Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 5 z 5 1 2 3 4 5
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by mura
wg mnie warto interesować się powoli Gino Rossim

dlaczego? napiszę o tym w weekend w innym dziale smile

Dziś jakiś gość z GR był w TVN CNBC. Coś tam było o nowych kolekcjach, jakaś nowa marka. Nie chciało mi się słuchać bo gość momentami mało konkretny ...

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
wlaśnie też to widziałem Rivex

a ja właśnie miałem prezentacje ostatnio na uczelni i przygotowywałem także coś o spółeczkach m.in. o Gino

jak dla mnie ciekawa spółka, potem jeszzcze ściagne metastocka i zobacze czy ten tydzien cos zmienil na AT ale pewnie nic bo obrotow prawie tam nie ma ... do czasu smile

swoją drogą CNBC w TVN bije TV BIZNES na głowę

Pooh-Bah
Pooh-Bah
No to dawaj mura tego rodzynka, może sie podepniemy.

p/s
tez gram o porsche , przez chwilke mialem juz 29500 teraz mam dokladnie .... 4747 zł , padlem na kablu ale wszytskie transakcje na wariackich papierach więc pewnie zaraz sie odbije.

K
veteran
veteran
K Offline
Nie wiemczy wiesz dardaw ,ze mozna grac na na forexie i generalnie spreadbetting w duzej ofercie na Betfair poprzez specjalna platforme "Tradefair" .
Uczciwe spready ,np edek 2 pipsy ,kabel chyba tez,ftse tylko 1 punkt ,niskie depozyty .
Wejscie poprzez zakladke HOME .
Generalnie rowniez z tej zakladki jak ktos gra na koniach moze bardzo duzo skorzystac .
Nic wiecej nie moge na razie powiedziec ,w poniedzialek musze im doslac papiery i wyprobuja ja pozniej w praniu .
Nie chce testowac demo ,bo generalnie w angielskich firmach czesto jest one zupelnie inne .

Pozdro .

Nie czytalem tematu i transakcji ale chyba na jenie to pownienes juz dobic do tego merca :-))))

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by mura
swoją drogą CNBC w TVN bije TV BIZNES na głowę

A TV Biznes to jeszcze istnieje?
To po prostu katastrofa nie kanał. Potrafili o 10:30 rano dawac notowania z poprzedniego dnia i jeszcze dopisac "Na zywo" smile

Nasze CNBC TVN ma najwiekszy problem z prowadzacymi. Polowa to sie nie nadaje. Ten Hirsch czy ta babka od wykresu na GPW to wygladaja jakby pierwszy raz tam byli.
W pewnym sensie porownuje z kanałem miecierzystym CNBC. Tam jest inny styl - swietni prezenterzy. I czlowiek sie nie nudzi. TVN moglby wprowadzic troche zycia bo juz nie moge ogladac gdy ta babka sledzi palcem wykres i mowi, ze tu kupowali wiecj, tu sprzedawali wiecej a tu nie byli zdecydowani. Tyle czasu nawet notowac FW20 nie podawali - dopiero ostatnio zobaczylem, ze juz maja.

Wiadomo, nie ma co porownywac z TV Biznes bo tam to nieda z nedza. Ale i TVN moglby poprawic troche. Przede wszystkim czcionki notowan na pasku u gory - mam 29'' TV ale musze sie nameczyc aby zobaczyc notowania indeksow zagranicznych.

Ja w Forex Cup chyba jakies 14k ale w ogole nie sledze. Jakies 2-3 transakcje i tam sobie to idzie.

Strona 5 z 5 1 2 3 4 5

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, aker, alfa, Lukasz111, Sensei, burbon), 3,219 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,800
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025