|
|
newbie
|
|
newbie
Ja mam nierozliczony zakład na zdarzenie, które zakonczyło się 22 maja, mimo że wysłałem już dwa ponaglenia to i tak do tej pory nic nie zrobili. Coś mi się wydaje, że u nich nie da się grać.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Też niestety jestem zaniepokojony ich postawą,zobaczym co z tego wyniknie 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Czy u innych osób tak jak i u mnie sa kłopoty z działaniem opcji Ca$h In na zakładach live? Kursy stoją w miejscu ewidentnie przez dłuższy czas a przy każdej próbie wypłacenia pewnej kasy pojawia się komunikat, że "kursy się zmieniły" :/ nawet od razu po faktycznej zmianie i próbie "wypłaty" pojawia się ten sam komunikat... ten zmieniony live mi nie podpasował ://
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
A ja mam prośbę o podanie komu Unibet najdłużej rozliczał wygrany zakład ? Ja dzisiaj czekam czwarty dzień (od 22.05.2008 r.). Wysłałem dzisiaj trzecie ponaglenie na które narazie nie mam odpowiedzi. A tak przy okazji proszę również o propozycje u którego buka najepiej grać aby nie czekać na wygraną tak długo jak w Unibecie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
venom: Jesli sprawa tyczy sie dzisiaj to zauwazylem,ze live dzialal kiepawo... Ale ogolnie nie mam z tym wiekszych problemow 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
No dzisiaj dzisiaj. Wcześniej tego nie dostrzegłem. Ale dopiero dziś widze że na live dali dużo więcej zakładów no i ogólnie troche inaczej to wygląda. Tyle dobrego, że po jakimś czasie w końcu za którąś tam próbą Cash In zadziałał  Co do rozliczania to ja osobiście najdłużej czekałem jakieś 15h - mecz tenisowy który mieli w ofercie live. Poza tym jednym razem dłuższego oczekiwania nie miałem. Pisz do supportu. Mi dość szybko odpisywali i co najważniejsze - pomocni w tym byli.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
na e-meile potrafią po paru dniach odpowiedzieć, ale można zadzwonić
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
To jakies ponure zarty.
wczoraj przy zakladzie draw no bet, nie zwrocili mi kasy...musialem 2x dzwonic i im co nieco przetlumaczyc. Kase zwrocili po 24 h.
Dzis nierozliczone do chwili obecnej.
Andujar w ogole nie ma wyniku Devilder nie ma wyniku over Atlanty w MLB (na zielono od ponad godziny)
Ktos wie co sie dzieje z bukiem, ktory zawsze szybko rozliczal zaklady, nie stwarzal wielkich problemow i byl fair wobec grajacych?
Bo to juz nie jest ten sam UB...od kilku miechow jedna wielka porazka. Dym goni dym i nikt w supporcie nie jest w stanie udzielic rzetelnej i konstruktywnej odpowiedzi na jakiekolwiek pytania.
Pufanie Pana Janka do telefonu juz mnie nudzi, tak samo jak ta cizia z nibyangielskiego supportu ze swietnym akcentem, ktora nie ma zielonego pojecia o pracy, ktora wykonuje.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wlasnie sie zorientowalem,ze wczoraj tak samo zle rozliczyli mi draw no bet (live na lige islandzka)... Bedzie cos czuje trzeba dzwonic... Oj nidobrze sie dzieje
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
Wlasnie sie zorientowalem,ze wczoraj tak samo zle rozliczyli mi draw no bet (live na lige islandzka)... Bedzie cos czuje trzeba dzwonic... Oj nidobrze sie dzieje tak...pewnie ten sam mecz nawet 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fh Hafnafjordur czy jakby to sie pisalo 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Witam,
Ja z kolei czekam na wyplate z unibet na moneybookers juz od piątku (wyplacalem ta metoda wiele razy i nie bylo kłopotów). Czy ktos z was robił ostatnio wyplaty z unibet na konto w moneybookers?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ja od czwartku wieczora czekam, dostalem wczoraj wieczorem informacje ze maja problemy techniczne i dzis bedzie zrealizowana wyplata. Strasznie dlugo czeka sie na odpowiedz z supportu, oferta tez coraz ubozsze. Ja dla Unibetu mowie STOP!
P.S.Coraz bardziej podoba mi sie Stan James naprawde solidny buk ze swietna oferta na Basket europejski.
|
|
|
|
|
Inwestor
|
|
Inwestor
Witam,
Ja z kolei czekam na wyplate z unibet na moneybookers juz od piątku (wyplacalem ta metoda wiele razy i nie bylo kłopotów). Czy ktos z was robił ostatnio wyplaty z unibet na konto w moneybookers? Tak, ja też dzis dostalem odpowiedz ze sa problemy techniczne i nie wiedza kiedy zrealizuja wyplate na moneybookers.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ile idzie wyplata do mbank?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
ja wplacilem we czwartek z inteligo i nadal nic 
|
|
|
|
|
Inwestor
|
|
Inwestor
No wlasnie pisza ze problemy techniczne.
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
problemy tecvhniczne ze wszystkimi wyplatami? Czy tylko na MB? Czyzby minus na koncie i dlatego problemy? 
|
|
|
|
|
Inwestor
|
|
Inwestor
Mi napisali tak:
Niestety, nie będziemy w stanie podać czasu rozwiązania problemu. Istnieje możliwość zwrotu wypłaty na konto gracza w Unibet na żądanie klienta a następnie można dokonać zlecenia wypłaty na konto bankowe.
|
|
|
|
|
Inwestor
|
|
Inwestor
W nawiazaniu do pytania dlaczego nie mam kasy na moneybookers.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|