|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
P!T3R po tych wszystkich wymianach dopiero teraz ci blokneli konto?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
ja to wogole juz mam w tyle cale to mb jak i nawet netellera zero supportu w pelni polskiego przekresla kompletnie te dziadostwa posredniczace w wymianie pieniedzy.Neteller milczy na odpowiedz meilowa od dwoch dni mb odpisal po 3 dniach jak mu sie zachcialo.
Powiem wam tyle karta prepaidowa dla tych co nie moga dostac kredytowki vista viooo bez klopotow
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
P!T3R po tych wszystkich wymianach dopiero teraz ci blokneli konto? nom i proszą o ten wyciag ? wysyłal juz to ktos? moze byc tylko screen ze strony mbanku ;/ ?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Właśnie dostałem informacje ze moje konto zostało zamrożone i muszę dosłać skany dowodu i jakiś rachunek!!! co ciekawe mogę normalnie sie zalogować na konto. czy tez ktoś dostał takiego maila?? wygląda mi to na to ze ktoś chce wyłudzić dane.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
hehe petre to normalna procedura ze strony mb masz jak sam wspomniales konto zamrozone wiec logowac sioe mozesz tylko nie mozez dokonywac tranferow. wyslij co trzeba bedzie git.
Git - ciezka przeprawa trwajaca od 1.5 tygodnia do 2 miesiecy polegajaca na zweryfikowaniu twojej osoby. kontakt telefoniczny wskazany jednakze uwazaj bo operator moze nie mowic polish langusem.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Właśnie dostałem informacje ze moje konto zostało zamrożone i muszę dosłać skany dowodu i jakiś rachunek!!! co ciekawe mogę normalnie sie zalogować na konto. czy tez ktoś dostał takiego maila?? wygląda mi to na to ze ktoś chce wyłudzić dane. dobra przeczytałem maila do końca i wszystko sie zgadza dokumenty dodaje za pośrednictwem ich strony a nie wysyłam mailem.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
witam,chcialem wyplacic pieniedze z mb na konto bankowe,wyswietla sie ze niemozna bez uprzedniej weryfikacji adresu,wiec kliknolem,list z kodem poszedl do mnie jak pisze na stronie mb 20.02 czyli juz ponad 10dni a cala procedura powinna trwac 2-5 jak pisza.I teraz pytanie co zrobic?Kolejny raz niemoge o ten list poprosic niewidze takiej opcji a co za tym idzie niemoge wyplacic pieniedzy na konto bankowe.Moze ktos cos doradzic,moze mial podobna sytacje.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
dodam ze list poszedl podobno ale nieprzyszedl bo niedopisalem
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
A nie prosciej ci bylo wplacic pare groszy przelewem i juz bys mial zweryfikowany adres i konto, a tak teraz musisz czekac na ten list. Nieraz on nawet idzie 2 tygodnie wiec powinien jeszcze dojsc. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
:)no pewnie prosciej choc nie tak prosto bylo o tym pomyslec skoro konta w bankach internetowych
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Ja odnosnie limitow. Obecniei mam: 24651.29 PLN. Zweryfikowane konto bankowe i karta. Brakuje weryfikacji adres (dostalem kartke w pazdzierniku ubieglego roku, ale niestety gdzies ja posialem...). Orientuje sie ktos, czy oni moga wyslac kolejna? Czy mam przewrocic dom do gory nogami?:) Jakie sa limity w przypadku Netellera? Bez weryfikacji adresu nie moge nawet wyplacic pieniedzy na konto bankowe...
POMOCY!:)
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Czy wie ktos w jaki sposob dodac nowy adres e-mail gdy limit 5 zostal wyczerpany. Tak sie sklada, ze adresy ktore dodalem przestaly byc aktywne. Pisalem juz kilka razy do nich, bo w pytaniach i odpowiedziach jest cos na ten temat, a oni caly czas odpisuja, ze limit przekroczony, nowego konta nie mozna dodac, a starego usunac. Wiec co teraz najlepiej mozna zrobic?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Jest ktos w stanie pomoc?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to po co dodawales tyle, support moze recznie ci pousuwa i wtedy ci sie zwolni miejsce. Musisz czekac
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Witam! Czy ktoś mi doradzi, w jaki sposób moge zmienić walutę na moim koncie? Mam dość spadającego kursu USD oraz bankowej marzy na wymianie USD - PLN. Czy moge zamknąc stare konto i otworzyc nowe w innej walucie???
Z góry dzięki
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Nie ma lekko.... Przed spadajacym kursem mozna sie zabezpieczyc, a zmiana waluty pociagnie za soba koniecznosc przewalutowania przy transakcjach miedzy bukami a te chyba robisz czesciej niz przelew do banku.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam! Czy ktoś mi doradzi, w jaki sposób moge zmienić walutę na moim koncie? Mam dość spadającego kursu USD oraz bankowej marzy na wymianie USD - PLN. Czy moge zamknąc stare konto i otworzyc nowe w innej walucie???
Z góry dzięki mzoesz zamknac i otworzyc nowe tyle ze w nowym nie bedziesz mogl dodawac adresow mejli ze starego konta. to samo tyczy sie kont bankowych, kart... Mialem ten sam problem i skutecznie mnie zniechecili. Teraz dzialam via neteler 
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
andrzejek mozesz opisac jak mozna zamknac konto i otworzyc nowe z inna waluta na mb tylko nie mow ze jedyne wyjscie to telefoniczny kontakt z supportem
tez chcialem rozpoczac zabawe z netelerem ale po otworzeniu tam konta i zweryfikowaniu konta bankowego nie wiem co dalej mam zrobic bo wplacac to oczywiste moge ale juz wyplacic i dostac karte nie za bardzo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie pamietam juz jak sie kontaktowalem, za pomoca strony chyba wyslalem wiadomosc jakos. Wiem ze maila zadnego nie maja podanego. Telefonicznie pewnie szybciej by bylo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak sie zalogujesz wybierasz kontakt>pomoc droga elektroniczna>konto/bezpieczenstwo i tam mozesz wpisac co cie gryzie 
|
|
|
Link skopiowany do schowka