Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 11 z 17 1 2 9 10 11 12 13 16 17
K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Inzaghi - nie wypada mi komentować wczorajszego wyniku Lecha bo przy obecnej postawie pseudograjków i pseudodziałaczy z Białegostoku nie byłoby to na miejscu , ja szacunek do Lecha z baniakiem na czele straciłem po meczu w 2002 - wtedy była inna sytuacja pamiętam zapewnienia w prasie i wywiady że na pewno zagrają fair i pokonają Łks - jak było każdy wie a baniak w wywiadzie po kilku latach przyznał że ten spadek Jadze wyszedł tylko na dobre heh.

Bonus: Unibet
I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
Originally Posted by Kura
Jednocześnie nie przyjęto propozycji właściciela i głównego sponsora Widzewa Łódź Sylwestra Cacka, by wszyscy delegaci na krajowy i wojewódzkie zjazdy PZPN, kandydaci do władz związku i jego organów podpisali oświadczenia antykorupcyjne. W przypadku wyroku sądu powszechnego stwierdzającego nieprawdziwość takiego oświadczenia, jego autor musiałby zapłacić odszkodowanie w wysokości 300 tys. euro.

To skandal na caly swiat mad

To po prostu stwierdzenie w oczy " nie podpisze bo bede dalej bral w lape ..." frown

addict
addict
A widziałeś jak oni wyglądają? To są stare dziady, które siedzą w strukturach PZPN przez 30 lat przynajmniej, a ostatnie dziesięc spędzili na wygodnych fotelach robiąc to samo, czyli NIC. Dokładnie to potrafią robic w życiu, więc trzymają się z całych sił posadek. Od zawsze brali kasę za co tylko się dało - za sedziowanie, obserwowanie, bilety i nie potrafią sobie wyobrazic innego życia. Nie widzą w tym niczego niezwykłego, wiesz rutyna...
Ja nie mam już wątpliwości, nic się nie zmieni w PZPN. Ratunkiem jest nowy, spoza układów prezes, który całą tę ekipę dziadów rozgoni na cztery wiatry. Na to jednak nie ma szans, bo prezesa wybierac będą ci sami ludzie co zawsze, czyli kółko się zamyka.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Inzaghi78
2002 rok ŁKS - Lech 2:1 i spadek Jagi do 3 ligi
2008 rok Lech - ŁKS 1:2 i spadek Jagi na baraże

Nie bede tego komentowal bo jestem daleki od ferowania nieudowodnionych rzeczy cop

Niech kazdy sobie sam dopowie ...

A może jednak skomentuj...
Takich wyników jest zapewne więcej w historii polskiej piłki. W większości pewnie przypadki...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Dla mnie także Lech Poznań zagrał wyjątkowo słabo z ŁKS-em Łódź. Oglądałem ich poprzednie mecze i była duża różnica między tym co mozna było zobaczyć w sobotę a wcześniej. Lech grał "Stojanova".

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Uwaga grin
[Linked Image]

"A symbol "Polski walczącej" jeden z ochroniarzy uznał za symbol "niemiecki i faszystowski bo używany przez Niemców w czasie II wojny światowej"."

RASIZM laugh laugh laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Rozsmieszylo mnie jak zabawni chloptasie z programu Liga+ malo sie nie poplakali nad tym transparentem i zaproponowali, uwaga, DEGRADACJE za takie transy - umarlem ze smiechu. Dosyc kontrowersyjna propozycja z ust osob, ktore chcialy zaprzestania degradacji za korupcje bo im sie liga sypie.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Chaoz piwo

laugh

Ludzie - ochroniarze, tudzież dziennikarze! Poczytajcie trochę podręczników historii, na pewno Wam nie zaszkodzi crazy

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by Wychowany_Na_Nalewce
Rozsmieszylo mnie jak zabawni chloptasie z programu Liga+ malo sie nie poplakali nad tym transparentem i zaproponowali, uwaga, DEGRADACJE za takie transy - umarlem ze smiechu. Dosyc kontrowersyjna propozycja z ust osob, ktore chcialy zaprzestania degradacji za korupcje bo im sie liga sypie.
No, masakra laugh Oj coś mi się wydaje że podobny transparent będzie można na autriackich stadionach niedługo zobaczyć..

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Sport > Stefan Białas trenerem Jagiellonii

laugh laugh
ale dzis cyrki w polskiej pilce laugh

Io sono Interista
Io sono Interista
A mieli przyklęknąć na kolanie i prosić o powrót Płatka czy jak mu tam...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Jose
A mieli przyklęknąć na kolanie i prosić o powrót Płatka czy jak mu tam...

kto?!
tu jest taki zarzad byle by sie tylko kasy nachapac. Tu sie nikt do bledu nie przyzna, zreszta jasnie urzedujacy viceprezes powiedzial ze bledow nie popelnili i wszystko jest pod kontrola grin
Po co Płatek? Lepszy trener figurant zeby nie bylo ze nie starali sie utrzymac. tu juz jest wszystko zaplanowane..

Io sono Interista
Io sono Interista
Chaoz nie chcę już Cię denerwować ale słyszałem że Jaga w rundzie wiosenej zdobyła 4 pkt! shocked

Dlaczego wcześniej nikt nie pomyślał o zmianach? Przecież I liga bez baraży była na wyciągnięcie ręki.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jose nie denerwujesz mnie wink.
napisalem wyzej ze tu wszystko jest zaplanowane wink. ale dla kibica spoza tego miasta ciezko to bedzie zrozumiec. Tu zarzadowi juz nie na reke jest 1 liga.
Wszystko osiagnie szczyt w czasie barazy i wtedy skrobne cos niecos przed meczami smile
Pozdrawiam!

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
Chaoz szkoda ze macie taki sam burdel jak my frown

Tym bardziej ze naszym spotkaniom zawsze towarzyszyly wyjatkowe oprawy i zawsze przed meczami z Jaga u nas byla wyjatkowa mobilizacja smile

Zreszta z tego co wiem to w tym sezonie rowniez dla Was wyjazd na Widzew byl celem numer 1 smile

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
Ta naszz liga jednak jest zabawna a Rusko to istny kozak grinNa koniec sobotniego obiadu szef Ekstraklasy SA Andrzej Rusko przypadkowo oblał winem prezes Orange Grażynę Piotrowską-Oliwę. - Spotkanie uważam za zakończone, idę się przebrać - powiedziała wzburzona prezes PTK Centertel, operatora sieci Orange. I wyszła z krakowskich restauracji, by przygotować się do fety na stadionie Wisły Kraków. - Wszystko wyglądało surrealistycznie - dodaje Piotr Gołos, szef sponsoringu w firmie Orange. - Prezes Rusko trzymał w rękach kieliszek z winem i bawił się nim, huśtał. W pewnym momencie chlusnął płynem na białą bluzkę siedzącej po drugiej stronie stołu prezes. Oczywiście przeprosił, mitygował się, ale niesmak pozostał.
laugh

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Originally Posted by Chaoz
Uwaga grin
[Linked Image]

"A symbol "Polski walczącej" jeden z ochroniarzy uznał za symbol "niemiecki i faszystowski bo używany przez Niemców w czasie II wojny światowej"."

RASIZM laugh laugh laugh

Jedno jest pewne, w Wodzislawiu sa jednak jacys kibice grin

Szkoda, ze juz ligi nie ma we Wronkach laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Po zatrudnieniu Stefka Białasa w Białymstoku bardzo wzrosły szansę na awans drużyny z drugiej ligi. Uwaga może być to Piast Gliwice czy Arka Gdynia. Jeśli padnie na te drużyny to "Jaga" raczej będzie rywalizować w drugiej lidze. Czekamy więc z wielka uwagą na spotkania barażowe smile

.::Think Twice::. Ignorator.

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
Ceremonię rozpoczęto od wręczenia medali przegranemu finaliście - Wiśle Kraków. Gdy prezes Listkiewicz gratulował piłkarzom i trenerom "Białej Gwiazdy" Maciej Skorża w mocnych i głośnych słowach kierował do niego uwagi. Listkiewicz zbladł, spuścił głowę. Nie podjął dyskusji, tylko szybko skierował się na prawo i gratulował innym piłkarzom. Pretensje do prezesa miał też obrońca Marcin Baszczyński

Puchar w rękach Legii!

O co poszło? O to, że PZPN (organizator tego meczu) posadził rezerwowych piłkarzy Wisły w sektorze buforowym. Między fanami Legii a Wisły. Gdy doszło do awantury, zdrowie futbolistów było zagrożone. Warto dodać, że w tym samym czasie rezerwowi z Legii (m.in. Dawid Janczyk, Piotr Giza) bezpiecznie siedzieli sobie na trybunie honorowej.

shocked shocked

Nie ma bata puszczam newsa w swiat grin

Myslalem ze PZPN przekroczyl juz wszystkie granice absurdu ...

Niestety ich kreatywnosc wybiegla poza moje horyzonty myslowe grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
NIEEEEE laugh

Aż nie chce się wierzyć, chociaż sformułowanie, że u nich to wszystko możliwe nabiera coraz bardziej dosłownego znaczenia.

Jak ktoś złapie jakieś foty to wrzucajcie.

Czasem brak słów. Naprawdę brak słów ... confused

Strona 11 z 17 1 2 9 10 11 12 13 16 17

Moderatorzy  Akhu, Biszop, Ojro 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (aker, Lukasz111, Kretol, burbon, rafal08), 842 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,289
Posty5,836,357
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025