Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 7 z 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9
raf #2302922 30/04/2008 02:00
newbie
newbie
za jeden punkt wszystko
przy 2:1 i 11 cornerach
wychodzi 33pkt

Bonus: Unibet
mcben #2303001 30/04/2008 02:29
veteran
veteran
Goldi zakład na rogi mam w betway, ale wiem że jest napewno też w bet365

veteran
veteran
juz mam w expekcie znalazlem, mysle ze 10 padnie

newbie
newbie
Originally Posted by Nemo74
A ja myślę że warto zagrać over 10 rogów w meczu, kurs 2,05 i powinno spokojnie wejść.

Też to gram, tydzień temu było chyba 11 rożnych (przy linii 9,5) w meczu (a raczej po jego 65minutah bo od tego czasu ani jeden corner nie padł) tym razem mamy rewanż i gra na pewno będzie troszkę inaczej wyglądać, dodając do tego, że są to drużyny które zdobywają najwięcej cornerów w całej CL, typ wydaje mi się dość pewny wink Co do grania jakiegoś wyniku to dla mnie jest to sprawa otwarta, może jakiś over 2,5 ale też ciężko wyczuć, powodzenia życzę wszystkim i dobrego meczu smile

raf #2303034 30/04/2008 02:41
Pooh-Bah
Pooh-Bah
zakład na wynik
1:0 6.00
2:1 8.00

S
addict
addict
S Offline
Na ktorym programie bedzie mecz(moze byc zagraniczny)??

veteran
veteran
Originally Posted by speedosek
Na ktorym programie bedzie mecz(moze byc zagraniczny)??
http://www.liveonsat.com/

Zaixi #2303093 30/04/2008 03:02
S
addict
addict
S Offline
Badz jeszcze na tyle dobry i powiedz jak sie odpala ten link bo czesto jak dostaje takie linki to mecz mi nie dziala nie ma obrazu...

S
addict
addict
S Offline
zaixi jak mam odpalic obraz z tego meczu gdzie mam dalej kliknac?

veteran
veteran
Originally Posted by speedosek
zaixi jak mam odpalic obraz z tego meczu gdzie mam dalej kliknac?
to jest info na jakim kanale w tv będzie a tobie chodziło o transmisje w necie zobacz tu: http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=pon-pia

Zaixi #2303157 30/04/2008 03:16
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
live-stream : http://soccerstream.de.tl/LIVE_Stream.htm da sie oglądać wink

Pooh-Bah
Pooh-Bah
1:0 cool

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by arosamda

Fajnie, że trafiłeś, ale tak na przyszłość, w dziale Stadion Piłkarskim, jak i innych, gdzie prowadzone są ANALIZY, nie komentujemy spotkania po zakończonym meczu. Doprowadza to tylko do niepotrzebnych spięć i przepychanek słownych. Po meczu każdy jest mądry, tak więc satysfakcję z trafionego typu radziłbym zostawić dla siebie, bądź też prowadzić temat w PRIVATE PICKS i tam podsumowywać sobie typy w dowolnie wybrany sposób.

pozdro i gratuluję wszystkim grających na Manchester United (w tym sobie) piwo grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
9 lat czekania i jest finał piwo

Fantastyczny mecz do 35 minuty moim zdaniem, potem to już walka o przetrwanie że tak powiem.

Bramka fenomenalna ale to jest właśnie Scholes + piłka na środku przed polem karnym, ileż bramek w ten sposób strzelił Paul w przeszłości... palców brakuje żeby to zliczyć.

Patrice Evra, człowiek który o pierwszy skład walczył i go wywalczył w pojedynku z Heinze teraz pokazuje wszystko co jest w stanie dać, po prostu poezja co ten człowiek wyczynia na lewej obronie. Jego wkład w mecz jest niesamowity. Patrice dziękuję że nie zwątpileś w to że bedziesz w pierwszym składzie smile

Ferdinand, widać brakowało mu Vidicia, wtedy nie byłoby tylu emocji w końcówce, bez wątpienia najlepsza para środkowych w Premiership. Zreszta wystaczy zobaczyć ile bramek straconych ma United. Po prostu jak patrzę na grę tych dwóch graczy to przypomina mi się solidność Jaapa Stama.

Owen na prawej obronie? Raczej zły pomysł... moze i było okej, bycie def. pomocnikiem zrobiło swoje ale ciagle widać nawyki ze srodka pola tj. kiwka podciągnięcie gry. Rozumiem chłopaka ze to taki nawyk z gry w pomocy ale za nim juz nikt nie stoi i nikt mu dupy nie uratuje w razie starty. Na szczescie strat nie było co nie zmienia faktu ze czekam na Gary'ego Neville'a który jest moim zdaniem najrowniej grajacym prawym obronca ostatnich lat.

Ronaldo. Długo pisać o nim. W lidze na pewno pierwsze ogniwo w Unuted ale w LM pali się niemiłosiernie... W ciągu 3 lat w LM wyszedł mu tylko jeden mecz - ten z Romą na OT. Gral wtedy na takim luzie jakbyśmy jechali kelnerów z Derby County ale tak to masakra - przywołuje mecz z Milanem w tamtym sezonie dla przykładu. Dzisiaj tez to nie było to. W finale rownież nie liczę na jego arcyciekawy występ, jedyne czym pewnie zaimponuje to nowa fryzura ew. nowe korki Nike.

Park, niewiarygodną sympatią go darzę. Widać doświadczenie z meczów PSV - Milan, widać jakość którą wyrobił w nim Hiddink. Swietny zawodnik mimo niedawnego urazu, gra to co powinien i wychodzi mu najlepiej. Moim zdaniem w LM bardziej wartosciowy gracz niz Mr. Ronaldo.

Nani i całe szczescie ze poza Ronaldo grał tylko Nani a Anderson siedział na ławie. To byłoby pomieszanie z poplątaniem a tak mielismy Parka i Carricka który bez sztuczek znaleźli sposb na Barce.

Tevez i więcej nie wypada pisać. Piękny mecz w jego wykonaniu, zastąpił Rooneya w 200%, biegał, walczył... poezja.

VDS, człowiek tego dwumeczu, kleił do rękawic to co 2/3 bramkarzy piąstkowałaby z marnym efektem. W oczach widać było wkład w ten mecz. Niesamowity człowiek od wielu sezonów bez względu gdzie gra i o co gra.

O Barcelonie nie chce pisać nic, po raz kolejny przekonałem się w tym że Rijkard to figurant w protokole niczym Grant w Chelsea.

Pozdrawiam fanow United!:)

veteran
veteran
Darku podpisuję się obiema rękoma pod tym co napisałeś. Styl średni, ale mecz kapitalny. Dla mnie Evra, Edwin, Scholes i Tevez najlepsi w tym meczu.

Bałem się grania na United szczerze mówiąc widząc że nie gra Rooney. Tevez jednak świetnie zminimalizował stratę Anglika, biegał jeszcze bardziej... było go pełno a takich zawodników od czarnej roboty United wyraźnie potrzebuje w składzie.

Krystyna ostatnio jakaś zagadkowa... traci głowę chłopak momentami. Nani również się podpala. Mogą sobie podać ręce.

Mimo wszystko dochodzę do wniosku, że szacunek należy się dla piłkarzy obydwu zespołów. Grać pod taką presją, pod takimi emocjami i jeszcze zachowywać jako taką trzeźwość umysłu. Mnie ten mecz stresował od wczoraj, co o nim pomyślałem to ciśnienie mi podskakiwało. Ostatnie 10 minut obejrzałem na stojąco... a oni sobie pykają, ani ręce ani nogi im nie drżą.

WE ARE FOLLOW MAN UNITED!! smile

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by _Korver_

Fajnie, że trafiłeś, ale tak na przyszłość, w dziale Stadion Piłkarskim, jak i innych, gdzie prowadzone są ANALIZY, nie komentujemy spotkania po zakończonym meczu. Doprowadza to tylko do niepotrzebnych spięć i przepychanek słownych. Po meczu każdy jest mądry, tak więc satysfakcję z trafionego typu radziłbym zostawić dla siebie, bądź też prowadzić temat w PRIVATE PICKS i tam podsumowywać sobie typy w dowolnie wybrany sposób.

pozdro i gratuluję wszystkim grających na Manchester United (w tym sobie) piwo grin
jak widać komentujemy smile a raczej nie powinniśmy komentować na jakim kanale bedzie mecz itp od tego tez są odpowiednie działy tongue

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by VanTheMan
Darku podpisuję się obiema rękoma pod tym co napisałeś. Styl średni, ale mecz kapitalny.

Zgadza się Panowie. Szkoda, że nie wszyscy są w stanie to dostrzec smile

Dla mnie Evra, Edwin, Scholes i Tevez najlepsi w tym meczu.

Dokładnie! Ta czwórka zagrała świetne zawody i Carlos rzeczywiście sprawił, że nieobecność Wayena nie była tak odczuwalna.

WE ARE FOLLOW MAN UNITED!! smile

To nie wymaga komentarza! grin

GLORY!

Pooh-Bah
Pooh-Bah
a teraz sie zastanawiam czy to zagrać
28+ minutes CHELSEA V LIVERPOOL First Goal Time @ €2.10
Chelsea 1-0 CHELSEA V LIVERPOOL Correct Score @ €6.00
Draw 0-0 CHELSEA V LIVERPOOL Correct Score @ €7.00

?
?
a teraz sie zastanawiam czy to zagrać
28+ minutes CHELSEA V LIVERPOOL First Goal Time @ €2.10
Chelsea 1-0 CHELSEA V LIVERPOOL Correct Score @ €6.00
Draw 0-0 CHELSEA V LIVERPOOL Correct Score @ €7.00

od kiedy przy kursie podajemy walutę blush blush

fala #2304030 30/04/2008 14:38
Pooh-Bah
Pooh-Bah
i co jeszcze wymyślisz

Strona 7 z 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Moderatorzy  Akhu, Biszop 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (JelineK, latajaca_holenderka, rafal08, forty, ANZELMO, Sensei, rymoholik, alfa, $-man, bukma, burbon), 1,452 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,284
Posty5,834,706
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025