Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 14 z 14 1 2 12 13 14
Szewa #2382198 30/05/2008 04:23
a.k.a. "DOMINICCA"
a.k.a. "DOMINICCA"
u mnie działa, o 20: 10 nawet sprzedałam turcje i holandie, żeby mieć porówno te zielone cyferki. A co było z bf godzine temu, to nie wiem, bo byłam z psem na dworze.

Bonus: Unibet
Sylwiaa #2382205 30/05/2008 04:27
D
old hand
old hand
D Offline
nie dziala smile

Drak #2382208 30/05/2008 04:27
D
old hand
old hand
D Offline
frown

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by punter UK
Zacznijmy od tego, iż opisywane przez nas anomalie dotyczą i wyłącznie jednych rozgrywek, minowicie Polskiego Pucharu Ekstraklasy. Nie pamiętam aby jakiekolwik inne rozgrywki robiły tyle zamieszania. Przepisy Betfair dotyczące piłki nozenj sa jasne i przejrzyste. To, że organizator rozgrywek wspomnianego pucharu nie stoi na wysokości zadania i sam godzi się na karkołomne rozwiązania (vide mecz Polonii Bytom) może doprowadzić do tego, że w przyszłym sezonie Betfair tych rozgrywek po prostu może nie posiadać w ofercie.
To nie jest dobre rozwiązanie. Taka sytuacja może zdarzyć się wszędzie. Fakt, że dwa razy miało to miejsce w PE jest moim zdaniem irrelewantny.

Nie widze rozbieżności w tym co napisał betfair.com.

Podawany przez Ciebie przykład meczu Wisły vs Lech jest z gatunku 'fantasy'. Gdyby jednak faktycznie miał miejsce i mecz ligowy zostałby faktycznie przeniesiony do Poznania, zakładam, że mecz musiałby byc ponownie załadowany w odwrotnej kolejności.
Ale tego typu komplikacje mozna zauważyć jedynie w polskich rozgrywkach więc juz mne nic nie zdziwi.
Dokładnie cytowałem co napisał betfair.com i rozbieżność widać gołym okiem. Nie odniósł się co prawda do przykładu Wisła - Lech tylko do grudniowego meczu Polonia - Odra, ale wyraźnie napisał, że gdyby decyzja o przeniesieniu meczu zapadła przed załadowaniem rynku wszystkie zakłady były by ważne. Nie ma tu sprzeczności? Ty piszesz, że zakłady zostałyby anulowane, betfair.com - że ważne. Wydaje mi się, że nie trzeba być drobiazgowym, żeby tę sprzeczność zobaczyć.

Czy to, że w jednym przypadku chodzi o mecz ligowy a w drugim o PE robi taką różnicę? Jeśli tak to ok - tyle, że nie wynika to w żaden sposób z regulaminu. Nigdzie nie ma wzmianki o tym, że do meczów PE stosuje się jakiś punkt regulaminu a do meczów ligowych nie ma on już zastosowania.

I gdzie jest napisane, że jestem pracownikiem Betfair?
Takie odniosłem wrażenie. Może też dlatego, iż mimo ewidentnie dwóch różnych interpretacji tych samych punktów przez Ciebie i betfair.com (jaśniej już tego chyba nie da się pokazać) upierasz się przy swoim z uporem godnym lepszej sprawy. Jeśli jest inaczej to zwracam honor. Tyle, że nie to jest tutaj najważniejsze.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Mam jakieś dziwne wrażenie, że bold z poprzedniego posta nie wystarczy.

Na pytanie co się dzieje jeśli decyzja o przeniesieniu meczu na boisko pierwotnego gościa zapada przed załadowaniem rynku (czy zakłady będą ważne?)

betfair.com odpowiedział

TAK, zakłady pozostają ważne

punter UK zaś napisał

NIE, zakłady będą anulowane

Przepraszam, że ja tu widzę sprzeczność.

Obaj odnosiliście się co prawda do różnych przykładów

betfair.com - mecz PE rozegrany w grudniu
punter UK - podany przeze mnie analogiczny przykład meczu ligowego

I to jest ten jasny i czytelny regulamin? Ja nie mówię, że nie jest jasny - Wy sami to pokazujecie.

P.S. Przypomniało mi się punter UK dlaczego uznałem Cię za pracownika firmy. Nie wiem czy nim jesteś, ale dostęp do kont, danych użytkownika lub korespondencji na pewno masz. Nie chciałbym natomiast kierować dyskusji na te tory - meritum jest jasno określone.

C
old hand
old hand
C Offline
Dziala Wam? Mozecie obstawiac bo ja dalej nie.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Działa.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by CarlosMarc
Dziala Wam? Mozecie obstawiac bo ja dalej nie.
Po wyczyszczeniu ciasteczek zaczęło działać u mnie. Ale dziwne, bo tylko na Firefoxie, na IE nie chce.

enthusiast
enthusiast
gdzie mogę znaleśc opis zasad zmiany kursów na betfair. Czesc rozumie, ale chcialbym glebiej w to wejsc :), dzieki za pomoc

Strona 14 z 14 1 2 12 13 14

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, aker, Sensei, JelineK, Lukasz111, betowiec, alfa, burbon, 11kera11), 2,774 gości, oraz 8 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,185
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025