|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
25-2 to obecny wynik systemu Ale chcial bym wiedziec czy 25 odnosi sie do zakonconych 25 progresji 3 stopniowych czy do pojedynczych typow  jesli do progresji to na 99% wiem co to za system 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jest mnóstwo systemów polegających na progresji w MLB, i większość jest dostępna za darmo, a skuteczności, nie gram progresji ale śledziłem wyniki, w zeszłym sezonie system który nazwany został "road system" miał 100% skuteczność i przyniósł zysk około 200unitów. W tym sezonie jego skuteczność w dalszym ciągu wynosiła do końca kwietnia 100%. Jako 100% skuteczność jak się nietrudno domyślić rozumiem zakończone sukcesem progresje. I tu przykładowy rozkład jazdy do grania progresji w maju: Na porażkę LA Giants mecze grane: 5.02 5.03 5.04 z Philadelphią, 5.06 0.7 0.8 z Pittsburgiem I takich serii do grania jest w miesiącu kilkanaście I uwaga wszystkie tego typu systemy w przypadku złej serii (wbrew statystyce/średniej/medianie czy wartości oczekiwanej  )bardzo mocno pożerają zyski. Czyli jeżeli istnieje bilans 25-2 i chodzi o progresje to jest on dość kiepski, jeżeli pojedyńcze typy to budzi uznanie. Pozdrawiam, jeśli kogoś interesuje poważniej temat to zapraszam do korespondecji na priv.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://experts.covers.com/index.aspx?CEAFF=646&t=0 <---- tu maja dobre darmowe typy goscie po kilkanascie lat w biznesie dzis ladnie weszlo COLORADO (to akurat pewne przelamanie serii) FLORYDA (to tez seria win kansas) TORONTO i BALTIMORE ladne typy dali na nocke z soboty na niedziele OBY tak dalej!!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pamiętam, że sezon temu ktoś sledził darmowe typy jednego z tamtych "expertow" i grając przeciwko mozna bylo sporo zarobic, takze uwazał bym na te "darmowe" typy :>
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
http://experts.covers.com/index.aspx?CEAFF=646&t=0 <---- tu maja dobre darmowe typy goscie po kilkanascie lat w biznesie dzis ladnie weszlo COLORADO (to akurat pewne przelamanie serii) FLORYDA (to tez seria win kansas) TORONTO i BALTIMORE ladne typy dali na nocke z soboty na niedziele OBY tak dalej!!! Nie zapominaj o tym, ze mamy teraz interlige, i tak jak co roku AL leje NL. I w pt druzyny z AL wygraly 7 z 12 spotkan. Wczoraj 9 z 15.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no ok ale ich typy sa jak na razie calkiem w porzadku zreszta sa na miejscu w us wiec wiedza wiecej niz my no i maja spory staz w biznesie
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
25-2 to obecny wynik systemu Ale chcial bym wiedziec czy 25 odnosi sie do zakonconych 25 progresji 3 stopniowych czy do pojedynczych typow  jesli do progresji to na 99% wiem co to za system  John Morrison Betting System ;)) ?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
pamiętam, że sezon temu ktoś sledził darmowe typy jednego z tamtych "expertow" i grając przeciwko mozna bylo sporo zarobic, takze uwazał bym na te "darmowe" typy :> Akurat mam dostęp do Guaranteed Picks kilku typerów z covers.com. Po odpowiedniej selekcji wybierania typów można dużo zarobić..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a czym się różnią 'Guaranteed Picks' od zwykłych picków ? jak nie wejdzie masz zwrot $$ ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pamiętam, że sezon temu ktoś sledził darmowe typy jednego z tamtych "expertow" i grając przeciwko mozna bylo sporo zarobic, takze uwazał bym na te "darmowe" typy :> Akurat mam dostęp do Guaranteed Picks kilku typerów z covers.com. Po odpowiedniej selekcji wybierania typów można dużo zarobić.. po odpowiedniej selekcji to zadne Guaranted Picks, Ci nie sa potrzebne przeciez sam mozesz to zrobic 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Tak, tylko nie myl ich z Free Pickami, które np. Larry Ness gra za 2.5/10. Jednak typ to typ ;)) Jednak większość z tych expertów to oszuści mający Game of the Year codziennie 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
pamiętam, że sezon temu ktoś sledził darmowe typy jednego z tamtych "expertow" i grając przeciwko mozna bylo sporo zarobic, takze uwazał bym na te "darmowe" typy :> Akurat mam dostęp do Guaranteed Picks kilku typerów z covers.com. Po odpowiedniej selekcji wybierania typów można dużo zarobić.. po odpowiedniej selekcji to zadne Guaranted Picks, Ci nie sa potrzebne przeciez sam mozesz to zrobic  Mam ograniczoną liczbę Handicapperów, których obserwuję. Moja wiedza w porównaniu do nich jest znikoma.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no tak ale piszesz, ze przy odpowiedniej selekcji mozna zarobic, czyli wnioskuje, ze oni tez popelniaja bledy czyli wychodzi na to, ze kazdy ma szanse przy wlasciwej selekcji wygrywac kase 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na tym forum ludzie wrzucają płatne typy tych niby znanych graczy - http://www.atstalk.com/, sam kiedyś je śledziłem, robiłem sobie statystyki i tabelki, i szczerze mówiąc doszedłem do tego, że wole grać "własnoręcznie", ale jak ktoś patrzy na takie typy to to forum na pewno mu pomorze.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
No tak, tylko ja nie patrze na Drużyny tylko na liczby :-) Jak ostatnio typerowi szło w danym sporcie, jaką ma serie. Interesują mnie tylko te poważniejsze propozycje. Dany typer wydaje około 4 typy dziennie a przeważnie 1 jest warty poświęcenia uwagi. Nie są idealni ale można przy odrobinie zainteresowania na nich zarobić.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na tym forum ludzie wrzucają płatne typy tych niby znanych graczy - http://www.atstalk.com/, sam kiedyś je śledziłem, robiłem sobie statystyki i tabelki, i szczerze mówiąc doszedłem do tego, że wole grać "własnoręcznie", ale jak ktoś patrzy na takie typy to to forum na pewno mu pomorze. "wlasnorecznie"  pomo że 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
A co do tego systemu to jeżeli to system John Morrisona to wygląda on tak. Jest to bardzo prosty system. Jeżeli jakaś drużyna zaliczy sweep w serii. To po ponownym spotkaniu tych samych drużyn gramy na drużynę która przegrała poprzednia serie... Progresją. Jeżeli nasz typ jest underdogiem to gramy +1.5 runa. Jak to progresja, może nas pogrążyć  Powodzenia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to nie ten system 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
mimo wszystko to co wyżej napisałem kosztuje w internecie 197$ :- ] i ma 97% skuteczności (podobno); )
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Akurat mam dostęp do Guaranteed Picks kilku typerów z covers.com. Po odpowiedniej selekcji wybierania typów można dużo zarobić.. Nie powiem ciekawe sformułowanie... na tyle, że jeden kolega dał mi "cynk" na GG żeby poczytał... To po co płacić po kilka stów $ za typy które musisz jeszcze selekcjonować? I jak to robisz? Dostajesz 4 typy i mówisz no to teraz siadam do analizy żeby wybrać ten jeden? To nie lepiej nie płacić i siadać do oferty? Wiedzę tak jak piszesz to może i Oni mają. Ale tutaj jeszcze chodzi o skuteczność. Albo dokładniej o zysk. Jak człowiek bierze kilka setek USD to wymagania są chyba spore prawda? To podziękuję i zamiast tej kasy płacić sam jak tutaj padło sformułowanie "własnoręcznie" typować. BTW. Baqu coś ten link nie "śmiga".
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|