|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
Zagralem na under 2,5 w meczu MU-Lyon w przerwie meczu po kursie 1.91 na gieldzie.
Koniec meczu i mam zwrot, zart?
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Zagralem na under 2,5 w meczu MU-Lyon w przerwie meczu po kursie 1.91 na gieldzie.
Koniec meczu i mam zwrot, zart? coś się zmieniło ?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Pewnie kolejna pomylka, nie ten przycisk, etc.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Po AFERRZE GIEŁDOWEJ już tylko najwięksi ryzykanci obstawiają na żywo w Betsson. Firma zatrudnia ludzi od wystawiania kursów i jeśli oni się pomylą (a zdarza się to często) zakłady są anulowane.
Grając na żywo w Betsson grasz głównie z bukiem, który może zrobić zwrot kiedy tylko mu się podoba. Polecam Betfair.
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
wypadaloby chyba, zeby ktorys z kilku przedstawicieli firmy sie na ten temat wypowiedzial. Jest ich kilku i z pewnoscia moj post zostal przez nich przeczytany.
Ale faktycznie zoRro dobra uwaga, live to raczej sobie odpuszcze...bez sensu jest grac tam, gdzie nie mozna wygrac.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie martw sie trwa zebranie zarzadu zaraz dostaniesz od firmy 6 euro rekompensaty i tym samym firma zalatwi sprawe 'na Twoja korzysc' 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wypadaloby chyba, zeby ktorys z kilku przedstawicieli firmy sie na ten temat wypowiedzial. Jest ich kilku i z pewnoscia moj post zostal przez nich przeczytany. Czekamy z niecierpliwością
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
no prosze. Chyba pracownicy wzieli sobie urlop.  Chyba w zwiazku z tym wszystko jasne. Na nieszczescie dla Betssona nie mam 5 postow i nie jestem na forum od wczoraj. Co gorsze, nie raz i nie dwa zdarzalo mi sie ich pochwalic.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Studiują regulamin. A, że jest po angielsku...
|
|
|
|
|
|
|
Studiują regulamin. A, że jest po angielsku... coś zmienią,coś dopiszą,coś wytną itd...... 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Nie wplacajcie pieniedzy do tego buka !!! Zlodzieje i oszuści zagrałem w pokera ugralem 1200 zlotych zlecilem wyplate i zamrozili konto. Po dwoch tygodniach emailowanie odpowiedziano mi ze konto zostalo zamkniete a moje srodki nie zostana wyplacone. Skandal !!!!! Zadnej racjonalnej przeslanki dlaczego tylko ze naruszylem regulamin ktory jest po angielsku. Czyli nie mozna zagrac w pokera bo naruszycie regulamin. Nie wplacajcie szkoda tylko nerwów na tego buka.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I znowu dwa te same wątki. Deja vu?
Zgodnie ze schematem teraz powinni pojawić się pracownicy Betssona i zacząć obszernie komentować sprawę pokera żeby "przykryć" kolejną aferę na giełdzie.
|
|
|
|
|
|
|
I znowu dwa te same wątki. Deja vu?
Zgodnie ze schematem teraz powinni pojawić się pracownicy Betssona i zacząć obszernie komentować sprawę pokera żeby "przykryć" kolejną aferę na giełdzie. w takim razie obstawiam chipdumping 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Już nie wspomnę o tym, że betsson współpracował z portalem, na którym podawałem typy. W zamian za reklamę miał fundować graczowi z najlepszym bilansem miesięcznym nagrodę pieniężną (nie będę mówił o jaką sumę chodzi, bo nie w tym problem). Tak się złożyło, że uzyskałem najlepszy bilans w czerwcu zeszłego roku. Do dzisiaj po kasie ani widu, ani słychu 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
To już 3 sprawy do wytłumaczenia
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
To już 3 sprawy do wytłumaczenia  A może oni już nie istnieją bo się ze wstydu spalili??? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Koniec meczu i mam zwrot, zart? wyślą ci koszulkę nic sie nie martw szukają twojego rozmiaru w magazynie
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
Koniec meczu i mam zwrot, zart? wyślą ci koszulkę nic sie nie martw szukają twojego rozmiaru w magazynie 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Już nie wspomnę o tym, że betsson współpracował z portalem, na którym podawałem typy. W zamian za reklamę miał fundować graczowi z najlepszym bilansem miesięcznym nagrodę pieniężną (nie będę mówił o jaką sumę chodzi, bo nie w tym problem). Tak się złożyło, że uzyskałem najlepszy bilans w czerwcu zeszłego roku. Do dzisiaj po kasie ani widu, ani słychu  Aj Szewa się szczególów czepiasz. Pewnie polowę typów konkursowych Ci anulowali i tyle 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Już nie wspomnę o tym, że betsson współpracował z portalem, na którym podawałem typy. W zamian za reklamę miał fundować graczowi z najlepszym bilansem miesięcznym nagrodę pieniężną (nie będę mówił o jaką sumę chodzi, bo nie w tym problem). Tak się złożyło, że uzyskałem najlepszy bilans w czerwcu zeszłego roku. Do dzisiaj po kasie ani widu, ani słychu  Aj Szewa się szczególów czepiasz. Pewnie polowę typów konkursowych Ci anulowali i tyle  Pewnie tak 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|