Spokojna głowa, ktoś go odwiedzi - dzisiaj czy jutro czy za tydzień - nie ma znaczenia. Wierzę w kumpla Bazyla, ale jak on nic nie zdziała to mam kilka innych odzewów na priva, więc spróbuję gdzie indziej.
A wszystko przez jego głupotę i niewyparzony ryj. On mi tę kasę wisi już ponad miesiąc i w zasadzie to o tym zapomniałem, a on zamiast siedzieć cicho pokazał jakim jest debeściakiem i puścił mi wczoraj na priva wiązankę. Dzisiaj zapłaci za swoją głupotę
Panowie, nie wiem jakie są dowody przeciwko widgetowi, ale jeśli on poleciał na policję to ten temat jest dobrym dowodem w potencjalnej sprawie o groźby i wymuszenie :
„Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, przemocą, groźbą zamachu na życie lub zdrowie albo gwałtownego zamachu na mienie, doprowadza inną osobę do rozporządzenia mieniem własnym lub cudzym albo do zaprzestania działalności gospodarczej, podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10.”
już nie mówiąc o sekatorach...
Jestem totalnie przeciw oszustom i złodziejom internetowym ale takie sprawy załatwia się inaczej
może i jestem jajebany ale bazyl musli ze jest don corleone a tak naprawde jest cipką a widget sobie norlmalnie zyje i nikt do niego nie przysledllll,,.,
może i jestem jajebany ale bazyl musli ze jest don corleone a tak naprawde jest cipką a widget sobie norlmalnie zyje i nikt do niego nie przysledllll,,.,
ale o co Ci chodzi w moim kontekście, bo nie bardzo rozumiem?
może nie bezpośrednio w twoim, ale bez sensu są posty typu "bęcki, bęcki" (twojego autorstwa post) w sprawie w której nikt nie ma nic do powiedzenia i dokładnie nawet nie wie o co chodzi..
master i co, pojawił sie ktos u tego kolegi czy pare osób z forum zrobiło napinke na pokaz a ciula moga naprawde? jesli chodzi o slask to polecam sie w tych sprawach i o privy prosze, pozdrawiam