|
|
?
|
|
?
wiecie co jest najgorsze? Jestem przekonany, że większość tak ma. Do kobiety sie za bardzo przyzwyczajamy i gdy ma dojść do rozstania - mimo, że wiemy, że jest to słuszne, nie potrafimy tego zrobić. Chyba najlepszym lekarstwem wtedy jest poznanie szybko innej panny  "Czym się strułeś, tym sie lecz" ile razy już to słyszałem... Tylko, że nie na wszystkich to działa. Zależne chyba jest to od tego jak sie kobiety traktuje, jeśli ktoś traktuje płeć przeciwną tylko i wyłącznie jako ciało, widząc w kobietach szparkę, dzięki której zaspokoi swe fizyczne żądze to jak najbardziej, to powiedzenie sie sprawdza. Jeśli natomiast, widzimy w dziewczonkach emocje, ich charakter, itp, a nie tylko samą fizyczność to już jest o wiele trudniej wprowadzić to w życie. Niestety  Gwarantuje Ci....na kazdego to dziala...czym sie strules tym sie lecz...dodal bym tylko od siebie jeszcze... I TO JAK NAJSZYBCIEJ....mowie to z wlasnego doswiadczenia bo jestem chyba od Ciebie starszy...uwierz mi Sam nie wiem "stety" czy niestety ale na mnie to nie działa, wierz mi lub nie ale "próbowałem" sie zastosować do tego powiedzenia... Fakt, pomaga ale na bardzo krótki okres czasu, przynajmniej w moim przypadku. Mam 24 lata więc, coś tam już przeżyłem. Coś mi sie wydaje, że znajdzie się parę osób czytających ten temat, które uznają że jestem jakiś nienormalny, sam czasem sobie myślę, że urodziłem sie nie w tej epoce co "powinienem" bo, np. ja nie mogę pójść do łóżka z przypadkowo poznaną dziewczyną na jakiejś imprezie czy dyskotece... Mam jakąś wewnętrzną blokadę... Reasumując, nie potrafię w kobiecie widzieć jedynie szparki i mam nadzieje, że nie jestem z tym poglądem tu sam 
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
wspolczucia f4lson 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Mam podobnie f4lson, chociaz nie do konca... Jest to zalezne od emocjonalnej sytuacji w jakiej sie znajduje... Juz dawno pogodzilem sie z faktem, ze moj ideal nie chodzi po tej ziemi (calkiem mozliwe, ze jest kosmitka).... Mam wewnetrzna blokade, jesli jestem zwiazany z kims emocjonalnie - wtedy nie ma szan na zadna lewizne - jest to po prostu niemozliwe...ale jesli jej nie mam to dlaczego nie? oczywiscie jeszcze zalezy z kim...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie jesteś sam f4ls0n  Ale ja jestem szczęśliwy w moim związku i nie mam takich problemów  Choć gdy jeszcze byłem sam nie wyobrażałem sobie pójścia do łóżka z przypadkowo poznaną panną  Ben Beniowski, lat 22 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
[/quote] Sam nie wiem "stety" czy niestety ale na mnie to nie działa, wierz mi lub nie ale "próbowałem" sie zastosować do tego powiedzenia... Fakt, pomaga ale na bardzo krótki okres czasu, przynajmniej w moim przypadku. Mam 24 lata więc, coś tam już przeżyłem. Coś mi sie wydaje, że znajdzie się parę osób czytających ten temat, które uznają że jestem jakiś nienormalny, sam czasem sobie myślę, że urodziłem sie nie w tej epoce co "powinienem" bo, np. ja nie mogę pójść do łóżka z przypadkowo poznaną dziewczyną na jakiejś imprezie czy dyskotece... Mam jakąś wewnętrzną blokadę... Reasumując, nie potrafię w kobiecie widzieć jedynie szparki i mam nadzieje, że nie jestem z tym poglądem tu sam  [/quote] Bardzo ciekawe, ja np: w przypadkowo poznanej dziewczynie, atrakcyjnej fizycznie widzę tylko właśnie szparkę, wydawało mi się że wszyscy tak mają a tu taki zonk 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Bardzo ciekawe, ja np: w przypadkowo poznanej dziewczynie, atrakcyjnej fizycznie widzę tylko właśnie szparkę, wydawało mi się że wszyscy tak mają a tu taki zonk  no bo wiadome jest, ze jak nawinie sie fajna sztuka to najpierw myslimy kutasem a potem rozumem 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
my mam ch*uja więc nim myślimy a laski nie mają więc nie myślą 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Dawno nie pisałem na forum, ale temat mnie zainteresował, to coś dodam od siebie, może pomoże.
Pierwsza rzecz, popełniłeś duży błąd, że poszedłeś rozmawiać z tym gościem. Nic to nie dało, pokazałeś tym swoją słabość i to, że bardzo się go obawiasz. Oczywiście nie masz co wierzyć w to co on mówi, no chyba, że jesteś naiwny.
Dalej, ta dziewczyna, jestem prawie pewny, nie kocha Cię, gdyby było inaczej nie kręciłaby na boku. Na pewno w jakiś sposób zależy jej na Tobie, ale nie w taki, jakiego Ty oczekujesz.
Nie dawaj jej czasu na przemyślenia, tym bardziej u boku innego, przecież to jest jakieś totalne nieporozumienie, odejdź. Tylko nie rób tego w jakimś dramatycznym stylu, zachowaj twarz i odejdź. Lepiej zrób to pierwszy.
Uważam, że ona dobrze wie o co jej chodzi, szuka lepszego na Twoje miejsce. Taka prawda. Ten gość może okazać się gorszy i wróci do Ciebie, ale później pojawi się następny.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ktoś tam kiedyś walczyl ginal za ojczyzne bo musial i taki byl jego obowiazek zebys ty zyl w wolnym kraju a ty sam chcesz odebrac sobie zycie bo jakaas panienka cie wyciela... lol 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ktoś tam kiedyś walczyl ginal za ojczyzne bo musial i taki byl jego obowiazek zebys ty zyl w wolnym kraju a ty sam chcesz odebrac sobie zycie bo jakaas panienka cie wyciela... lol  nie śmiej się i nie szydź, bo Cię zaraz od "twardzieli" pojadą  
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Katalonya, jak tam sprawy się mają? Wyklarowało się coś?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
O, sorry 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
O, sorry  Spokojnie ,wśród nowych userów pewnie jest i Katalunya ,pod kolejnym swoim nickiem.
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Oficjalne wyniki!!!Katalonya zyje! Dzisiaj popoludniu zalogowal sie na forum, wiec zaklady mozna juz rozliczyc  Samobojstwo wykluczone 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
kto wypłaca nagrody? 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Skończyłem właśnie czytać tamten topic, no ciekawy, sporo można z niego "wyciągnąć" dla siebie. Taka myśl - nie jest zbytnio istotne czy ktoś pisze (subiektywnie oceniając) bzdury czy coś mądrego. W każdym wypadku wypowiedź która zawiera przemyślenie i opinię - staje się źródłem wiedzy. P.S. znowu topic zamkną.. a widze mod'zi przodują w "merytorycznych" wypowiedziach, a potem sami zamykają topic 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Baby to suki!!! moje zycie stracilo sens. Ja ku rwa staje na glowie kase jej wysylam na oplaty a ona mi wmawia ze jej zazdrosze znajomych z ktorymi bawi sie do 4 rano boja musze o 7 rano wstac do popierdolonej roboty.
Last edited by Experto; 21/03/2008 16:10.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W Mońkach (Podlaskie) corsa potrąciła przechodnia, który wskoczył na ulicę pod nadjeżdżający samochód. Powodem był zawód miłosny. Czyzby nasz bohater ?
http://wiadomosci.onet.pl/1714312,11,item.html
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|