|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Nasza strona jest w tej chwili wylaczona z powodu prac konserwacyjnych. Przepraszamy za wszelki niedogodnosci z tym zwiazane. Unibet w środku dnia ale i tam Unibet lubie 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Czy każda kolejna wypłata w miesiącu z Unibetu jest obciążona jakąś prowizją?
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
Czy każda kolejna wypłata w miesiącu z Unibetu jest obciążona jakąś prowizją? Unibet pobiera prowizje od wyplat tylko jezeli ktos wyplaca 2 lub wiecej razy w ciagu 24h. A tak 31/30 wyplat jest darmowych 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Komuś jeszcze wiszą w historii zakładów nierozliczone mecze z udziałem Murraya i Federera?
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
Komuś jeszcze wiszą w historii zakładów nierozliczone mecze z udziałem Murraya i Federera? mi wisi curling z wczoraj.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
No to nie tylko ja mam z nimi problem. Choć teraz zauważyłem że oba spotkania są jeszcze na "live" - tylko, że wygaszone (w trakcie). Po tym przejściu na nową szatę graficzną więcej jest z nimi problemów niż pożytku. Choć mimo wszystko nie myślę jeszcze o przeprowadzce.. 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Tenis w tej chwili "rozliczyly" 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
No to nie tylko ja mam z nimi problem. Choć teraz zauważyłem że oba spotkania są jeszcze na "live" - tylko, że wygaszone (w trakcie). Po tym przejściu na nową szatę graficzną więcej jest z nimi problemów niż pożytku. Choć mimo wszystko nie myślę jeszcze o przeprowadzce..  nic dodac nic ujac, szata zmieniona niby porzadek w dyscyplinach itp a dluzej to trwa z wejsciem w konkretny przedzial anizeli za starych czasow
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
i tak jest wg mnie w ścisłej czołówce buków i kursy ma bardzo przyzwoite. A co do wypłat ktoś pisał... nie pobierają opłat, jeżeli ktoś robił wypłatę w ciągu 2 godzin ostatnio to nastepną mu po prostu nie przyjmą. Tak mi powiedziało w sumie 2 konsulatantów jak dzwoniłem na info 0-800. Ta infolinia to też duuuuży plus kolejny dla nich 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
oczywiście nie w ciągu 2 godzin tylko w ciągu 24 godzin... patrzą ponoć na moment zlecenia wypłaty, a nie realizacji, więc w weekend można tak samo wypłacać codziennie 
|
|
|
Link skopiowany do schowka