|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Czy dostal ktos moze zwrot stawki za przegrany zaklad w promocji "insurance bet" ? Zwrot mial zostac zrealizowany w ciagu 72 godzin, dzisiaj mija juz 5 dzien i nic. Pisalem wczoraj do suportu, ale zadnego odzewu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy dostal ktos moze zwrot stawki za przegrany zaklad w promocji "insurance bet" ? Zwrot mial zostac zrealizowany w ciagu 72 godzin, dzisiaj mija juz 5 dzien i nic. Pisalem wczoraj do suportu, ale zadnego odzewu no u mnie tez pusto. daj znac jak sie cos dowiesdz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sorry sprawdz historie wlasnie widze ze 24 juz oddali  tak to jest jak sie czape zlapaalo w swieta 
|
|
|
|
|
Luc Nilis
|
|
Luc Nilis
we wtorek rano poslałem przekazem pocztowym kase na konto w expekt... ile trwa realny czas uzyskania srodkow na kącie ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam taką gorącą prośbę do Expekta aby kursy na Orange Ekstraklasę i 2. ligę polską wystawiał w poniedziałek. Zdecydowanie lepiej dla grających aby mieli ofertę od początku tygodnia i już wtedy zaczęli ruchy. Niestety zwykle Expekt ma kursy w czwartek moim zdaniem jest to zdecydowanie za późno. Pomijam już 2. ligę polską bo czekam na oddsy i nie mogę się doczekać. Ten nie wielki przykład pokazuje jak można ułatwić życie graczom a przecież o to chodzi w tej branży. Do tego przydałby się konkurs dla typujących nasze rodzime rozgrywki. Był odnośnie Wielkiej Brytanii i wiem, że cieszył się dość dużą popularnością. Może warto pomyśleć o konkursie dotyczącym Polski. Mam nadzieję, że Expert_Expekt coś zadziała na tym polu.
.::Think Twice::. Ignorator.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
we wtorek rano poslałem przekazem pocztowym kase na konto w expekt... ile trwa realny czas uzyskania srodkow na kącie ? przewaznie 3 dni bankowe
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
we wtorek rano poslałem przekazem pocztowym kase na konto w expekt... ile trwa realny czas uzyskania srodkow na kącie ? Pewnie 7 dni roboczych.
|
|
|
|
|
Luc Nilis
|
|
Luc Nilis
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
we wtorek rano poslałem przekazem pocztowym kase na konto w expekt... ile trwa realny czas uzyskania srodkow na kącie ? przekaz pocztowy? daj sobie spokoj z poczta rachunki za telefon np dochodza z 2 -3 tygodniowym opoznieniem. idziesz do najblizszego banku albo ajencji pko czy tez innego banku wypelniasz druk dajesz kase i jestes spokojny. teraz czas transferu pieniedzy zalezy od tego czy wplacasz w tym sammym banku co konto ma expekt. jesli nie to twoje srodki wychodza np z PKO dzis. jutro wplywaja do banku expa i zazwyczaj wieczorem sa ksiegowane ewentualnie na nastepny dzien. a od tego kiedy pojawia sie na twoim koncie zalezy od expa kiedy ci zaksieguja  Nigdy nie wysylajcie na poczcie kasy bo niezle jaja w ostatnich czasach tam odchodza
|
|
|
|
|
Luc Nilis
|
|
Luc Nilis
tos mnie blacky pocieszył... a Bank Slaski mam obok...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam taką gorącą prośbę do Expekta aby kursy na Orange Ekstraklasę i 2. ligę polską wystawiał w poniedziałek. Zdecydowanie lepiej dla grających aby mieli ofertę od początku tygodnia i już wtedy zaczęli ruchy. Niestety zwykle Expekt ma kursy w czwartek moim zdaniem jest to zdecydowanie za późno. Pomijam już 2. ligę polską bo czekam na oddsy i nie mogę się doczekać. Ten nie wielki przykład pokazuje jak można ułatwić życie graczom a przecież o to chodzi w tej branży. Do tego przydałby się konkurs dla typujących nasze rodzime rozgrywki. Był odnośnie Wielkiej Brytanii i wiem, że cieszył się dość dużą popularnością. Może warto pomyśleć o konkursie dotyczącym Polski. Mam nadzieję, że Expert_Expekt coś zadziała na tym polu.
.::Think Twice::. Ignorator. Dla klienta na pewno lepiej, dla bukmachera wychylanie sie przed szereg jest srednio opłacalne - no chyba że ma naprawdę dobrych oddsmakerów
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
.::Think Twice::. Ignorator. Igi, nie wygłupiaj się bo nawet nie masz o czym marzyć w tej kwestii. Żaden bukmacher online (no może poza Bwin który ma większość kursów w poniedz.) nie wychyli się z ofertą na polską piłkę tak wcześnie. Nie ma szans. DJ  PS: Ciekawe ilu klientów z Polski ma Expekt? Na stronie podają że w sumie mają zarejestrowanych klientów: 1.500.000, ciekawy jaki procent z tego po Polacy?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy ktoś się orientuje kiedy będą znane wyniki wczorajszej promocji dotyczącej spotkań towarzyskich?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy ktoś się orientuje kiedy będą znane wyniki wczorajszej promocji dotyczącej spotkań towarzyskich? Oj Dj zdziwię ciebie, ale Unibet ma teraz w poniedziałek kursy na Orange Ekstraklasę. Jak widać można tylko trzeba chcieć  .::Think Twice::. Ignorator.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
orientuje sie ktos jaki czas idzie wyplata z expeckt do MB?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
orientuje sie ktos jaki czas idzie wyplata z expeckt do MB? przewaznie do 24 h - w moim przypadku tak jest
|
|
|
|
|
Luc Nilis
|
|
Luc Nilis
po kilku listach z suportem kasa na koncie - plus dla nich bo nie jestem łatwym kontrachentem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
orientuje sie ktos jaki czas idzie wyplata z expeckt do MB? przewaznie do 24 h - w moim przypadku tak jest zlecilem wyplate wczoraj ok 10 rano i do tej pory nie dotarla do MB
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
zlecilem wyplate wczoraj ok 10 rano i do tej pory nie dotarla do MB Hmmm - ja zleciłem wczoraj koło 9 wypłatę na konto i dzisiaj o jedenastej pieniądze na koncie bankowym były ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wlasnie pieniadze dotarly na moje komto MB , ciekawe ile teraz bede czekal zanim dotra na konto bankowe...
|
|
|
Link skopiowany do schowka