|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wlasnie skonczylem ogladac wspomniany wyzej One Missed Call wersje amerykanska, moja ocena to 7/10, troszke sie balem, oczywiscie telefon wylaczylem na noc 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Posiada ktoś napisy do The Bank Job ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na juz na napisy24.pl przeciez
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Untraceable - Nieuchwytny - 9,5/10, super film, polaczenie Siedem z Pila, polecam
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Pod względem klimatu "Siedem" jest dziesięć razy lepszy. Film całkiem fajny ale niedopracowany. Scena na moście,gdzie główna bohaterka wsiada z powrotem do samochodu jest po prostu śmieszna (chociaż w końcu to film amerykański - może każdy amerykaniec by tak zrobił?  )
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie moge przejsc pierwszej planszy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie moge przejsc pierwszej planszy  Chyba nie da się 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
The Bank Job - kapitalny, klimatyczny i co najwazniejsze - na faktach i fajnie sie konczy:) polecam 9/10.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja polecam the Air I Breathe bardzo przyzwoite kino
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pod względem klimatu "Siedem" jest dziesięć razy lepszy. Film całkiem fajny ale niedopracowany. Scena na moście,gdzie główna bohaterka wsiada z powrotem do samochodu jest po prostu śmieszna (chociaż w końcu to film amerykański - może każdy amerykaniec by tak zrobił?  ) Końcówka mnie rozczarowała Taka...amerykańska The Bank Job świetny :]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja polecam the Air I Breathe bardzo przyzwoite kino tez polecam , fajnie zrobiony i klimatyczny no a The Bank Job polecam po raz drugi i podtrzymuje 9.5/10 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Oglądał ktoś "Morderstwo Jesse Jamesa"? Bo już trzy razy do niego podchodziłem i nie mogę przebrnąć przez pierwsze 15 minut (strasznie nudny film). Warto obejrzeć całość?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Oglądał ktoś "Morderstwo Jesse Jamesa"? Bo już trzy razy do niego podchodziłem i nie mogę przebrnąć przez pierwsze 15 minut (strasznie nudny film). Warto obejrzeć całość? nie  caly czas jest taki nudny
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bardzo dobry klimat , nie spodziewalem sie tego po horrorze nakreconym w Hiszpanii  to polecam kolejny , moim zdaniem bardzo dobry , hiszpanski horror - "El Orfanato" (Sierociniec). "Laura powraca do domu, w którym dorastała i postanawia przekształcić go w sierociniec. Wkrótce jej syn Simón znajduje sobie niewidzialnego przyjaciela... " Wyprodukowany przez samego Guillermo del Toro , twórce "Labiryntu Fauna" ma podobny klimat . Ktoś go opisał w słowa , które mi się spodobały "Mroczny, tajemniczy, trzymający w napięciu, wywołujący strach i niepokój samym klimatem bez zbędnej krwi." Scenariusz , aktorstwo , zdjęcia - wszystko w tym filmie jest na najwyższym poziomie . Polecam szczególnie tym , którzy lubią filmy o duchach w stylu "Szóstego zmysłu" czy "Innych" . Napewno nie będziecie rozczarowani . Zresztą każdy powinien ten film zobaczyć.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bardzo dobry klimat , nie spodziewalem sie tego po horrorze nakreconym w Hiszpanii  to polecam kolejny , moim zdaniem bardzo dobry , hiszpanski horror - "El Orfanato" (Sierociniec). "Laura powraca do domu, w którym dorastała i postanawia przekształcić go w sierociniec. Wkrótce jej syn Simón znajduje sobie niewidzialnego przyjaciela... " Wyprodukowany przez samego Guillermo del Toro , twórce "Labiryntu Fauna" ma podobny klimat . Ktoś go opisał w słowa , które mi się spodobały "Mroczny, tajemniczy, trzymający w napięciu, wywołujący strach i niepokój samym klimatem bez zbędnej krwi." Scenariusz , aktorstwo , zdjęcia - wszystko w tym filmie jest na najwyższym poziomie . Polecam szczególnie tym , którzy lubią filmy o duchach w stylu "Szóstego zmysłu" czy "Innych" . Napewno nie będziecie rozczarowani . Zresztą każdy powinien ten film zobaczyć. z checia ogladne. by the way: http://sila.strachu.filmweb.pl/ # Kilkuletnia Emily wraz ze swoim ojcem, Davidem przeprowadzają się do małego miasta w stanie Nowy Jork. David ma nadzieję, że uda mu się w ten sposób pomóc zapomnieć córce o śmierci matki i odnaleźć radość z życia. Tuż po przyjeździe Emily zaprzyjaźnia się z Charliem. Od tej pory są nieodłącznymi partnerami w zabawie. Początkowo wydaje się, że Charlie istnieje tylko w wyobraźni Emily. Jednak seria przerażających wydarzeń każe podejrzewać Davidowi, że Charlie istnieje naprawdę.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ja tam czekam na film "Wiktoria", historyczno-szpiegowsko-miłosny film o odsieczy wiedeńskiej Sobieskiego i spółki. Zapowiada się nieźle, bo budżet jak na polskie warunki jest imponujący (ponad 100 milionów złotych), scenariusz jest świetny (na podstawie książki Harasimowicza, przez całe wakacje we fragmentach czytała radiowa Trójka), muzyka też zapowiada się soczyście (młody białostocki muzyk obiecał monumentalną oprawę prawdopodobnie w wykonaniu wielce obiecującego zespołu Nałęcza-Niesiołowskiego - wschodząca gwiazda polskiej sceny muzyki poważnej) no i zapowiadana reżyseria i jedna z głównych ról dla Gibsona. Hmmm no zobaczymy, ufam, że pomysł nie zostanie spartaczony i obejrzymy dobre, soczyste kino niekoniecznie w czysto hollywoodzkim wydaniu. Taki smakowity kąsek należy się nam po wielu niezbyt tłustych latach polskiej kinematografii. No ale to dopiero w 2011 roku... 
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Coś wciąż nie wierzę w to, że Mel Gibson zgodzi się zrobić POLSKI film. Prędzej odkupi scenariusz i zrobi to od A do Z po swojemu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Untraceable - Nieuchwytny - 9,5/10, super film, polaczenie Siedem z Pila, polecam zajefany film naprawde warto 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Coś wciąż nie wierzę w to, że Mel Gibson zgodzi się zrobić POLSKI film. Prędzej odkupi scenariusz i zrobi to od A do Z po swojemu. Też fajnie 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|