|
|
old hand
|
|
old hand
Chciałbym przejść procedurę KYC z własnej inicjatywy.Co powinienem zrobić? Wysłać maila z prośbą o przesłanie kodu weryfikacyjnego? Orientuje się ktoś , czy da się w jakiś sposób zwiększyć limity ryzyka? Może ktoś mi doradzi? po zalogowaniu kliknij na 'Moje konto' w lewym górnym rogu. Następnie 'Mój profil' i pod 'Granica dopuszczalnych strat:' kliknij na 'edytuj'. * W wypadku zwiększenia kwoty lub częstotliwości wpłat, zmiany wchodzą w życie dopiero po upływie 7 dni. Obniżenia są natychmiastowe.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Czy wypłaty na MB w weekend trwają dłużej niż zwykle? Jak dobrze pamiętam, kiedyś jak zlecałem wypłatę to góra 15 minut i kasa już była, tyle że nie pamiętam czy kiedykolwiek zlecałem przez weekend. Jeszcze nigdy nie czekałem (póki co) 12h na wypłatę w bf  Nie miałem nigdy problemów z wypłatą z BETFAIR i zawsze mieszczą się w 24 godzinach o których mowa na stronie. Jest jednak faktem że jeszcze jakiś czas temu kasa na Neteller szła około dwóch godzin a teraz idzie około 12 godzin. Oczywiście nie jest to jakaś straszna niedogodność, ale ciekawe czym to jest podyktowane...
|
|
|
|
|
aka Schranzer
|
|
aka Schranzer
Kasa oczywiście dotarła. Wydało mi się to dziwne bo grając kiedyś w bf moje wypłaty szły ~30minut, co nie zmienia faktu że wypłaty w bf są szybkie 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
czy moze ktos z Was wie, do ktorej godziny pracuje polski support, bo cos nie moge sie z nimi skontaktowac?i czy w weekend pacują?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Witam mam problem nie moge zatwierdzić zakładów multi  wyskakuje mi komunikat: "Wystąpił błąd serwera. Spróbuj odśieżyć zawartość przeglądarki" próbowałem tak robić i dalej to samo 
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Witam mam problem nie moge zatwierdzić zakładów multi  wyskakuje mi komunikat: "Wystąpił błąd serwera. Spróbuj odśieżyć zawartość przeglądarki" próbowałem tak robić i dalej to samo  jak zwykle wszystkiemu winne ciasteczka 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Jak szybko robią zwroty z odwołanych meczy bo ciągle wisi mi u nich dzisiejszy Juventus a kasa to jak dla mnie spora i zaczynam się tym faktem wkur...ć.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Otrzymałem bonus 20 funtow z polecaj i zarabiaj(jako osoba polecona przez kogos). Po jakim czasie moge ten bonus wyplacic?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Jak szybko robią zwroty z odwołanych meczy bo ciągle wisi mi u nich dzisiejszy Juventus a kasa to jak dla mnie spora i zaczynam się tym faktem wkur...ć. w myśl zasad Betfair - 3 dni od terminu pierwotnego rozpoczęcia spotkania
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Otrzymałem bonus 20 funtow z polecaj i zarabiaj(jako osoba polecona przez kogos). Po jakim czasie moge ten bonus wyplacic? Zagraj cos za ten bonus po dowolnym kursie i juz mozesz wyplacac. Przynajmniej kiedys tak bylo..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jesli robilem depozyt Netellerem, a chce wyplacic na Moneybookers, to jesli teraz doplace przez MB to czy bede mogl wyplacic calosc tym sposobem? czy niezaleznie od tego depozyt zrobiony Netelerem musi wrocic ta sama droga i dopiero nadwyzka na Moneybookers?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Miał ktoś może taki problem, że po wybranu odpowiedniego zdarzenia w danym spotkaniu, przez długi czas widniało okienko LOADING ... Please wait while the market loads i nie miało zamiaru zniknąć ?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Jesli robilem depozyt Netellerem, a chce wyplacic na Moneybookers, to jesli teraz doplace przez MB to czy bede mogl wyplacic calosc tym sposobem? czy niezaleznie od tego depozyt zrobiony Netelerem musi wrocic ta sama droga i dopiero nadwyzka na Moneybookers? Dopóki depozytNT nie wróci na NT, to mozesz jedynie wypłacić depozytMB. Nadwyżki możesz wypłacać, po wyzerowaniu wszystkich depozytów. Jak wpłacisz 41€ a wypłacisz 40€, to masz problem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A co jesli pierwszy depozyt robilem karta, nie wyplacilem na nia nic, a karta utracila waznosc? Teraz pomimo wyplaty na Neteller (tego co wczesniej wplacilem), nadwyzki nie moge wyplacic juz na Neteller, czemu? Pozostaje mi tylko przelew czy jak? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
A co jesli pierwszy depozyt robilem karta, nie wyplacilem na nia nic, a karta utracila waznosc? Teraz pomimo wyplaty na Neteller (tego co wczesniej wplacilem), nadwyzki nie moge wyplacic juz na Neteller, czemu? Pozostaje mi tylko przelew czy jak?  Mam ten sam problem, gdyż robiłem depozyt K.K. i ją zamknąłem w banku. Teraz moge wypłacić tylko to co wpłaciłem poprzez Moneybookers. Przyłączam się do pytania, czy mogę wypłacić wszystko przelewem? Napisałem już do supportu i oczywiście podziele sie tym co odpowiedzą, gdyż nie chce robić przelewow na konto tylko na MB.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
trzeba napisac do supportu i karte wyrejestrowac. Pewnie nie obedzie sie bez koniecznosci wyslania fotek karty
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
trzeba napisac do supportu i karte wyrejestrowac. Pewnie nie obedzie sie bez koniecznosci wyslania fotek karty Dostałem odpowiedz z supportu, ze moja karta została wyrejestrowana i moge wyplacac na MB. Tak wiec w podobnym przypadku wystarczy do Nich napisac. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
arkadius, do jakiego supportu pisales, polskiego? Ja im wyslalem chyba ze 3 maile na ten temat i do tej pory cisza. Wiec moze tym razem sprobuje do angielskiego
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
arkadius, do jakiego supportu pisales, polskiego? Ja im wyslalem chyba ze 3 maile na ten temat i do tej pory cisza. Wiec moze tym razem sprobuje do angielskiego Do polskiego. Wyslalem maila ok.10, o 12 juz mialem zrobione.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|