|
|
veteran
|
|
veteran
Zlecona transakcja nie może być zrealizowana, ponieważ Państwa konto zostało całkowicie zablokowane. W celu odblokowania konta należy przesłać POTWIERDZONĄ kopię paszportu lub dowodu osobistego pod następujący adres:
Welken House 10-11 Charterhouse Square London EC1M 6EH Wielka Brytania
Poprzez kopię POTWIERDZONĄ rozumie się odpis uwierzytelniony oryginału wystawiony w kraju zamieszkania przez:
* notariusza, lub * radcę prawnego, lub * bank lub instytucję finansową, których działalność regulowana jest przez polskie prawo bankowe, lub * lokalne organy rządowe (np. policja)
Czy da sie to jakos obejsc?? nie da sie obejsc, masz gorzej bo blokli ci nie by zweryfikowac twoje dane tylko podejrzewaja jakies transakcje nielegalne  bo tak tylko wystrczylby rachunek za prad gaz telefon etc dowodzik i wsio acha i +2.5 tygodnia czekania  a teraz musisz potwirdzic tozsamosc u notariusza za kilkadziesat zlociszy da ci papierek ze ty to ty 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ktos yu pisal, ze to koszt ponizej 10 zl
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ktos yu pisal, ze to koszt ponizej 10 zl od 30-50pln w zaleznosci jakie miasto ja mam inne pytanie moneybookers wyplaca pieniazki w weekend tzn jak zlece wyplate jutro to dojada na niedziele czy 2 dni robocze tzn pon, wt
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Moze i moneybookers da zlecienie przelewu, ale zaden bank nie ksieguje pieniedzy w weekend, wiec nie masz co liczyc na to.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moze i moneybookers da zlecienie przelewu, ale zaden bank nie ksieguje pieniedzy w weekend, wiec nie masz co liczyc na to. no okej dzieki a jakbym dzis zlecil bylaby szansa zeby dotarlo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moze i moneybookers da zlecienie przelewu, ale zaden bank nie ksieguje pieniedzy w weekend, wiec nie masz co liczyc na to. no okej dzieki a jakbym dzis zlecil bylaby szansa zeby dotarlo
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Szanse małe, aczkolwiek jakieś istnieją, wszystko zależy od szybkości MB, a z tym jak wiadomo bywa rożnie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dla mnie wyplaty sa zawsze najdziwniejsza rzecza w tym cyrku
wiadomo, ze o pewnych godzinach banki wysylaja pieniadze a o pewnych je ksieguja
czyli jak rano zlecasz wyplate to przy odrobinie szcescia powinienes je miec popoludniu (tak jak to sie dzieje jak wysylasz pieniadze np do kolegi) tymczasem to tak wyglad jakby po zleceniu wyplaty buki czekaly kilka (min 2) dni zanim wogole zrobia przelew (moze jakos zarabiaja przez te 2 dni? ale jak?)
a co do blokowania, kristof dzwon do nich, podobno u niektorych wystarczyl tylko telefon zeby odblokowac, u mnie niestety nie, i dalem sobie spokoj
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Witam, a ja o dziwo mam dzisiaj jakiś problem z wpłaceniem do Money.. Zalogowany jestem,zakładka "wpłata",wybieram metode płatności "mbank(mtransfer)" -(tak jak dotychczas)- i na tym koniec. Tak jakby te opcje były wylaczone,nie przerzuca mnie dalej. Ostatnio wpłacałem w styczniu, czy moze cos sie zmienilo albo jakos inaczej sie teraz wpłaca ? 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
masz zablokowane pewnie w firefoxie active x 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Wielkie dzieki RiKi, o to właśnie chodziło 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Mam takie pytanko, czy jak ja wpłace ze swojego konta inteligo na mooneybookers mojej zony to czy zablokuja jej konto? konto jest po pozytywnej wryfikacji. pozdrawiam
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Zabronione sa depozyty z kont osob trzecich... Choc pewnie znajdzie sie ktos kto to zrobil i mu wyszlo, tylko po co ryzykowac?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
a co zona nie ma konta w banku???
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ile się na list czeka? deletedzakaz wymian na forum / yaaho
Last edited by yaaho; 17/03/2008 06:12.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
orientuje sie ktos ile trwa wyplata z MB do mBanku?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
orientuje sie ktos ile trwa wyplata z MB do mBanku? wczoraj z rana zrobilem przelew i dzisiaj po poludniu pieniadze sa na koncie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ile się na list czeka? deletedzakaz wymian na forum / yaahoMuszę lepszy szyfr znaleźć yaaho, bo mnie pięknie rozgryzłeś 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
orientuje sie ktos ile trwa wyplata z MB do mBanku? wczoraj z rana zrobilem przelew i dzisiaj po poludniu pieniadze sa na koncie  dzieki za odpowiedz u mnie rowniez juz kasa na koncie 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Jelsi sie pomylilem i wpsialem gamil.com zamisat gmail.com to kasak wroci czy komus przelalem>?>
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|