|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Telebim juz jest rozstawiony pod Impartem. OKolice mostu Grunwladzkiego. Jest tam caly namiot kibica pod patronatem Tyskacza;) Jeszcze jeden ma byc gdzies rozstawiony,ale teraz nie pamietam gdzie  własnie dzisiaj jadąc na rowerku sobie go obczaiłem ten drugi jest chyba na Borowskiej ( nie jestem pewien bo dopiero stawiali jak tamtedy jechałe i nie wiedzialem co to ) w okolicach Aqua Parku na tym wolnym placyku btw http://miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,5270736,Carrefour_nie_bedzie_juz_rozdawal_reklamowek.html wreszcie  IMO to ogromny sukces ekologii w Polsce
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"Radio Eska serwuje wszystkim kibicom piłkarską ucztę. To będzie największa "strefa fanów" na Dolnym Śląsku. Już od soboty codziennie od 16 na Placu Solnym będzie można wspólnie dopingować biało-czerwonych.
Na placu stanie ogromny telebim, trybuna dla kibiców oraz namiot gastronomiczny. Stworzone zostanie również specjalne studio, gdzie codziennie piłkarscy eksperci ze świata sportu i polityki na żywo skomentują wydarzenia na Euro.
Piłkarskie miasteczko odwiedzą również futboliści, ale... amerykańscy. Na Placu Solnym zjawią się Mistrzowie Polski z The Crew.
Na wszystkim kibiców czeka dodatkowo mnóstwo atrakcji. Będzie można pograć na x-boxach. Radio ESKA przygotowała również wiele konkurów z wypasionymi nagrodami. Będzie można pożonglować piłką oraz strzelać gole na mini boisku. Swoje upominki przygotował także Urząd Miasta i firma Sport Media - współorganizatorzy imprezy"
*za portalem dla studenta
|
|
|
|
|
Sparta Wrocław
|
|
Sparta Wrocław
Baqu w biedronce też w Multikinie będą rozdawane bony do BWin  to idźcie tam oglądać  hehehehehhehehh
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kolejne miejsce z telebimami i trybunami etc. rozstawiaja koło aquaparku 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Znacie moze ciekawe (oryginalne) miejsca we wrocku lub w poblizu, gdzie mozna zabrac swoja kobiete ? Chodzi mi cos w stylu lasu (parku) gdzie pod golym niebem, przy ksiezycu mozna rozscielic kocyk, wypic wino itp  Pogoda temu sprzyja, wiec chcialbym takim niekonwencjonalnym pomyslem zaimponowac jej (czyt. zdobyc  ) Chodzi mi tez o to by byl spokoj i cisza. Tylko my i natura 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to jest swietna sprawa, ale raczej nie cisza i natura http://www.wroclaw.pl/ogrod/index.htmz ciszą i naturą to we Wroclawiu będzie bardzo ciezko, bo nawet kazdy park odpada, chyba, ze na jakichś obrzezach miasta w szuwarach ;-)
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Tak myslalem, ze jest ciezko. Pojde do parku, alkohol bedzie, to psiarnia wpadnie i po zabawie. Ale jeszcze poszukam, moze akurat. A jak nie to za wrocek. Zafunduje troche kobiecie horroru w postaci niezapowiedzianego wypadu w las  Dzieki Baqu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak sobie gdzies w parczku kulturalnie siadziecie, kocyk, winko, smakolyki i te sprawy, to nawet jak policja wjedzie to daje sie pochlastac,ze nic nie bedzie  Kaza Wam po wszystkim posprzatac i tyle.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,5544005,Wielka_awaria_wodociagu_w_centrum_miasta.html jak to napisał mój kolega "ładnie wyjebało" Woda z uszkodzonej rury uderzyła do góry z taką siłą, że popękała jezdnia. Na środku skrzyżowania powstała głęboka dziura. Droga zapadła się akurat, gdy przejeżdżał tamtędy samochód. - Widziałem przed sobą sporą kałużę - mówi Michał Dyszkowski, kierowca jeepa. - Auto przede mną przejechało, a ja zacząłem tonąć. 
|
|
|
|
|
Sparta Wrocław
|
|
Sparta Wrocław
dobrze że nie wybierałem się na miasto 
|
|
|
|
|
?
|
|
?
sie porobiło 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak widać jeepy na wrocławskich drogach nie spisują się za dobrze  ( ach te dziury )
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy ktoś z Was wynajmuje mieszkanie i się rozlicza wg. wskazań licznika? Ile kosztuje: 1m3 gazu z VAT,czy jest dodatkowa opłata stała za licznik (miesięczna)? 1kWh z VAT,czy jest dodatkowa opłata stała za licznik (miesięczna)?
Dziękuję.
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
jak widać jeepy na wrocławskich drogach nie spisują się za dobrze  ( ach te dziury ) Bo Jeppy są do jeżdżenia po wybojach. Do jazdy po polskich drogach są czołgi.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
cudna fota, wczoraj totalna masakra, jeden z gorszych dni we Wrocławiu jeśli chodzi o korki, tramwaje nie pojawiały się na przystankach czasem przez godzinę, a furą z pkp na galerie jechało się wieczorem ponad 30min
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
Mura mieszkasz w Breslau  Moze jakies piwko skręcimy np. w Spizu ? ,a jeżeli się złotóweczka się leciutko umocni do końca tygodnia , to pijemy tam za darmo beczkę piwa , zoRro zafunduje POZDRO ELDO
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wrocław... miasto spotkań...  [ Linked Image]
|
|