko i wylacznie po stronie kierowcy ferrarki

ktos po to ustawil te znaki zeby kierowcom uswiadomic, ze na tym odcinku nie mozna szybciej jechac - z jakis przyczyn, ze nawierzchnia jest tam do pupy to pewnie tez wiedzial skoro tak jak piszesz, nie pierwszy wypadek mial tam miejsce

A
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
lupus - gosc jechał ok 200 na godzine wink cza mu było dac miga to by smigał jeszcze szybciej 300, 400... zero wyobrazni... tyle dobrego ze postronnym osobom nic sie nie stało... a z tym PiSem to mnie rozbawiłes smile pełowcy widac ze jak cos w tvnie usłysza to świete wink
nie przejmuj się wyborco PIS-u bo to za Ziobry upiekło się Otylii a za taki sam wypadek Ty mimo,że jesteś wyborcą PIS siedział byś w pierdlu za nieumyślne spowodowanie śmierci....zasady PIS : wszyscy równi wobec prawa.

N
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
N Offline
Treneiro wink

Luc Nilis
Luc Nilis
Originally Posted by AGASSI
nie przejmuj się wyborco PIS-u bo to za Ziobry upiekło się Otylii a za taki sam wypadek Ty mimo,że jesteś wyborcą PIS siedział byś w pierdlu za nieumyślne spowodowanie śmierci....zasady PIS : wszyscy równi wobec prawa.
co to za przykład z tym PiSem ? macie jakas obsesje ?
a za PO jest równosc prawa ? mam cie za madrego i sprytnego goscia wiec chyba nie wyskoczysz z taka tezą ? a moze jednak ???

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Originally Posted by nOcnY
wina lezy tylko i wylacznie po stronie kierowcy ferrarki

ktos po to ustawil te znaki zeby kierowcom uswiadomic, ze na tym odcinku nie mozna szybciej jechac - z jakis przyczyn, ze nawierzchnia jest tam do pupy to pewnie tez wiedzial skoro tak jak piszesz, nie pierwszy wypadek mial tam miejsce

Masz idendtyczna sytuacje jak z Otylia (ktora kocha tu wiele osob).
Ona i Zientarski zlamali przepisy, ona i on kogos zabili.

Roznica jest taka, ze wypadek Otylii to tylko jej wina, a tu dolozyla sie ta nierownosc na drodze (w tym miejscu dochodzilo juz do wypadkow, i gineli tez ludzie).

Jedno jest pewne, o sprawie cala Polska slyszala, i pewnie poprawia teraz ta nawierzchnie wink

A
A Offline
Dołóżmy do tego grona Jansona z Varius Manx....

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
[Linked Image]

Jak szybko trzeba jechać żeby wylecieć ferrari na prostej drodze? shocked

I tak wyrok będzie taki jak w sprawie Otylii.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
lupus juz ustalił, że to Zientarski prowadził. A policja wciąż nie wie wink

nOcnY zgodziłbym się z tobą gdyby nie kwestia, że wszędzie stoi 50, nawet na świeżo wyremontowanej trzypasmowej jezdni (w Łodzi). Jeżeli człowiek wszędzie widzi 50 to nie zwraca uwagi na inne zagrożenia typu hopka, bo nie jest przyzwyczajony.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
bo pewnie uzyli farb bez atestow i droga hamowania zwieksza sie o polowe wink

Strona 22 z 30 1 2 20 21 22 23 24 29 30

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników ($-man, JelineK, bukma, rafal08, latajaca_holenderka, Sensei, betowiec, forty), 1,266 gości, oraz 10 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,289
Posty5,835,744
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025