|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Po zmianie szaty graficznej na nowo trzeba podawac numer konta do wyplat. W polu nazwa banku mam wpisac mBank czy Brebank? ja w polu nazwa banku wpisalem standardowo "mBank", wyplaty chodza jak zawsze (np dzisiaj rano wplynela bezproblemowo)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Beznadziejna ta nowa strona, a pomysl zmieniajacych sie zdjec na stronie glownej zerzniety z B win 
|
|
|
|
|
pewny piniądz
|
|
pewny piniądz
mi tam stara w zupelnosci wystarczala i sie podobala
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy teraz Unibet rzeczywiscie wysyla maila po zrealizowanou wyplaty?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy teraz Unibet rzeczywiscie wysyla maila po zrealizowanou wyplaty? tak
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
mam problem zzatwierdzeniem depozytu wpisuje wszystkie dane karty ale potem nie ma zadnej mozliwosci potwierdzenia tej czynnosci. Jak to mam zrobic?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam problem zzatwierdzeniem depozytu wpisuje wszystkie dane karty ale potem nie ma zadnej mozliwosci potwierdzenia tej czynnosci. Jak to mam zrobic? na samym dole strony po wypelnieniu wszystkich danych karty znajduje sie przycisk kontunuuj (duzy, czerwony button), klikasz i przenosi cie w dalszy ciag transakcji.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy teraz Unibet rzeczywiscie wysyla maila po zrealizowanou wyplaty? tak Mail nie przyszedl, ale wczoraj zlecona wyplata doszla dzis na konto. W jeden dzien to jeszcze nigdy mi nie wyplacili
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
a ja tam wyplata zawiedziony jestem na maxa zlecalem 25tego i nic a ktory dzis 3.. dzwonilem do nich 2 dni temu oczywisice polskiej obslugi nie bylo to po angielsku gadalem z kobieta.. i cos mi zaczela wkrecac ze cos zle wypelnilem -> odpowiedzialem jej na to ze dane mial od razu unibet ze starej wyplaty, wiec wpisalem tylko kwote i wyplac.. cos tam zaczela migac sie po angielsku.. powiedziala ze naprawia ten blad a kasy jak niebyla tak i niema.. niby od 2-5 dni idzie w moim wypadku 8 dni i nic.. kasa zapewne dojdzie ale czekac 10 dni na wyplate to spore przegiecie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy teraz Unibet rzeczywiscie wysyla maila po zrealizowanou wyplaty? tak Mail nie przyszedl, ale wczoraj zlecona wyplata doszla dzis na konto. W jeden dzien to jeszcze nigdy mi nie wyplacili mnie na 2 wplaty przyslali dwa razy maila. nie wiem, moze masz cos odznaczone w opcjach a moze maja po prostu balagan
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a ja tam wyplata zawiedziony jestem na maxa zlecalem 25tego i nic a ktory dzis 3.. dzwonilem do nich 2 dni temu oczywisice polskiej obslugi nie bylo to po angielsku gadalem z kobieta.. i cos mi zaczela wkrecac ze cos zle wypelnilem -> odpowiedzialem jej na to ze dane mial od razu unibet ze starej wyplaty, wiec wpisalem tylko kwote i wyplac.. cos tam zaczela migac sie po angielsku.. powiedziala ze naprawia ten blad a kasy jak niebyla tak i niema.. niby od 2-5 dni idzie w moim wypadku 8 dni i nic.. kasa zapewne dojdzie ale czekac 10 dni na wyplate to spore przegiecie to jednorazowy wypadek przy pracy, to zdarza sie bardzo rzadko, a bukmacherzy to tez ludzie- maja prawo do bledu. troche cierpliwosci i zrozumienia a sytuacja na pewno sie wyjasni 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chodzilo mi oczywisci o wyplaty (w odpowiedzi do Logana)
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
spoko ja wiem ze te pieniadze nie zgina.. ale akurat pozyczylem kase i mialem oddac z tego co przyjdzie na moje konto i tak policzylem na wszelki wypadek 5 dni tak jak maja w regulaminie.. a tu sie okazuje ze niestety bedzie szlo w najlepszym wypadku 9.. powinni troche bardziej uwaznie robic takie rzeczy albo przynajmniej sami tego pilnowac bo jak zadzwonilem do babki to ona wiedziala ze cos tam sie zlego stalo ale nawet mnie o tym nie powiadomoili.. gdybym nie przedzwonil i nieznal troche ang. to moze po 3-4 tyg. by doszlo..
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
ile idzie wplata robiona z banku Pekao?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ile idzie wplata robiona z banku Pekao? przez przelewy 24 (a bank 'Pekao' na pewno jest obslugiwany przez przelewy24) kilkanascie minut
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy teraz Unibet rzeczywiscie wysyla maila po zrealizowanou wyplaty? tak Mail nie przyszedl, ale wczoraj zlecona wyplata doszla dzis na konto. W jeden dzien to jeszcze nigdy mi nie wyplacili potwierdzam, mail do mnie tez nie doszedl, ale jaka wyplata  zlecona w niedziele o godzinie 22, a w poniedzialek okolo 13:00 juz na koncie  nigdy tak szybko z zadnego buka nie mialem kasy na koncie  takze widze ze zmiany ida w dobrym kierunku 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Czy dziala wam live na unibecie? Ja od wczoraj wcodze w live, sa mecze, ale kursy nie sa pokazane
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy dziala wam live na unibecie? Ja od wczoraj wcodze w live, sa mecze, ale kursy nie sa pokazane mnie rowniez nie dziala live unibetu, ale prawdopodobnie szybko sie z tym uporaja 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mi nie chula juz od wczoraj wieczor, kumplowi o dziwo wczoraj jeszcze chodzilo, no ale widze ze to nie odosobniony przypadek na szczescie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wie ktos co jest z tym pieprzonym livebetem?
Niektorym dziala, niektorym nie... o co chodzi?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|