|
|
shaken not stirred 
|
|
shaken not stirred 
Wygląda na to, że jestem kolejnym który utopił na tym punkcie regulaminu. Jakby jednak nie patrzeć, troche jest to problem na euro, gdzie mamy ponad 70 opcji na każdy mecz, i trudno rozkmninić jaki jest domniemany związek jak np. u mnie kto dostanie więcej zółtek z minutami doliczonymi do 2 połowy z grą "pod przeciwnika". Jak dla mnie związku żadnego nie ma, no ale trudno. Osobiście uważam, ze ten cały pkt 8.1 jest troche wadliwie skonstruowany i warto by było na kolejne edycje troche go jednak przeredagować.
|
|
|
|
|
Inwestor
|
|
Inwestor
Najlepiej sobie zapamietac, ze jak twoj rywal typuje mecz X-Y to Ty mozesz dac tylko taki typ ze nie ma mozliwosci zeby wszedł i twój i jego.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
7. Na każdy zakład gdzie są 2-3 opcje do wyboru (np. mecz tenisowy 1/2 albo mecz piłkarski 1/X/2), można podać wyłącznie jeden typ. Jeśli są cztery opcje lub więcej to można podać maksymalnie dwa typy.
jak interpretowac ten zapis ? mamy mecz pilkarski czyli 1/x/2 i do tego 70 innych opcji typu ilosc goli , dokladny wynik itp. , w tym wypadku mozna podac 1 czy 2 typy na te samo spotkanie ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
2 typy mozesz podac np na dokladny wynik, ht/ft, strzelca gola itp
|
|