Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 14 z 33 1 2 12 13 14 15 16 32 33
member
member
Dla mnie porażka Unibet...
Jeśli ktoś gra wysoko pewne kursy ,strasznie zaniżają a ryzyko przegrania zawsze jest
Ostatnio raczej Sportingbet,szybkie wpłaty i wypłaty,a poza tym nigdy problemów
pozdrawiam

Bonus: Unibet
P
journeyman
journeyman
P Offline
Jakie giełdy poza betfair polecacie? Chodziłoby mi o info odnośnie marży, jakie pobierają, obrotów (gram głownie piłkę nożną) i wiarygodności.
Pozdrawiam

member
member
Originally Posted by yaaho
Originally Posted by wild player
Gdzie jest najszersza oferta tenisowa (challengery) ?

fonbet, 5Dimes

Jetbull,DOXXbet,Bah-jak dla mnie najlepsze do grania tenisa,choc kursy mogly byc tam troche lepsze...

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
kursy jak kursy, marza moglaby byc nizsza...

member
member
Originally Posted by HAGIi
kursy jak kursy, marza moglaby byc nizsza...

jesli chodzi o marze to Bah bije wszystkich na glowe...

old hand
old hand
Chyba chciałeś powiedzieć że inni biją bah na głowę tongue bah ma jedne z najniższych kursów wśród bukmacherów.

N
a.k.a. "Robson_26"
a.k.a. "Robson_26"
N Offline
Możecie polecić internetowego buka jeżeli najbardziej interesuje mnie Formuła 1 oraz polski żużel? Który oferuje najlepsze kursy i w miarę atrakcyjną ofertę?

F
journeyman
journeyman
F Offline
1. U jakiego buka oprócz pinnacle można obstawiać alternative runnline (czyli handicap na słabszą drużynę) na baseball?
2. Czy ktoś ma lepsze kursy na baseball od pinnacle?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

K
stranger
stranger
K Offline
Ktory z bukmacherow na dzien dzisiejszy pozwala skladac najtansze zaklady. Musi byc ponizej 0.10 euro czyli okolo 0.34 zl - bo namiary na takiego juz mam.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Pora na update mojego Top 5:

1) Pinnacle
2) Centrebet
3) The Greek
4) Expekt
5) Unibet

Szkoda ze Gamebookers musial wyleciec z tej piatki, ale wszystko co dobre szybko sie konczy. smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Pod czworka jest E x p e k t, Conrad zrobilbys wreszczie cos z tymi linkami wink

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Szukam jakiegos buka ktory ma oferte bonusu dla zarejstrowanych juz wczesniej klientów. Jest cos ciekawego obecnie??? Jeszcze jedno chciałbym sie spytać jak tam teraz spisuje sie Expekt, jakie kursy itp. ?

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Originally Posted by gawlin85
Szukam jakiegos buka ktory ma oferte bonusu dla zarejstrowanych juz wczesniej klientów. Jest cos ciekawego obecnie??? Jeszcze jedno chciałbym sie spytać jak tam teraz spisuje sie Expekt, jakie kursy itp. ?

kursy srednie, ale da sie grac. zaklady live to porazka na maksa jak dla mnie. Nie dosc ze jest ich jak na lekarstwo to nawet nie mozna ich laczyc. bez sensu

I
journeyman
journeyman
I Offline
Witam, ktory buk ma najszersza oferte zakladow Draw No Bet? Limity mnie nie interesuja, bo raczej za najgrubsza kase nie gram. Aha, i dobrze by bylo gdyby mozna bylo zakladac konto w PLN.

S
addict
addict
S Offline
wg mnie sportingbet i w mnieszym stopniu bwin,zawsze mozesz jednak posterowac tak stawkami zeby samemu taki zaklad skonstruowac pozdro

old hand
old hand
którego buka polecacie do grania grubsza kasa? tak ok. 1000-2000 na kupon.

E
Pooh-Bah
Pooh-Bah
E Offline
JAk nie grales w expekcie jeszcze to poleca. Na poczatku mozna grac dosc spora kasa. Nie wiem w sumie dokladni jak teraz bo juz tam nie gram ale z doswiadczenia wiem ze mozna zagrac spokojnie za te 1tys czy 2. To jeszcze zalezy co chcesz grac ale jak pilke to spokojnie. A jak nie chca przyjac kuponu w jeden dzien to sproboj na nastepny. Dosc czesto sie tak udaje ze przyjmuja. Albo nawet za 10 min powtorz i czasem sie udaje

ale i tak polecam betfair na wieksze kwoty. Bez stresu tylko ze nie ma PLN...

S
old hand
old hand
S Offline
witam! mam pytanko, mam znajomego, ktory zaintereseowany jest grą w kasynie u jednego z bukmacherow. Jakiego buka mu polecic, zeby on dostal najwyzszy bonus, a moze i mi cos skapło za polecenie, skoro nie zna się na zakładach, a kasą będzie obracał tylko w kasynie. Dzięki zgóry za odpowiedź

J
old hand
old hand
J Offline
Originally Posted By: John Travolta
7 kwietnia złożyłem dyspozycję wypłaty z mojego konta w Expekt kwoty 10.000 zł. no i oczywiście na moim koncie pojawiła się adnotacja że wypłata w realizacji. Po kilku dniach zaniepokojony brakiem wpływu na konto wysłałem do nich e-maila jednego, drugiego, trzeciego w końcu łaskawie odpisali, że żeby zrealizować wypłatę to muszę im przesłać skan dowodu tożsamości to było 12 albo 13 kwietnia.
14 kwietnia złożyłem kolejną dyspozycję wypłaty tym razem kwoty 16.000 zł i na moim koncie w Expekt pojawiła sie druga adnotacja, że wypłata w trakcie realizacji. Zaraz potem wysłałem skan dokumentów o jakie prosili, przyjęli je odpisali że wszystko jest ok. Zaraz potem dostałem e-maile, że obydwie wypłaty zostały skierowane do realizacji. Następnego dnia na moim koncie bankowym pojawiła sie wpłata od Expekt na kwotę 16.000 zł z mojej dyspozycji wypłaty z 14 kwietnia tymczasem do dnia dzisiejszego nie przelali mi kasy 10.000 zł z mojej dyspozycji z 7 kwietnia, a jest 18 kwietnia!!! nie ma tej kwoty również na moim koncie gracza w Expekt kolejne moje e-maile w tej sprawie do nich z opisem całej sytuacji kwitowane są po kilkudziesięciu godzinach odpowiedzią że "wypłaty zostały zrealizowane". Kontakt z nimi i funkcjonowanie polskiego supportu to absolutna porażka i hańba dla Expektu tak się nie traktuje klientów z których się żyje i na których się zarabia.
Swoim postępowaniem zabijają jakąkolwiek radość i emocje z typowania meczów. Nie na tym rzecz polega że ja wpłacam kasę na granie i za kilka chwil mają ją na koncie a jak kasę wygram to się muszę szarpać z nimi żeby wypłacili wygraną.

MOŻE KTOS Z WAS MIAŁ PODOBNA SYTUACJE JAK JA? CO MOGĘ ZROBIĆ OPRÓCZ PISANIA E-MAILI DO NICH?

Strona 14 z 33 1 2 12 13 14 15 16 32 33

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
4 zarejestrowanych użytkowników (burbon, Sensei, latajaca_holenderka, rafal08), 2,546 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,885
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025