|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
kartą delfinem, czyli debetową można wpłacać do buków, tylko wcześniej dzwonić na mlinie i ustawić limity na transakcje bezgotówkowe w necie  ale to można chyba poprzez Internet zmienić też ?
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
w rozmowie z chatem mbanku informowali mnie że tylko telefonicznie, wiec zrobiłem to na mlinii
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
w rozmowie z chatem mbanku informowali mnie że tylko telefonicznie, wiec zrobiłem to na mlinii dzięki za informacje, zaraz do nich zadzwonie 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
kartą delfinem, czyli debetową można wpłacać do buków, tylko wcześniej dzwonić na mlinie i ustawić limity na transakcje bezgotówkowe w necie  ale to można chyba poprzez Internet zmienić też ? Jeszcze nie można ustalić limitów przez internet, ale będzie dostępna taka opcja już niedługo.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
a standardowo jaki jest limit ?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
a standardowo jaki jest limit ? Ustawiony na zero. Musisz ustawić przez mLinię.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mbank chyba najwolniejszym bankiem internetowym. Przelew zlecony z Inteligo wczoraj, dzisiaj o 12 sesja przyjmowania przelewów przychodzących i na koncie w mbanku pusto. Pani na live-czacie twierdzi że max do 2 dni mogę czekać  Analogiczna sytuacja tyle że w Inteligo pieniążki dawno są 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Właśnie kasa doszła. Co nie zmienia mojego zdania na temat ich szybkości.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Chyba za duzo wymagasz Fro Lech, nie wiem jak to jest w Inteligo ale wczoraj byla niedziela a wiec chyba dopiero dzis wyplata defacto zostala "wprawiona w ruch",czyli otrzymales kase najszybciej jak sie tylko dało,przy piewrszej sesjii przychodzacej mbanku
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
mbank i inteligo w sprawie szybkosci przelewow sa na rowni, wiec nie przesadzaj fro lech
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przelew wyszedł z inteligo rano w poniedziałek, przyszedł przy drugiej sesji (pierwsza możliwa), rozpoczętej od 12.. Czyli normalka.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mbank chyba najwolniejszym bankiem internetowym. Przelew zlecony z Inteligo wczoraj, dzisiaj o 12 sesja przyjmowania przelewów przychodzących i na koncie w mbanku pusto. Pani na live-czacie twierdzi że max do 2 dni mogę czekać  Analogiczna sytuacja tyle że w Inteligo pieniążki dawno są  poczekaj do godZiny 15;30 wtedy ksieguja!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
witam dostalem dzisiaj emaila ze na podstawie wniosku i tu jakis smieszny numer zostala mi przyznana karta kredytowa i zostanie przyslana poczta
chodzi o to ze ja zadnego wniosku nie wysylalem i zednej karty kredytowej nie chcialem...mieliscie tak moze...
what the fu*k....???
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
może nie musiałeś skłądać wniosku- wystarczyło, że oni ci przysłali maila z informacją że jest rozpatrywany wniosek (na ich żądanie), ty nie zaprzeczyłeś, więc wyrobili kartę 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
może nie musiałeś skłądać wniosku- wystarczyło, że oni ci przysłali maila z informacją że jest rozpatrywany wniosek (na ich żądanie), ty nie zaprzeczyłeś, więc wyrobili kartę  to mendy...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a ja mam pytanko , skonczyla mi sie waznosc karty kredytowej , trzeba do nich dzwonic z prosba o nowa? czy przysylaja sami ?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Mial ktos taka sytuacje ze wpalcal kase przez wplatomat i mu sie maszyna zaciela?Pieniedzy na koncie niema.Reklamacja zlozona.Jak ktos z czyms takim mial do czynienia niech napisze ile czekal na rozpatrzenie tej reklemacji.I jak ja rozpoatrzyli.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
a ja mam pytanko , skonczyla mi sie waznosc karty kredytowej , trzeba do nich dzwonic z prosba o nowa? czy przysylaja sami ? dawniej było tak że przy wniosku zaznaczało się automatyczne wznawianie, obecnie banki nie mogą czegoś takiego robić; ale skoro kończy Ci się ważność, to musisz sobie przypomnieć jak wybierałeś 
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
A ja mam pytanie odnosnie nazwy banku i adresu ... mianowicie mBank "jest własnością" Bre Banku i teraz nbie wiem co wpisywać przy wypłącie pieniędzy z buka ... mBank i adres łódzki czy Bre Bank i adres warszawski czy moze Bre Bank i obojetnie jaki adres czy na odwrót... z góry dzieki 
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
BRE Bank S.A. INTERNET BANKING, al. Piłsudskiego 3, 90-368 Łódź
|
|