|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Taka weryfikacja powinna być załatwiona od ręki =/ Czekam kilka dni i tak sobie myślę, że oni chcą żebym wszystko przegrał...  czekalem 48h  na weryfikacje....a to chyba tylko dlatego tak krotko bo tak jak mi mowil  shane  cisnalem ich ostro na czaci dzisiaj gadalem z nimi rano i jakis koles mi powiedzial ze jak do 18.00 nie bedzie weryfikacji to mam sie odezwac wiec odzywam sie po 18.00 rozmawiam juz z inna babka mowie jej co i jak a ona....ze....weryfikacja nastapi w ciagu 15 min..  co najlepsze nie trwalo to nawet 5min i bonus recznie przyznala i wszystko jest cacy....
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Jak widać wszystko zależy od dobrej woli, ja do nich się zniechęciłem ze 2 lata temu, jak kilka dni próbowałem załatwić zmianę wpłaty z CC na moneybookers, bo wqrwiała mnie sytuacja że po każdej wpłacie musiałem przesyłać skan autoryzacji
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
dobry suport(lub live) buka to podstawa
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
weryfikacja. wypłata na mb wieczorem  rano kasa na koncie buk godny polecenia :), dobrze się u nich gra, poza tym miła obsługa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chlopaki ....bo ja sobie teraz rob obrot bonusa i tak sobie czasem gram na live w tenisa ze lapie kurs powyzej 2.00 i czekam az bedzie na drugiego zawodnika powyzej 2.00 i tez gram...  moga sie do takie czego przyczepic??....bo z tego co pamietam to nie wszytkim takie obracanie pasi...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chlopaki ....bo ja sobie teraz rob obrot bonusa i tak sobie czasem gram na live w tenisa ze lapie kurs powyzej 2.00 i czekam az bedzie na drugiego zawodnika powyzej 2.00 i tez gram...  moga sie do takie czego przyczepic??....bo z tego co pamietam to nie wszytkim takie obracanie pasi... z tego co sie orientuje to jesli grasz na roznych kuponach przeciwstawne zdarzenia tego samego meczu to do obrotu licza tylko 1 zaklad. ale u nich jak sie wykona obrot to powiadamiaja ze mozna juz wyplacic wiec patrz sobie na wiadomosci od nich.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Zagrałem dzisiaj zakład Stal Gorzów -11 - Rzeszów na Gorzów. Wynik końcowy to 51:41, ale po odjęciu punktów zdobytych przez jokera wynik byłby 51:39, więc handi zostałoby pokryte. Pytałem już na quasi jak bet365 rozlicza punkty z jokera i dostałem odpowiedź, że te punkty nie są wliczane. Jednak buk jako prawidłowy uznał wynik 51:41 i zakład uznał za przegrany. Wie ktoś może jak to rzeczywiście u nich wygląda?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zapewne punkty jokera nie liczą się apropos zdobyczy punktowych zawodników, ale są zaliczane do końcowego wyniku.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
No i znowu mam problem: dzisiaj rano zlecilem wyplate na karte, ale do tej pory nie mam kasy na koncie. Robilem taka operacje po raz pierwszy wiec nie wiem, czy na kase trzeba czekac tak jak w przypadku zwyklego przelewu, czy powinna byc na koncie od razu ? Mozecie mnie oswiecic ?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
No i znowu mam problem: dzisiaj rano zlecilem wyplate na karte, ale do tej pory nie mam kasy na koncie. Robilem taka operacje po raz pierwszy wiec nie wiem, czy na kase trzeba czekac tak jak w przypadku zwyklego przelewu, czy powinna byc na koncie od razu ? Mozecie mnie oswiecic ? U mnie zwykle jest po2-3 dniach roboczych
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
słyszeliście, że nie można wypłacić pieniędzy z konta na kartę kredytową MASTERCARD? Wpłatę depozytu z tej karty przyjeli bez problemu, ale wypłatę już nie! jedynie mogę wyplacić na konto bankowe co potrwa dobrych kilka dni.... może to ktoś skomentować, bo nie chce mi się wierzyć w to co babka nagadała przez telefon z supportu.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
słyszeliście, że nie można wypłacić pieniędzy z konta na kartę kredytową MASTERCARD? Wpłatę depozytu z tej karty przyjeli bez problemu, ale wypłatę już nie! jedynie mogę wyplacić na konto bankowe co potrwa dobrych kilka dni.... może to ktoś skomentować, bo nie chce mi się wierzyć w to co babka nagadała przez telefon z supportu. To nie wina buka, tylko takie są procedury MC. Praktycznie w żadnym buku nie wypłacisz (nieliczne wyjątki dla UK itp.) Przygode z bukiem warto rozpoczynać nie od tego jaki bonus jest dostęny ale jak go wypłacić. Są metody deponowania i wypłat. Nieograniczony zwrot na kartę nie jest regułą.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a jak jest z wpłatą z mbanku przesz szybki przelew internetowy? ile czasu mam czekac na kase na koncie bet365?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Była dziś oferta na przerwane spotkania RG? Chela, Rawańska itd. ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to może lepiej wyrobić sobie kartę kredytową VISA? co o tym myśłicie?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
oczywiscie, ze lepiej. polecam konto inteligo wraz z karta VISA.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
W przyszłym tygodniu bet365 ma podobno ruszyć z nową promocją bonusową  [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czołowy bonus hunter czuwa 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
czekamy, czekamy, żeby tak jak bAh zaskoczyli wysokim bonusem :-)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przez który bank najlepiej wpłacić, zeby kasa w miarę szybko doszła. Chodzi mi o przelew bankowy.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|