Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 20 z 24 1 2 18 19 20 21 22 23 24
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by jarko 33
Ryszard K. musial siegnac glebiej do kieszeni bo skandalem jest to ze Milna Gurovic dostal kare jednego meczu za ta bojke mad

dokładnie jak kolega wyżej jestem w szoku. Pewien byłem, że otrzyma on dyskwalifikację do końca walki o mistrze DBE. No cóż, to tylko polska liga frown

Bonus: Unibet
C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
tylko kara jednego meczu ???????????????????

to chyba jakiś żart puke

stop PLK stop

P
Live fast, die young
Live fast, die young
P Offline
puke
puke
puke

L
Pooh-Bah
Pooh-Bah
L Offline
a czemu nikt nie zauwaza roli Kitzingera?
mały cwaniaczek wepchnał od tyłu Milana prosto w Kelatiego...

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Originally Posted by lleyton

pięściami Gurovica nie sterował.. a Milan się rzucał jakby wszystkie klepki nie były na miejscu smirk i kara meczu to śmiech na sali puke

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Co to za żyganie tu mi na parkiecie - opanować się proszę

Swoją drogą Pan Wierzbowski wszystkich mierzy jedną miarą - sprawiedliwie grin

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Gurovic to jest niezwykły imbecyl. W takim momencie odstawiać taką szopkę to szkoda słów. Ale tak to jest jak się nie sięga poziomu Kelatiego. Czymś musiał go "pokonać". laugh

Co do meczu 5 to wbrew pozorom brak Gurovica może wyjść tylko na dobre dla Prokomu co pokazał 4 mecz.

Zobaczymy jaką linię da fortuna na Dylewicza, który napewno trochę sobie pogra. Over 10,5 do tknięcia.

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Originally Posted by Gvizdek

pięściami Gurovica nie sterował.. a Milan się rzucał jakby wszystkie klepki nie były na miejscu smirk i kara meczu to śmiech na sali puke

Moze nie sterowal ale popchniecie Gurovicia wywolalo u niego wscieklosc. Gdyby nie to podejrzewam skonczylo by sie na jakims technicznym tylko, po poczatkowym spieciu Milan odszedl przeciez na 2-3 metry do tylu.

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Originally Posted by przyborro

Moze nie sterowal ale popchniecie Gurovicia wywolalo u niego wscieklosc. Gdyby nie to podejrzewam skonczylo by sie na jakims technicznym tylko, po poczatkowym spieciu Milan odszedl przeciez na 2-3 metry do tylu.

[Linked Image]

tak się zachowuje normalny człowiek po popchnięciu ??
na moje to miał spięcie styków w głowie smirk i to nie po raz pierwszy w karierze...

od wymierzania wszelkich kar na parkiecie są sędziowie (faule, wykluczenia itd.) a nie Milan

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
tak czy inaczej taka kara dla gurovica jest dla DBE sukcesem bo dlugo w tej niby lidze nie zobaczymy juz takiej klasy gracza smile

tylko kara jednego meczu ???????????????????

to chyba jakiś żart puke

stop PLK stop

żart to jest ta liga która ma sponsora Prokom w PZKosz wiec nie mogli dac wiecej niz jednego meczu,choc obawialem sie ze nie dostanie ani jednego! to jest liga w ktorej korupcja ma dlugie rece wiec ja sie nie dziwie takiej decyzji. Juz kary wymierzane przeciw sedzia budza we mnie odraze do tej dyscypliny.
Sytuacje w ktorej w meczu polpak v prokom sedzia sie pomylil ewidentnie bylo w tej lidze setki,tylko tyle ze kilka razy widziala to kamera tv.

Nie jest mi to ciezko pisac ale sedziowie rzadko kiedy popelniaja bledy na korzysc slabszej druzyny w ostatnich 5 minutach meczu. Zazwyczaj jezeli robia bledy na korzysc slabszych to "staraja sie" nie w koncowce.

Originally Posted by krycha84
tak czy inaczej taka kara dla gurovica jest dla DBE sukcesem bo dlugo w tej niby lidze nie zobaczymy juz takiej klasy gracza smile

przepraszam jakiej klasy? koszykarsko w naszej lidze gral w kratke,co z tego ze zarabia krocie,w RS byl gwiazda jak w DBE mu sie nie chcialo badz co badz jak mu sie chcialo to nastukal po 20pkt,on nigdy nie bedzie klasowy bo pod wzgledem koszykarskim nawet watpie by top euroligi go chcialo skoro poszedl do przecietnego euroligowego klubu...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Proponuję przejść do rozważań na temat najbliższego meczu.

Prokom bez Gurovica, ale czy aby na pewno jest to takie osłabienie jak sugerują bukmacherzy? Unibet mnie nie lada zaskoczył, gdyż początkowo wystawili kurs na TURÓW @1.20 shocked

Z ciekawszych zakładów można pokombinować na ilość pkt. Wiodącą postacią w sopockiej drużynie może być Dylewicz. Ktoś przecież musi wziąć odpowiedzialność na siebie i przejąć zadania Gurovica w ofensywie.

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Originally Posted by _Korver_
Z ciekawszych zakładów można pokombinować na ilość pkt. Wiodącą postacią w sopockiej drużynie może być Dylewicz. Ktoś przecież musi wziąć odpowiedzialność na siebie i przejąć zadania Gurovica w ofensywie.

No chyba nie przejmie ich Filip bez żartów...jak już coś to tylko Slanina i jak rok temu może ich poprowadzić do win.

under na 1 polowe jest dobrym rozwiazaniem ostatnio gdyz w 2 polowolach we wszystkich meczach padalo wiecej pkt z czego zrobily sie az 3 overy...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Cypryjczyk
under na 1 polowe jest dobrym rozwiazaniem ostatnio gdyz w 2 polowolach we wszystkich meczach padalo wiecej pkt z czego zrobily sie az 3 overy...

grałem to w ostatnim spotkaniu, linia była 75,5 a padły 74 pkt grin

zagrałem parę w toto-mixie: Witka - Dylewicz KL (2) @2.05

Jak dla mnie Filip rzuci tak na oko 10-15 pkt. Witka w ostatnich meczach słabo, tylko po 5 pkt bodajże. Z moich obserwacji jasno wynika, że jest on obarczony bardziej grą defensywną. Turów ma wielu strzelców, którzy ciągną grę ofensywną, chociaż trzeba przyznać, że Witka za 3pkt rzucić potrafi. Niezmiennie uważam, że nie tylko Slanina 'skorzysta' na absencji Gurovica. Dylewicz będzie miał okazję więcej pograć i pokazać co potrafi. Być może sebkos masz rację, że głównie Slanina weźmie grę w swoje ręce, jednakże Filip swoje rzucić 10-15 pkt rzucić powinien.

Co ciekawe, przynajmniej dla mnie było to zadziwiające, typ na Dylewicza mogłem połączyć z typem na zwycięstwo Turowa w całym meczu. Z czego wyszedł fajny kombosik. Pani z TOTKA coś mówiła o 3 kombinacjach, ale system przyjął bez problemu dubelka crazy

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
No świetnie wspomagający się dubel Dylewicz+Turow, gratulacje tongue

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Big_star

jeżeli to była ironia to odpowiem - wg mnie obie opcje nie wykluczają się wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Ale też się nie wspierają, wręcz przeciwnie (w bardzo niewielkim stopniu, ale jednak).

Puszczenie tego typu kuponu jest po prostu głupie (sorry za tą dosadność) i taka taktyka na dłuższą metę korzyści finansowych Ci nie przyniesie.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by tomo

Ale też się nie wspierają, wręcz przeciwnie (w bardzo niewielkim stopniu, ale jednak).

Puszczenie tego typu kuponu jest po prostu głupie (sorry za tą dosadność) i taka taktyka na dłuższą metę korzyści finansowych Ci nie przyniesie.

zdaję sobie z tego sprawę. Typ na parę Witka - Dylewicz jest dla mnie raczej typem na under Witki... Może i dość abstrakcyjny sposób myślenia, ale jestem w pewnym stopniu przekonany o takim rozwoju sytuacji, na tyle, że zdecydowałem się zagrać taką kombinację za średnią stawkę.

Strona 20 z 24 1 2 18 19 20 21 22 23 24

Moderatorzy  Akhu, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
1 zarejestrowanych użytkowników (rafal08), 1,792 gości, oraz 10 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,838,919
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026