|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wykorzystalem tego freebeta, pogralem 1 dzien troche tenisa i wyplacili mi na Neteller w pare h, zadnych problemow
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Śmiech na sali: [ Linked Image] W meczu Turków i Czechów 7 żółtych kartek i 1 czerwona więc wyraźnie linia przekroczona. W drugim meczu też jasna sprawa, Szwajcarzy wygrali 2:0. Napisałem do supportu, mam nadzieję, że to tylko drobny błąd przy rozliczaniu. Dam znać jak się sprawa zakończyła...
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Pierwszy zakład rozliczony poprawnie prawie natychmiast, natomiast drugi dopiero przed momentem, po wcześniejszych dwóch interwencjach mailowych, za co lekki minusik  Niemniej skończyło się tak jak musiało sie skończyć 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
czy są jakies promocje podwojenia wpłaty lub cos takiego ale dla zarestrowanych juz graczy ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy są jakies promocje podwojenia wpłaty lub cos takiego ale dla zarestrowanych juz graczy ? Byłby to precedens w historii Betway.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gdzies co miesiac, dwa proponuja mi freebeta powrotnego 100 albo 75
|
|
|
|
|
member
|
|
member
witam wpłaciłem kase 50$ doi betway zagrałem zaklad za całość i nie wszedł,okazało sie ze mam jakis bonus reload czy to był free bet? nie wlazlo i tyle czy trzeba to jakoś obracać yn teraz wypłacić jak cos wygram
|
|
|
|
|
member
|
|
member
aha i PS: albo trzeba napisać maila do przelewy 24 albo do betway ze oszukuja..co to za sens ze korzystaja z przelewy 24 skoro i tak ksieguja wplaty w określonych godzinach absurd jeszcze u żadnego buka takie anormalne sytuacje sie nie zdazayly....wplaca sie o 3 w nocy na nba niby przelewy 24 tak? a kasa o 9 rano ksiegowana babuaubaua...o wałkach ze zmianami w ustawienach na under over itp nie bede juz pisal wałkowane wiele razy ...mam nadzieje ze sami się wykończą się taka polityką firmy,bo tak mizernego buka który chce tylko zyskać na oszustwie to szukać daleko.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
He ja miałem wczoraj to samo. Wpłacilem sobie koło 19 kaske bo fajny kurs mieli na cośtam. Myślę przelewy24 to za moment kasa na koncie. Zapomnijcie - oni z przelewów24 dopisują kasę RĘCZNIE W GODZINACH PRACY SUPPORTU  - a support do 18. Normalnie jedna wielka porażka ... To już było moje ostatnie podejście do nich, z całą pewnością!
|
|
|
|
|
member
|
|
member
kolejny piekny mecz
12:00 Bondarenko, Alona - Chakvetadze, Anna 1.35 1.50 +2
jak można wystawic takie kursy? gdzie tu matematyka? ostatnio takie akcje to w bwin były ale tam było -:- i 1.8
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
po prostu obie zawodniczki sa faworytkami tego spotkania 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
eech trzeba będzie od tego buka odpocząć... wypłata 3000 PLN a na MB pojawia się 2949 cholerne podwójne przewalutowania, konto w buku w PLN, ale wysyłają w euro, MB też w PLN więc ponowne przewalutowanie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Obserwować kurs w momencie obstawiania! Kilka razy ostatnio zauważyłem że po kliknięciu na zakład pojawia mi sie inny kurs (niższy niz ten co chciałem i który był widoczny na stronie). Myślałem że kurs sie zmienił, ale po odświezeniu kursów dalej widoczny jest stary kurs ( kurs na stronie zmienia sie dopiero po jakims czasie). Pare razy coś takiego miało miejsce. Przypadek? Coś mi sie nie wydaje.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Obserwować kurs w momencie obstawiania! Kilka razy ostatnio zauważyłem że po kliknięciu na zakład pojawia mi sie inny kurs (niższy niz ten co chciałem i który był widoczny na stronie). Myślałem że kurs sie zmienił, ale po odświezeniu kursów dalej widoczny jest stary kurs ( kurs na stronie zmienia sie dopiero po jakims czasie). Pare razy coś takiego miało miejsce. Przypadek? Coś mi sie nie wydaje. to jeszcze nic a zobacz kilka stron wczesniej tego tematu, oni potrafia nawet takie cos, stawiasz over a wyskakuje Ci under, sam tego doswiadczylem 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Obserwować kurs w momencie obstawiania! Kilka razy ostatnio zauważyłem że po kliknięciu na zakład pojawia mi sie inny kurs (niższy niz ten co chciałem i który był widoczny na stronie). Myślałem że kurs sie zmienił, ale po odświezeniu kursów dalej widoczny jest stary kurs ( kurs na stronie zmienia sie dopiero po jakims czasie). Pare razy coś takiego miało miejsce. Przypadek? Coś mi sie nie wydaje. też z czymś takim się spotkałem, nie pamiętam u jakich buków, zdaje się że jetbull i coś jeszcze
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Witam,mozecie obstawiac u tego buka teraz bo ja niedawno sie zarejestrowalem i wplacilem wlasnie kase bo chce zagrac Lubin ale nie mozna w ogole wybrac stawkiwyskakuje tylko po prawej stronie zaklad i pisze ogolna stawka zero i nic nie mozna zrfobic a u gory napis"te selekcje nie moga byc laczone" wie ktos co tam jest grane bo szczerze mowiac w zyciu czegos takiego nie widzialem!Przy innych zakladach to samo jest.Z gory dzieki za odp. Pozdro
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Musisz zarejestrować nowe konto gracza, miałem to samo - to jakiś problem z utworzeniem konta w ich bazie. Potem poinformuj support, żeby nie było problemu, że masz dwa konta.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
teraz daja 200zł free beta, wiecie jak idzie wypłata na MB? coś zamulają strasznie
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
teraz daja 200zł free beta, wiecie jak idzie wypłata na MB? coś zamulają strasznie wypłata na MB dnia następnego po 16.00 naszego czasu ale wybierz euro podczas rejestracji bo na złotówkach przewalutowanie podczas wpłaty i wypłaty, i sporo to kosztuje
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|