|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
To sobie podyskutuj,ale nie ze mną. Jak za dużo wypileś to połóż sie faktycznie spać dobrze Ci to zrobi Dobranoc 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
uciekasz od rozmowy, bo dobrze wiesz, że nie masz argumentów. To, że masz zielony kolor nie znaczy, że jesteś tutaj kozakiem za jakiego się uważasz. Powodzenia w życiu
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
argumenty są w perfidnie skonstruowanym regulaminie. i koniec.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wychylasz się z regulaminem? A znasz go dokładnie Panie Llama? REGULAMIN V. Zabrania się obrażania, kogokolwiek, używania wulgaryzmów, wykropkowywania słów, które w domyśle są takimi wulgaryzmami. Tekst rafaela do mnie: "Taki tępy jestes ,że trzeba ci jeszcze coś wyjaśniać " https://www.mecz.pl/forum/ubbthread...52616&page=0&fpart=5#Post2052608 Dalej masz te argumenty w regulaminie Llama? Zacząłeś dyskusje, to czekam na kontynuacje.
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
jasne, sam pisałem ten regulamin.
6. W przypadku łamania zasad forum i w/w zapisów, moderatorzy i administrator zastrzegają sobie prawo do: upomnienia, ostrzeżenia oraz banowania.
zastrzegają sobie prawo. zwrot klucz.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lol, nie mamy o czym dyskutowac Panie wyższy. Teraz pokazałeś, że ten kto jest zielony nigdy nie dostanie ostrzeżenia. Tak dalej a z tego forum nic nie zostanie.
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
zieloni mają ostrzeżenia. zobacz na listę. regulamin jest obroną przed zalewem prymitywizmu. ot, choćby Twój post w nowym temacie, co on miał pokazać? zamknąłem poprzedni temat, bo chłopaki zaczęli dorzucać do pieca, często tak robiłem, gdy atmosfera się podgrzewała, ale nie, zjawiłeś się i pokazałeś różki, po co? ja bym Ci ostrzeżenia nie dał, to byłaby głupia manifestacja siły. rafał08 miał prawo do tego aby Ci dać ostrzeżenie.
ludzie przychodzą i odchodzą, nawet nie wiesz ilu zbanowanych wraca.
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Teoretycznie BAN powinien zniechecic kogos do forum, niestety jest odwrotnie, forum staje sie coraz bardziej popularne kasujac jakakolwiek konkurencje.
PS. Jesli ktos nie wie to uswiadamiam, ze na swiecie nie ma sprawiedliwosci i rownouprawnienia.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Teoretycznie BAN powinien zniechecic kogos do forum, niestety jest odwrotnie, forum staje sie coraz bardziej popularne kasujac jakakolwiek konkurencje.
PS. Jesli ktos nie wie to uswiadamiam, ze na swiecie nie ma sprawiedliwosci i rownouprawnienia. Experto ciebie lubie i szanuje za normalnosc i Rafala tez, dlaczego kazdy moderator nie moze taki byc ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bo rafał08 i Experto mają fajne beybe w avatarach 
|
|
|
|
|
$
|
|
$
Chelsea_fan prosi o odblokowanie konta, dostał bana 7 miesięcy temu i miał obiecane ze zostanie odblokowany na gwiazdke, oczywiscie na tą co była 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jesli mozna wiedziec za co mam ostrzeznie ?:) dzieki z gory hehe:) akurat sobi czytalem tak i zoabczylem:P
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Jesli mozna wiedziec za co mam ostrzeznie ?:) dzieki z gory hehe:) akurat sobi czytalem tak i zoabczylem:P oni nie mają tak dokładnie potwierdzonych notarialnie materiałów kto, kiedy i za co dostał ostrzeżenie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam. Mam pytanie: Czemu user o nicku Milianeczek został zbanowany ? Piszę tutaj gdyż zwrócił się do mnie z prośbą o pomoc. Użytkownika tego nie było przez pewien okres czasu na forum , nic nie pisał , a jego konto zostało zbanowane. Prosze o w miare możliwości szybką odpowiedź 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Witam. Mam pytanie: Czemu user o nicku Milianeczek został zbanowany ? Piszę tutaj gdyż zwrócił się do mnie z prośbą o pomoc. Użytkownika tego nie było przez pewien okres czasu na forum , nic nie pisał , a jego konto zostało zbanowane. Prosze o w miare możliwości szybką odpowiedź  Podbijam może ktoś powiedzieć za co kolega został zabnowany?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Podbijam może ktoś powiedzieć za co kolega został zabnowany? Pytaniem na pytanie  Ile kont mozna mieć na tym forum ?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
czyli dostał bana za to,że ma więcej niż 1 konto tak? Nie wiem czy to coś złego jeśli nic złego nie zrobił na tych kontach 0 przekrętów nic jest szanowanym użytkownikiem więc proszę o odbanowanie go  jeśli jest taka szansa
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a może Tobie również ?:> Za to że źle życzysz innym użytkownikom ? Nie masz nic ciekawego i wartościowego do dodania więc siedź cicho. Również jestem zdania że jeżeli nic nie zrobił to wysuwam prośbę o odbanowanie tego użytkownika. Zostawienia jednego konta i usunięcia pozostałych. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Również jestem zdania że jeżeli nic nie zrobił to wysuwam prośbę o odbanowanie tego użytkownika. Zostawienia jednego konta i usunięcia pozostałych.  Czytałeś kiedykolwik regulamin tego forum ? Pewnie nie miałes czasu przez 2 lata ,ale jak znajdziesz chwilke to zapoznaj się z nim ,a potem ...przeczytaj jeszcze raz ,co napisałeś.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|