|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ja wczoraj na ponownej komisji wosjkowej dostałem D i mam to w D..  D jak do dupy
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Nie wiem po jaka cholere odbierales wezwanie. Nie interesowalem sie tym wczesniej myslalem ze dostane odroczenie do pazdziernika bezproblemowo .
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
musisz się zwrócić do PO a konkretnie do Kielicha  Już od 2003 roku mają w programie to co Cię interesuje. A więc głosuj na PO, to napewno nie jest stracony głos.
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Witam sprawa wyglada tak ze po pierwszym semestrze wylecialem ze studiow i chca mnie zgarnac ? Musze na 5 maja dostarczyc cos zeby mnie nie wzieli. Mowilem gosciowi zeby mi dal odroczenie do pazdziernika to powiedzial ze to przysluguje tylko raz i juz mialem szanse studiowac . Co mam zrobic ja tam niechce isc ?! Wydziaraj sobie coś ciekawego na prawej ręce albo najlepiej dla pewności na czole. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No to panowie wystawiamy ofertę Czy armia do końca maja zgarnie manka289 do koszar ??? Tak : 1.25 Nie : 3.00 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Witam sprawa wyglada tak ze po pierwszym semestrze wylecialem ze studiow i chca mnie zgarnac ? Musze na 5 maja dostarczyc cos zeby mnie nie wzieli. Mowilem gosciowi zeby mi dal odroczenie do pazdziernika to powiedzial ze to przysluguje tylko raz i juz mialem szanse studiowac . Co mam zrobic ja tam niechce isc ?! Wydziaraj sobie coś ciekawego na prawej ręce albo najlepiej dla pewności na czole.  odrazu swastyke dla wiekszej pewnosci 
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Z tą swastyką na czole to nawet do WKU nie dojdzie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ja wczoraj na ponownej komisji wosjkowej dostałem D i mam to w D..  no i co ? też mi radość  wole mieć A i się męczyć niż D i problemy ze zdrowiem , dziwny ludzie mają system wartości
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no nie wiem czy tatuaz to dobry pomysl ale zarazic sie np Hiv, hmmm moze to lepsze  chyba takich nie biora do woja ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ja wczoraj na ponownej komisji wosjkowej dostałem D i mam to w D..  no i co ? też mi radość  wole mieć A i się męczyć niż D i problemy ze zdrowiem , dziwny ludzie mają system wartości ja mam D i nie mam zadnych problemow ze zdrowiem ...
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Na przyszlosc, jak ktos musi przeczekac to niech nie odbiera wezwan, bo polecone sa z PO, rodzina tez niech tego nie robi  W ten sposob mozna zyskac troche czasu na zalatwienie jakies szkoly.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ja wczoraj na ponownej komisji wosjkowej dostałem D i mam to w D..  no i co ? też mi radość  wole mieć A i się męczyć niż D i problemy ze zdrowiem , dziwny ludzie mają system wartości Ja dostałem D za platfusa 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
tak sobie kombinuje, ze mozesz sprobowac zagrac na zwloke piszac podanie o odroczenie, albo w ostatecznosi o ponowna komisje wojskowa. Tylko, ze nie wiem czy to przejdzie
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
A ja wczoraj na ponownej komisji wosjkowej dostałem D i mam to w D..  no i co ? też mi radość  wole mieć A i się męczyć niż D i problemy ze zdrowiem , dziwny ludzie mają system wartości No i co ja mam zrobić? Dostałem D z powodu problemów po urazie z kolanem - mimo tego uprawiam sport i jestem można powiedziec całkowicie zdrowy, więc mam się nie cieszyć z tego że mi wosjko odpada skoro dostałem D? czy mam płakać? chłopie myśl logicznie ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a ty co zamierzasz ? dostales wezwanie ? Na poczatku dwa wezwania , potem spokoj aż do dzisiaj . Ja wyjezdzam ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ja wczoraj na ponownej komisji wosjkowej dostałem D i mam to w D..  no i co ? też mi radość  wole mieć A i się męczyć niż D i problemy ze zdrowiem , dziwny ludzie mają system wartości Ja dostałem D za platfusa  kumpel bez okularów wyciąłby w pień cały swój oddział ale twardo dostał A. Taki krecik z niego.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
A ja wczoraj na ponownej komisji wosjkowej dostałem D i mam to w D..  no i co ? też mi radość  wole mieć A i się męczyć niż D i problemy ze zdrowiem , dziwny ludzie mają system wartości No i co ja mam zrobić? Dostałem D z powodu problemów po urazie z kolanem - mimo tego uprawiam sport i jestem można powiedziec całkowicie zdrowy, więc mam się nie cieszyć z tego że mi wosjko odpada skoro dostałem D? czy mam płakać? chłopie myśl logicznie ... I tak i nie...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kumpel bez okularów wyciąłby w pień cały swój oddział ale twardo dostał A. Taki krecik z niego. Kumpel pracuje na budowie nosi 40kg worki , jeździ autem i ma D . Są też tacy co po przebiegnieciu stu metrow nie mogą już dalej sie poruszać , a mają A .
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mowa tu była o tych co mają większe problemy ze zdrowiem , do tego dodałem że "zacieszanie" z kat D jest conajmniej nie na miejscu, tyle z mojej strony Pozdrawiam 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ja narazie mam B6  a po B6 pewnie dostane D. Z powodu Zerwanych więzadeł krzyżowych. W sumie z racji tego że niedługo niby zawodówka a ja dopiero raz byłem to bez rewelacji ale kilka lat wczesniej bomba. A narazie nie planuje rekonstrukcji ze wzgeldów oczywstich $$, a na dodatek one same nie wystarczą :| No cóż ze sportów zostały szachy a i w życiu muszę uważać np. ostatnio na imprezie źle stanoł ból przez dwa dni  A koleś na komisji patrzy czy ja moge chodzić i dla niego wszystko spoko skoro robie kroki ;D
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|