|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
sprawa jest prosta a wręcz banalna jest prawie pewny ze wrocicie do siebie, ale: możliwosc nr 1) odpuszczasz teraz, ona zaczyna cos krecic z tym kolesiem, ktory nastepnie po kilku tygodniach (moze i krocej) ja rzuca zeby uganiac sie za innymi muszelkami no bo coz wymagac od 30 letniego kolesia rozgladajacego sie za 21-latka. Przeciez on nie liczy na jakis dluzszy zwiazek, on ja chce tylko zaliczyc, zrobic sobie kolejna kropeczke czy tam kreseczke na bicepsie od kolejnej malolaty ktora mu sie udalo zaliczyc i tyle. Ona do ciebie wraca z placzem i mowi ze zrobila najwiekszy blad w swoim zyciu i nie przyszlaby do ciebie ale ty jestes jedynym ktory moze ja zrozumiec, zwraca sie do ciebie jako do przyjaciela itd. ty ja przygarniasz niczym owieczke ktora zagubila sie w duzym i skomplkowanym swiecie. Zyjecie sobie dalej razem, nadal w piatki pijecie sobie gina i wogole, ale juz nie jest tak samo jak wczesniej bo raz na jakis czas przypominasz sobie o tamtym i cie to maksymalnie wkurza i chodzisz po kilka dni struty mozliwosc nr 2) walczysz teraz o nia i nie ma gadki o jakims czasie i wyjasnianiu spraw, bo z kim ona ma sobie to wszystko wyjasniac i prostowac? z kolesiem ktorego zna krotki czas czy moze jak to ona uwaza z kims z kim jest dlugi i mowi ze go kocha. Krotka pilka: zostajesz ze mna albo idziesz sobie wyjasniac sprawy z kim sie tobie to podoba i nie musisz juz do mnie wracac bo po co? jak wyjdzie to dajesz sobie spokoj bo ona nie jest tego warta i nie wchodzi sie dwa razy do tej samej rzeki - oj ile razy to sie sprawdzilo w moim otoczeniu pamietaj, ze zdarzysz poznac jeszcze nie jadna co lubi gin
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Temu sebastianowi(menadzerowi) sklep maske, a ja zostaw skoro chce czas do namyslu.
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Ciekaw jestem co by powiedziała ta Twoja ukochana, gdyby sytuacja była odwrotna i ty byś na boku się spotykał z jakąś inną, konkretną panną, a jej wciskał kit o jakimś tygodniowym namyśle. Zapytaj jej
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
Ciekaw jestem co by powiedziała ta Twoja ukochana, gdyby sytuacja była odwrotna i ty byś na boku się spotykał z jakąś inną, konkretną panną, a jej wciskał kit o jakimś tygodniowym namyśle. Zapytaj jej  lepiej tak zrob, nie zapytaj. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Temu sebastianowi(menadzerowi) sklep maske, a ja zostaw skoro chce czas do namyslu. 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
M4Ci3K dzieki za rade w tym co piszesz jest duzo racji...
Goget... myslisz ze nie spytalem... w tym problem ze poza praca ona sie z nim jeszcze nie spotkala...tylko sms , ra zja odwiozl do chaty po pracy bo wracaja w tym samym kierunku wiem bo mieszka niedaleko. Dopieor w piatek wyslal 1 raz sms o meczu...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
cholera, autor tematu ma 3 ostrzeżenia i powinien polecieć, ale chyba zlitujemy się nad kolegą  dość powierzchownie opisałeś całą sprawę, więc zapytam Cię, ile Ona ma lat i czy okłamała Cię choć raz w temacie okołosebastianowym? LLama ja 23 ona 21 ten cap 30... Dzieki wodzu za zlitowanie 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Taj ,jak Experto ,z tego co zrozumiałem jeszcze hyliście razme jak sie do niej zaczol dowalac wiec prostowac pysk mu.
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Jak sie zaczol dowalac, a ona zaczoła pozwalać to lepiej niech sobie idzie z tym gosciem, maja wspolny jezyk i w ogole...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
hehe thx biszop:P "ął"  głupota nie boli:P
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Zajmować się tym Sebastianem nie ma co, to na niej musisz się skupić i przekonać ją żeby z Tobą chciała być z nie z nim.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie chce mi się generalnie czytać całego tematu, trzeba jednak pamiętać o fundamentalnej zasadzie, że "pies nie weźmie póki suka nie da"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sorry jak czas do namyslu ? zostaw ja lepiej, typowa mloda dziewczyna, imponuja jej starsi, normalne, jestes tez mlody wiec cale zycie przed Toba, poznasz wiele dziewczyn jeszcze w zyciu, moze i lepszych ... ja bym tak zrobil ... ale i tak powodzenia  PS. Kobiety sa dziwne 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
zamieszkajcie razem z sebkiem niech sobie wybierze  a tak powaznie to na kilometr widac ze sprawdze cie ile jestes w stanie z siebie dac dla niej ( nie chodzi o konta ... ) udowodnij ze ja naprawde kochasz i zrobisz dla niej wszystko.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zajmować się tym Sebastianem nie ma co, to na niej musisz się skupić i przekonać ją żeby z Tobą chciała być z nie z nim. Zajmowac sie nim nie ma sensu... Obicie mordy czy ewentualne rozmowy (face to face czy telefonicznie) tez nic nie dadza. To jest wasz problem i Wy musicie go rozwiazac... Dajmy na to obilbys mu morde. I co by to dalo? Ona by na Ciebie inaczej patrzyla? Oj, patrzylaby... Jednak to jest kobieta i wasz pojedynek o niczym by nie swiadczyl. Moze by sie nawet zlitowala nad Sebastianem... Seba prawdopodobnie nie mysli o stalym zwiazku . A kobiety, no coz. Nie rozumieja tego, leca na starszych od siebie (10 lat  ) a gdy uswiadamiaja sobie ze mezczyznie chodzilo tylko o jedno, krzycza na lewo i prawo: "facet to swinia". Pamietaj, jestes lepszy od niego i to ona powinna byc z Toba. 
|
|
|
|
|
?
|
|
?
zamieszkajcie razem z sebkiem niech sobie wybierze  a tak powaznie to na kilometr widac ze sprawdze cie ile jestes w stanie z siebie dac dla niej ( nie chodzi o konta ... ) udowodnij ze ja naprawde kochasz i zrobisz dla niej wszystko. Nie mogę się z Tobą RiKi zgodzić. Kobity są jakoś tak dziwnie skonstruowane, że w momencie gdy pokażesz którejś, że Ci na niej zależy zaczynają sie jakieś gierki, zabawy, ch.uj wie jak to określić, w każdym bądź razie zaczynają się bawić facetem, bo zauważyły, że czego by nie zrobiły to on i tak będzie... Jednocześnie usze przyznać, że czytając, teksty Pierniczka, wielokrotnie dochodziłem do wniosku, że ma bardzo duża wyobraźnie, ale do rzeczy, w jednym sie z Nim w 100% zgadam, kobiecie nie można za bardzo pokazać, że Ci choćby zaczyna zależeć, bo tedy zaczyna się to co nadmieniłem wyżej. Niestety, najprawdopodobniej nigdy nie pojmiemy do końca toku rozumowania kobiet... a może to i lepiej 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zamieszkajcie razem z sebkiem niech sobie wybierze  a tak powaznie to na kilometr widac ze sprawdze cie ile jestes w stanie z siebie dac dla niej ( nie chodzi o konta ... ) udowodnij ze ja naprawde kochasz i zrobisz dla niej wszystko. Ale to moze byc z jej strony zauroczenie jakies  I ze sprawdzaniem moze nie miec duzo wspolnego... Tak czy inaczej ich znajomosc jest w "fazie wstepnej". A w co zamieni sie ten etap - to zalezy od Ciebie (ale takze i od niej).
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zamieszkajcie razem z sebkiem niech sobie wybierze  a tak powaznie to na kilometr widac ze sprawdze cie ile jestes w stanie z siebie dac dla niej ( nie chodzi o konta ... ) udowodnij ze ja naprawde kochasz i zrobisz dla niej wszystko. Nie mogę się z Tobą RiKi zgodzić. Kobity są jakoś tak dziwnie skonstruowane, że w momencie gdy pokażesz którejś, że Ci na niej zależy zaczynają sie jakieś gierki, zabawy, ch.uj wie jak to określić, w każdym bądź razie zaczynają się bawić facetem, bo zauważyły, że czego by nie zrobiły to on i tak będzie... Jednocześnie usze przyznać, że czytając, teksty Pierniczka, wielokrotnie dochodziłem do wniosku, że ma bardzo duża wyobraźnie, ale do rzeczy, w jednym sie z Nim w 100% zgadam, kobiecie nie można za bardzo pokazać, że Ci choćby zaczyna zależeć, bo tedy zaczyna się to co nadmieniłem wyżej. Niestety, najprawdopodobniej nigdy nie pojmiemy do końca toku rozumowania kobiet... a może to i lepiej  O to chodzi... kobieta woli walczyć o faceta, płakać za nim i mieć z nim problemy.... Kiedy facet jest za dobry, na wszystko przytakuje to jednym słowem jest nudny.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Dzieki Panowie za wszystkie rady..  Otoz to bylo tak ona pozamna przez dlugi czas swiata nie widziala, a ja...twierdzilem zawsze ze jak znajde lepsza to sobie zmienie ( wiem zachowywalem sie jak kawal Sk urw ysyna...)...ale jakis czas temu zrozumialem ze naprawde ja kocham i chce byc tylko z nia zaczolem nie raz nawet zartowac o slubie, naszym domku w gorach itp itd...po czym ona w sobote powiedziala mi ze te plany ja przytlaczaja jest jeszcze mloda chciala by troskzu pozyc...dopieor w sobote rano docenilem co tak naprawde trace przez to ze nigdy sie o nia nie staralem...
Last edited by Experto; 03/03/2008 22:27.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|