Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 9 z 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9
old hand
old hand
W moim przypadku rodzina nie wie, a znajomi jak pytaja to im mowie. Jednak powoli dochodze do wniosku, ze ja nikomu nie zagladam do portfela i mi tez nikt nie musi zagladac...

Bonus: Unibet
G
addict
addict
G Offline
Originally Posted by Vader
Czy często dzięki wygranym możecie mieć na różne rzeczy?
Chodzi mi o sytuację, gdzie przy wygranej jesteście w stanie zrobić wypłatę i spokojnie kupić sobie coś?
To niedobre pytanie, bo nikt się nie pochwali; a nawet jeśli to zrobi, to szybko pożałuje zasypany kpiącymi postami malkontentów. Z pewnością jest na tym forum kilka osób, którym bukmacherzy zasponsorowali całkiem drogie rzeczy.
Originally Posted by Vader
Ja sam jestem ciekawy innego pytania.
Czy bliskie osoby (rodzina, żona/dziewczyna/kochanka/ itp.) lub ewentualnie dobrzy znajomi wiedzą ile pieniędzy wygrywacie/ przegrywacie?
U mnie wiedzą tylko najbliżsi, koledzy w pracy, ale tylko trochę. No i dziewczyna(y), która ze mną mieszka, więc trudno byłoby to przed nią ukrywać, tym bardziej, że ma to wpływ na nasz budżet. No i ci, na których zakładam konta laugh laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Co ja tu będę ściemniał - jestem uzależniony...

Standard jak u innych, przed snem sprawdzam wyniki (nawet jeśli nie stawiałem) oraz ofertę na dzień następny. Po przebudzeniu naturalnie - odpalam kompa, stronka mecz.pl i zasiadam ze śniadaniem i herbatą w poszukiwaniu 'peffek' crazy

Ciężko jest mi nic nie postawić na dany dzień, bardzo sporadycznie zdarzają się dni z 'czystym przebiegiem', zawsze musi coś być, choćby jakiś DW czy underdog, ot tak dla emocji. Ciężko jest mi również obejrzeć mecz w TV bez zagrania jakiejś opcji. Muszą być dodatkowe emocji, chyba, że sam mecz takowe gwarantuje.
Jednakże od jakiegoś czasu stopniowo to ograniczam. Udało mi się już zawęzić ilość dni w miesiącu granych za poważniejszą stawkę, co sprawia, że nie gram dzień w dzień na tzw. 'pałę', tylko wyczekuję odpowiedniego momentu. Uderzam powiedzmy ok 5-10 razy w miesiącu za grubszą kasę, a tak to jadę za drobne. Dobrym sposobem na taką dolegliwość jest branie udziału w różnorakich konkursach typerskich. Multum jest tego w necie, a w ten sposób mogę bez dodatkowych konsekwencji robić coś co lubię i przy okazji wygrać jakieś drobne bonusy do buka.

Co do rodziny, znajomych i ich wiedzy o mojej grze. Tak na dobrą sprawę to nikt do końca nie wie wszystkiego. Mam kilku kumpli, którzy od czasu do czasu pytają jak idzie i co gram, ale to ludzie po fachu tongue Dziewczyna sporadycznie wypytuje, ale przeważnie odbywa się to bez podawania konkretnych sum. Ostatnio jak byłem w domu i oglądałem mecz w TV siostra spytała czy stawiałem to i za ile. Jak jej powiedziałem to poleciała do mamy, za jakie ja pieniądze gram laugh Tak więc od teraz jestem ostrożniejszy pod tym względem.

Fakt faktem, że nie miałem jeszcze takiej sytuacji, kiedy to całkowicie się spłukałem. Nigdy nie wyczyściłem konta do zera, a gram już ładnych 5 lat. Tak więc nie wiem jakbym się zachował w podobnej sytuacji, jednak myślę, że rozsądek wziąłby górę i zrobiłbym dłuższą przerwę. A tak jak idzie raz gorzej raz lepiej, ale ogólnie przyzwoicie, to po co przerywać?

korver - uzależniony od lat 5 crazy laugh

P
addict
addict
P Offline
Kwestia jest mocno dyskusyjna to zależy z czego mialbym zrezygnować z pewnoscia nie zrezygnuje dla gry z tankowania mojego autka na niego pieniądze musza zostać wydawane, bo dzieki niemu mogę sobie pojezdzić rodzinka tez zadowolona z takiego obrotu sprawy jak wyjazd na weekened czy wakacje,posiadanie wlsnego środka lokomocji niezmiernie uławia życie nawet jesli trzeba ponosić róznego rodzju opłaty jak mam troszkę czasu to jadę na miasto, więc z tego nie moge zrezygnować ale jak miałbym wydać 100-200 zł na przepicie lub palenie to wole przeznaczyć te pieniądze na grę.
Ogólnie podawanie informacji o tym ile pieniędzy przeznacza sie na gre, ile się straciło lub jak dużo zarobiliśmy tym sposobem do publicznej wiadomosci uważam za nieuzasadnione i bezcelowe jeśli już to można powiedzieć że otrzymało się premię motywacyjną od szefa, miało się wiekszą sprzedaż itp
Czasami powiedzenie prawdy może być bolesne zarówno dla gracza jak również dla uczynienia.
Zasada ta ma zastosowanie jeśli odnosimy sukcesy finansowe, jesli natomist zadłużamy sie nadmiernie lub popadamy w długi z powodu gry to trzeba poinformować otoczenie o tym fakcie nie da się go ukryć, to bardzo szybko wyjdzie na światło dziennie jeśli w domowym budzecie pojawi się dziura, wszystko też zależy od tego czy jest się samotnym, czy ma sie rodzinę bo czasem może nie mieć kto zauważyć że popadliśmy w te tarapaty.

M
veteran
veteran
M Offline
Jeb@#$y widzew dzieci znowu niedostana obiadu.

PS nie jestem uzalezniony

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jestem uzalezniony i boje sie ze sobie juz z tym nie poradze i z tego nie wyjde :/

T
old hand
old hand
T Offline
Nie jestem uzależniony, ale jak nie mam nic obstawione to czegoś mi brakuje grin
...nie lubię jak pieniążki 'leżą' i tracą na wartościboks

old hand
old hand
zycie bez gry traci sens !

Strona 9 z 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
1 zarejestrowanych użytkowników (rafal08), 10,033 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,310
Posty5,841,572
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026