|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jakie były tematy listu formalnego i notatki bo mi się obiło o uszy, że takie coś było?
I jak z tekstem słuchanym i czytanym ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobrze bylo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak ktoś bedzie miał klucz do pods to niech wrzuci 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
co za banał  http://wiadomosci.onet.pl/1742927,11,item.html - to jest kurva chore ;/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co za banał  http://wiadomosci.onet.pl/1742927,11,item.html - to jest kurva chore ;/ O tym właśnie wczoraj pisałem...
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
Angielski podstawowy banalnie prosty, ale niczego innego nikt się nie spodziewał  50 minut mi zajął cały egzamin  A rozszerzony pewnie cholernie trudny... ;/ nie ma czegos takiego na maturze jak cholernie trudny...teraz mozecie sie stresowac, ale z perspektywy czasu zobaczycie, ze tak naprawde bylo.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
polskignom ale trzeba przyznać, że różnica pomiędzy podstawą a rozszerzeniem z angielskiego jest bardzo duża. To chciałem zaznaczyć 
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
polskignom ale trzeba przyznać, że różnica pomiędzy podstawą a rozszerzeniem z angielskiego jest bardzo duża. To chciałem zaznaczyć  jak ja pisalem, to byla ogromna roznica i na angielskim, i na matmie...ale ogolnie do zniesienia. Jesli chodzi o sam poziom matury, to o polskim juz kilka osob sporo napisalo. Podstawa z polaka to banal...starsza byla trudniejsza (w sensie bardziej wymagajaca). Jesli chodzi o inne (w moim przypadku angol i matma), to wydaje mi sie, ze rozszerzone czesci byly sporo trudniejsze od starej matury. Ogolnie mature da sie przezyc. Najwiekszy problem, to stres zwiazany z cala ta otoczka, egzamin dojrzalosci itd. itp.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Właśnie. Też się juz powoli przymierzam do matury, która już za rok  Tak sobie myślę, polski podst, ang podst. <- do tego nie mam zamiaru się przygotowywać. Chociaż z drugiej strony chciałbym ten angielski napisać na over 80 %...  Ale najważniejsze rozszerzona matma i gegra. Geografia powinna pójść w miarę łatwo. Matematyka to juz trochę gorzej, niby mam 6 godzin tygodniowo tego przedmiotu w szkole, ale i tak nie jestem przekonany co do swojej wiedzy... Poza tym połowa klasy chodzi na korki, po co?- szkoła nie przygotuje mnie do matury? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No i zjebalem. Jak po pierwszej czesci bylem zadowolony, tak druga mnie zabila. Za dluga przerwa miedzy czesciami 0.5h wczesniej skonczylem, 0.5h przerwy. Po co to? Bylem juz tak wykonczony, ze na sile robilem :/
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Właśnie. Też się juz powoli przymierzam do matury, która już za rok  Tak sobie myślę, polski podst, ang podst. <- do tego nie mam zamiaru się przygotowywać. Chociaż z drugiej strony chciałbym ten angielski napisać na over 80 %...  Ale najważniejsze rozszerzona matma i gegra. Geografia powinna pójść w miarę łatwo. Matematyka to juz trochę gorzej, niby mam 6 godzin tygodniowo tego przedmiotu w szkole, ale i tak nie jestem przekonany co do swojej wiedzy... Poza tym połowa klasy chodzi na korki, po co?- szkoła nie przygotuje mnie do matury?  czyli podobnie jak ja tylko, ze ja juz zdaje a ty za rok w piatek gegra roz i matma w srode roz w tym roku matma nie powinna byc taka trudna (srednia z probnej w mojej klasie ponad 75%) a co do korkow to u mnie w klasie tez chodzilo sporo osob i nie zaobserwowalem u nich jakiegos ogromnego wzrostu wiedzy, wazne jest, zeby robic zadania a nauczyciele raczej wiedza co jest potrzebne do matury. Co do tegorocznej matury roz z matmy. Na pewno jest latwiejsza niz w poprzednich latach wystarczy powiedziec, ze wyrzucili rachunek rozniczkowy  oprocz tego jeszcze troche innych rzeczy. Szkoda bo przez to stala sie latwiejsza, no ale za rok przeciez ma byc obowiazkowa to MEN musi miec wysoka zdawalnosc 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Izzzi, te czytanki prościutkie. Z [lyseningami] miałem problemy, gdyż za bardzo rozpraszała mnie pewna część ciała koleżanki obok. Jednak w porę się otrząsnąłem i zdążyłem część od niej przepisać. Zaufałem swojej intuicji, która podpowiadała mi, że owe dziewczę jest dobre nie tylko z francuskiego, ale również i z angielskiego. Jak się później okazało miałem rację. Patrząc mi prosto w oczy powiedziała, że odpowiedzi była bardzo pewna...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Izzzi, te czytanki prościutkie. Z [lyseningami] miałem problemy, gdyż za bardzo rozpraszała mnie pewna część ciała koleżanki obok. Jednak w porę się otrząsnąłem i zdążyłem część od niej przepisać. Zaufałem swojej intuicji, która podpowiadała mi, że owe dziewczę jest dobre nie tylko z francuskiego, ale również i z angielskiego. Jak się później okazało miałem rację. Patrząc mi prosto w oczy powiedziała, że odpowiedzi była bardzo pewna... 2 lata temu byly pozmieniane odpowiedzi tzn w innej kolejnosci na kazdej karcie jak sie nie myle 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Izzzi, te czytanki prościutkie. Z [lyseningami] miałem problemy, gdyż za bardzo rozpraszała mnie pewna część ciała koleżanki obok. Jednak w porę się otrząsnąłem i zdążyłem część od niej przepisać. Zaufałem swojej intuicji, która podpowiadała mi, że owe dziewczę jest dobre nie tylko z francuskiego, ale również i z angielskiego. Jak się później okazało miałem rację. Patrząc mi prosto w oczy powiedziała, że odpowiedzi była bardzo pewna... 2 lata temu byly pozmieniane odpowiedzi tzn w innej kolejnosci na kazdej karcie jak sie nie myle  dobrze kolega mowi udalo mi sie sprawdzic z paroma osobami, ze 1 listening mielismy taki sam natomiast w nastepnych byly pozamieniane odpowiedzi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dziwne, ze wczoraj juz o 12:30 mieli popisane wypracowania z polaka a dzisiaj mamy 15 i nigdzie nie ma odpowiedzi z angola 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Izzzi, te czytanki prościutkie. Z [lyseningami] miałem problemy, gdyż za bardzo rozpraszała mnie pewna część ciała koleżanki obok. Jednak w porę się otrząsnąłem i zdążyłem część od niej przepisać. Zaufałem swojej intuicji, która podpowiadała mi, że owe dziewczę jest dobre nie tylko z francuskiego, ale również i z angielskiego. Jak się później okazało miałem rację. Patrząc mi prosto w oczy powiedziała, że odpowiedzi była bardzo pewna...  Najważniejsze, że z francuskiego jest dobra 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o juz sa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
weź wrzuć na jakiś serwer bo mi te strony się nie chcą włączyć 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
weź wrzuć na jakiś serwer bo mi te strony się nie chcą włączyć  mi tez chyba wszyscy sie rzucili 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|