Przychhodzi do lekarza facet ze ślimakiem na glowie: lekarz przerażony pyta: - o rany! jak do tego doszło! a ślimak na to: - sam nie wiem, zaczeło sie od niewielkiej narośli na stopie
Mąż siedzi przy komputerze, za jego plecami żona. Żona mówi: - Puść mnie na chwilę, teraz ja sobie posurfuję po internecie! A mąż na to: - No kurna! Czy ja Ci wyrywam gąbkę z ręki jak zmywasz naczynia?!
Rozmawia dwóch przyjaciól: - Slyszalem, ze twoja Tesciowa miala wypadek. - Tak, szla do piwnicy po ziemniaki na obiad, na schodach potknela sie i skrecila kark. - I co zrobiliscie?? - Spaghetti.
- Ania, zrobisz mi loda? - Ale ja nie mam na imię Ania! - Nie o to pytałem... ;d
- Panie doktorze, jak ja mogę powiększyć piersi? - A kapustę pani próbowała? - Jeść czy przykładać? - Zanieść chirurgowi plastycznemu.
Przychodzi slimak do baru i chce zamowic piwo. Barman zmieszany zastanawia sie, co jest kur*a? nigdy zaden slinmak nie przychodzil do baru i nie chcial piwa... barman wiec udal sie do szefa i mowi, ze przypelzal slimak i zamowil piwo, na to szef - powiedz mu 4 krotnie wyzsza cene za piwo, moze sobie pojdzie. Barman idzie do slimaka i mowi: -piwo 25 zetow i dodaje, nie czesto przychodza do nas slimaki... Na to slimak: -kur*a, nic dziwnego, przy takich cenach...