|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
Llama a może wiesz czy Vectra ma zamiar dać ES2.Kurde ES2 bardzo by sie przydał.Jakis czas temu jak dzwoniłem do nich to obiecywali ze w najbliższym czasie będzie.... jeśli to prawda to by super było, ale nie wierzę w to, myślę że za łatwo uwierzyłeś
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Llama a może wiesz czy Vectra ma zamiar dać ES2.Kurde ES2 bardzo by sie przydał.Jakis czas temu jak dzwoniłem do nich to obiecywali ze w najbliższym czasie będzie.... W vectrze nigdy nie było ES2, przynajmniej u mnie. Co innego UPC - w jednych miastach mają ES2 w ofercie, w innych nie. To jest dopiero wałek 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wiem Szewa czytałem o tym ostatnio.Kurde dlaczego ten ES2 jest tak ciężko dostępny...
|
|
|
|
|
|
|
Niektórzy marzą o ES 1 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zmarł ojciec mojego przyjaciela. Jest mi przykro. Związny z polską kinematografią, a w życiu codziennym, wspaniały, wielkoduszny Człowiek.
[*]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Łukasz Kruczek trenerem polskiej kadry skoczków narciarskich. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Łukasz Kruczek trenerem polskiej kadry skoczków narciarskich.  Oficjalnie jeszcze chyba nie  Ale za interia.pl Kruczek będzie tylko machał chorągiewką, a rzeczywiście kadrą będzie kierował Tajner. Gdy igrzyska w Vancouver skończą się klapą, nie będzie musiał brać odpowiedzialności na siebie, tylko zwolni trenera Kruczka. A w razie sukcesu będzie mógł wystąpić jako pomysłodawca całego systemu i znów błyszczećTo Tajner bedziesz szara eminencja 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Tylko, ze Adam coraz starszy i koniec kariery coraz blizej.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a jakim Kruczek moze cieszyc sie respektem Malysza i kolegow z kadry? (tak to musze nazwac, oni nazwisk sobie jeszcze nie wyrobili) to jest ich kolega, ktory w dodatku niczego nie osiagnal, a jego warsztatem trenerskim jest tylko bycie wiecznym drugim trenerem i udzielanie ladnych wypowiedzi dla tvp 1. Tajner- nc
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak naprawde to Tajner rowniez "dojechal" na stolek prezesa PZN na plecach Adama Malysza. Jak wszyscy zreszta, zaden trener ktory mial opieke nad polska kadra skoczkow z Malyszem na czele nie zrobil niczego, doslownie niczego! Malysz wygrywal dlatego ze ma talent i cudowny dar, jest bardzo dobrym skoczkiem, a aplikowac sobie dawki treningowe i skakac w tunelu aerodynamicznym to on sam potrafi.. pokazcie mi jednego chociaz skoczka innego niz Malysz ktory przez te wszystkie lata sie wybil. M.Rutkowski? wygral z Morgensternem w MSJ, tylko zobaczmy gdzie oboje teraz sa. Morgi odbieral Krysztalowa Kule, a Rutkowski ogladal go w bardze w Wisle z piwkiem w rece i po kilku glebszych.
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Rutkowski jest z Zakopanego
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale kto z zagranicznych chciałby trenować polską kadrą? Wszyscy widzimy jak zachowują się władze PZN. Każdy chciałby szacunku, stabilizacji  Z ocenami nowego trenera poczekam do przyszłorocznych konkursów w Planicy. Może Kruczek ma jakiś "ukryty" trenerski talent. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rutkowski jest z Zakopanego no ale przeciez moze siedziec w bardze w Wisle? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To, ze w kablowce podmienili kanaly sportowe i teraz zamiast Eurosportu mam jakis nedzny TVP sport  w kablowce UPC ci podmienili? no way, chyba ze jestes juz po transformacji UPC na "nowoczesnosc" (3 dni nie mialem kablowki, 3 dni!)
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
W wisle to siedzial wlasnie kruczek, jak malysz wygral Turniej 4 skoczni, w sali w urzedzie miasta, pamietam jak siedzial taki niesmialy  Zakonczyl kariere sportowa, bo byl slaby, dwa, nie zarobilby na tym, a tak byl asystentem kolejnych trenerow i cos z pewnoscia odlozyl. Tajner tez drugi taki fajfus.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kruczek startowal chyba na uniwersjadach nawet? tam byl gwiazda pierwszego formatu z pewnoscia, zdobyl chyba jakis zloty medal  no i byl kombinatorem kiedys, norweskim  a tak naprawde to bedzie chlopczyk dla mediow wystawiony przez Tajnera, ktory trenerem skokow jest takim samym jak ja 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://www.tvn24.pl/-1,1543039,wiadomosc.html
Denerwują mnie takie głupoty , a jescze bardziej ludzie którzy w nie wierzą ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mój pies zmienia sierść... Wygląda jakby miał chorobe skóry a nikomu się nie chce go wyczesać 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
seria kuponów z jednym błędem... 
|
|