Właśnie skończyłem oglądać ostatni odcinek Jericho i żałuję, że nie będzie już więcej. Szkoda, że stacja zdecydowała się na zdjęcie serialu z anteny, bo drugi sezon to było tylko streszczenie tego, co by mogło powstać. Dla mnie na pewno w pierwszej trójce seriali wyprodukowanych w XXI wieku...
wiem, ze nie mozna oceniac filmu ( serialu ) po obejrzeniu pierwszego odcinka ale ja to zrobie wg. mnie Dexter to slabizna, nie widze w tym nic ciekawego ani smiesznego, no coz pozostaje mi obejrzec 2 odcinek i przygotowac sie na atak zwolenikow tegoz tez serialu
Właśnie skończyłem oglądać ostatni odcinek Jericho i żałuję, że nie będzie już więcej. Szkoda, że stacja zdecydowała się na zdjęcie serialu z anteny, bo drugi sezon to było tylko streszczenie tego, co by mogło powstać. Dla mnie na pewno w pierwszej trójce seriali wyprodukowanych w XXI wieku...
Mnie "Jericho" dobiło kilkoma scenami np. beztroskim barceue po wybuchu atomowym. Zrezygnowałem po kilku odcinkach. Ale skoro tak chwalicie to chyba się jednak zdecyduję i spróbuję raz jeszcze.
co do Jericho, to powiedzialem, ze jest takie sobie ale przesadzilem z ta krytyka, film jest OK ( 6 odc. obejrzalem ) a co do Dextera i Californication to jestem po 1 odcinkach i twierdze, ze sa slabe ale na dzisiejsza noc mam w planach - OKO i Meet the Spartans
Tytuł to chyba Get Rich Or Die Tryin. Oglądałem jakies poł roku temu na C+ i muszę przyznać, że dosyć ciekawy był. Ja polecam jeżeli interesuje cię klimaty gangsta.