|
|
old hand
|
|
old hand
Widzę nie tylko u mnie sesja letnia to będzie horror  p. cywilne, p. karne, p. administracyjne, p. konstytucyjne i angielski... litości  . ale to chyba nie na prawie? bo te przedmioty co podałeś to są każdy na innym roku 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a to chyba nie mam czegos takiego u nas  a szkoda wnoszac po opisie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Widzę nie tylko u mnie sesja letnia to będzie horror  p. cywilne, p. karne, p. administracyjne, p. konstytucyjne i angielski... litości  . ale to chyba nie na prawie? bo te przedmioty co podałeś to są każdy na innym roku  na prawie. jak kazdy na innym? owszem na 3 roku bede mial zobowiazania z cywila, kpk i kpa teraz mam jakies ogolne podstawy  .
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Widzę nie tylko u mnie sesja letnia to będzie horror  p. cywilne, p. karne, p. administracyjne, p. konstytucyjne i angielski... litości  . ale to chyba nie na prawie? bo te przedmioty co podałeś to są każdy na innym roku  To zależy od uczelni. Na UG administraty są na trzecim roku, pozostałe przedmioty na drugim. Niektórzy z kolei mają konstytuty już na pierwszym. Nie ma reguły. A co do sesji ciągłej - według mnie zajebista sprawa. Szkoda, że na innych uczelniach tego nie ma. Z resztą, dla mnie to już i tak nic nie robi, przede mną ostatnia sesja letnia 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Kaktus ja mam egzam z 1,3,4,5, zeszta tez jakis zaliczenia..praktyk nie mam narazie...
ciezko bedzie sie dostac na te egzaminy...bo laboratoria z fizyki albo cwiczenia z matmy sa naprawde hard...no ale inż przed nazwiskiem latwo nikomu nie dadza...
mecza mnie teraz kratownice i belki ...na mechanice jaka to polibuda? akurat kratownice i belki z calej mechaniki sa dla mnie najprostsze, swoja drogia nie macie ich na projekcie? to ja sie wtrące  studiuje ten sam kierunek co Wy, ale na Polibudzie Krakowskiej i powiem wam, bo chyba ani jeden ani drugi nie macie Wytrzymałości materiałów (słynna wydymka), że jeszcze sie bedziecie śmiać z tych beleczek i kratownic  swoja drogą dość dziwne że tylko na krakowskiej mamy wydymke na 1 roku. Co do egazminów to ja mam zestawik: Wytrzymka, Matma, Mechanika + przeje*** test z Budownictwa ogólnego
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Paweł, ja własnie sie ucze Budownictwa Ogólnego, jutro o 8 rano mam, nie wiem jak ja podołam, jakieś 200stron jeszcze, a w nauce przeszkadza kac po wczorajszej imprezie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@pszek: taki wynalazek, jak sesja ciągła, to chyba tylko na UAMie jest  Mnie tam też to się podobało. Ale marcu/kwietniu znajomi imprezowali, a ja się uczyłem. Chociaż kolega powiedział, że ze mną to jest taka różnica, że jak się nie uczę, to chodzę na imprezę co 2 dzień, a jak się uczę to co 3 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Widzę nie tylko u mnie sesja letnia to będzie horror  p. cywilne, p. karne, p. administracyjne, p. konstytucyjne i angielski... litości  . ale to chyba nie na prawie? bo te przedmioty co podałeś to są każdy na innym roku  na prawie. jak kazdy na innym? owszem na 3 roku bede mial zobowiazania z cywila, kpk i kpa teraz mam jakies ogolne podstawy  . przypadkiem nie studiujesz na UMCSie? bo u nas własnie na drugim roku w sem. letnim jest karne adm. konstyt. i cywilne (bez zobow. i spadków które są dopiero na III roku) a na III KpK w lecie i KPA w zimie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Widzę nie tylko u mnie sesja letnia to będzie horror  p. cywilne, p. karne, p. administracyjne, p. konstytucyjne i angielski... litości  . ale to chyba nie na prawie? bo te przedmioty co podałeś to są każdy na innym roku  na prawie. jak kazdy na innym? owszem na 3 roku bede mial zobowiazania z cywila, kpk i kpa teraz mam jakies ogolne podstawy  . przypadkiem nie studiujesz na UMCSie? bo u nas własnie na drugim roku w sem. letnim jest karne adm. konstyt. i cywilne (bez zobow. i spadków które są dopiero na III roku) a na III KpK w lecie i KPA w zimie nieee, niestety studiuje na swoim zadupiu na UwB  .
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
@pszek: taki wynalazek, jak sesja ciągła, to chyba tylko na UAMie jest  Mnie tam też to się podobało. Ale marcu/kwietniu znajomi imprezowali, a ja się uczyłem. Chociaż kolega powiedział, że ze mną to jest taka różnica, że jak się nie uczę, to chodzę na imprezę co 2 dzień, a jak się uczę to co 3  Mi to też pasi  Na pierwszym roku było fajnie, na uczelni 2 dni, reszta czasu to balety i praca. Poprzednią letnią sesję to i tak sobie zrobiłem jakąś taką "nieciągłą", bo w ciągu 2 tygodni miałem 3 egzaminy - śpieszno mi było, leciałem do roboty do Irlandii. Niektórzy ludzie to się dziwili jak można mieć w ciągu tak krótkiego czasu aż 3 egzaminy, u nas niektórzy mieli na to 2 miesiące, a i tak nie zdali  Generalnie to jest takich dziwnych osób pewien odsetek na moim roku. W tym roku już tak łatwo nie będzie, żeby się nie opierdalać wziąłem drugi kierunek i zamiast 2 lekkich egzaminów mam 8 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie uczcie się. za 13 minut koniec świata 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja pierwszy egzam z letniej mam już jutro...  a reszta od 1.-15.06, jakos tak.  Funkcjonowanie systemów przyrodniczych 4.0  sesja 1/4 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przygotowania do KPK na 8.06 czas zacząć 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przygotowania do KPK na 8.06 czas zacząć   ooooo jaki pilny student  ...taki student z krwi i kosci to na 8.06 uczy sie 7.06 wieczorem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
właśnie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przygotowania do KPK na 8.06 czas zacząć   ooooo jaki pilny student  ...taki student z krwi i kosci to na 8.06 uczy sie 7.06 wieczorem  no pilny bo materiał dotyczący KPK to miazga  na inne to na ogół 1-2 dni ale tu zamierzam się przyłożyć :->
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
poniedziałek, 26.05 egzamin no 2, Ekologia i ochrona środowiska 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sesja w tym roku znowu zaskoczyla studentow 
|
|
|
|
|
pokakulka
|
|
pokakulka
Coraz blizej sesja... coraz blizej sesja ;]
Ja jeszcze nawet nie wiem kiedy zaczynam...
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|