|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja mogę się pojawić i w czwartek i w piątek. po prostu w czwartek wypiję 2 piwka :]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ogolnie ciekawy weekend sie szykuje  czwartek-sobota juwenalia a w niedziele jak ktos bedzie mial sile to redbull samolociki na malcie 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Poczekajcie na mnie  A kiedy będziesz?? Bylem do niedzieli  Ale mowa o tym piatku? Bo jesli tak to jednak odpadam, bo w tym tyg mam wolna tylko niedziele ;/
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Mi w sumie pasuje zarówno czwartek, jak i piątek. Z tym jednak wyjątkiem, że na piątek jestem już wstępnie umówiony ze znajomymi, ale jedno nie wyklucza raczej drugiego. Poza tym proponowałbym spotkanie w jakimś pubie i później pójście na Juwenalia, bo w warunkach, które tam będą panowały nie da się ani normalnie pogadać, ani wypić piwka, bo kolejki to będą na godzinę stania 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Poczekajcie na mnie  A kiedy będziesz?? Bylem do niedzieli  Ale mowa o tym piatku? Bo jesli tak to jednak odpadam, bo w tym tyg mam wolna tylko niedziele ;/ Ty w Poznaniu pracujesz czy do jakiejś dupy przyjeżdżasz?>? 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
A to odpadam, bo sie nie wyrwe, a jescze w sobote mam robote do 20  Za tydzien to samo, wiec po raz drugi  Ja bym chetnie wpadl, ale musze wiedziec wczesniej takie rzeczy, bo ot tak sie nie wyrwe z roboty, a i trzeba wziac pod uwage fakt, ze ja tam tluke sie z 9h na co po raz trzeci 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
kolejki to będą na godzinę stania  powiadam wam: nie zakladajcie, ze browarek kupicie na miejscu  ladowac plecaczek pod marketem i dopiero ruszac na juwenalia  wiadomo, ze jedno nie wyklucza drugiego - w moim przypadku rowniez. Popieram rozpoczecie w pubie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@odgdog ja mam w przyszlym tygodniu trzy kola zaliczeniowe wiec tez teoretycznie powinienem sie uczyc w weekend a jak bedzie to zobaczymy  Ostry w czwartek z Pokahontaz, Killa kela i Vavamuffin. szczegoly http://juwenalia.poznan.pl/index.phpaha no i jezeli bedziecie uczestniczyli w pochodzie  to na 100% traficie na łęgi  to Cię przebiję, ja mam zaliczenia w formie egzaminu w ten czw 16.00, pt 12.00 i pon 8.00  ale co tam, Juwenalia trzeba oblać  ja jestem chętny jakby co, będę raczej codziennie tam, tym bardziej, że z buta mam niedaleko, z tego co się właśnie dowiedziałem 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
kolejki to będą na godzinę stania  powiadam wam: nie zakladajcie, ze browarek kupicie na miejscu  ladowac plecaczek pod marketem i dopiero ruszac na juwenalia  wiadomo, ze jedno nie wyklucza drugiego - w moim przypadku rowniez. Popieram rozpoczecie w pubie  W zeszłym roku kumpel wystał swojego browara, a kiedy odchodził jakiś gościu go zaczepił i kupił od niego za 20 zeta. Ładna przebitka 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
@_Korver_ ale was wyjumali z tymi zaliczeniami  noz sie w kieszni otwiera...  @pszek to znajdziemy jakies dojscie boczne do zrodla sprzedazy i rozkrecamy biznes 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
@_Korver_ ale was wyjumali z tymi zaliczeniami  noz sie w kieszni otwiera...  @pszek to znajdziemy jakies dojscie boczne do zrodla sprzedazy i rozkrecamy biznes  Tam w okolicy jest chyba tylko jedna stacja benzynowa. Można podjechać samochodem i sprzedawać piwko z bagażnika. Tak ludzie robią pod stadionem Lecha 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@_Korver_ ale was wyjumali z tymi zaliczeniami  noz sie w kieszni otwiera...  @pszek to znajdziemy jakies dojscie boczne do zrodla sprzedazy i rozkrecamy biznes  Najlepsze to to, że połowę sesji mam już z głowy (teoretycznie, bo nie wiem czy zaliczyłem), dzisiaj miałem 2. egzamin już. Jak dobrze pójdzie to ok 10.06 będę miał już wakacje  to jak się umawiamy? Jakiś pub wcześniej czy browarki na świeżym powietrzu?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak mozna to ja tez bym sie pisal 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
no to panowie powoli przechodzimy do konkretow  wstepne rozeznanie* w czwartek - proponuje na browarek do jakiegos pubu ok 15 i potem wbijamy na pochod o 17 a potem sie zobaczy  *Wstepne rozeznanie = byc moze jakis plan na wieksze picie w godzinach pozniejszych i w piatek, ew. sobote  co szanowni uczestnicy na to? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w sumie tez bylbym chetny. Najbardziej pasowalby mi czwartek, bo planuje koncert Ostrego ogarnac 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no to panowie powoli przechodzimy do konkretow  wstepne rozeznanie* w czwartek - proponuje na browarek do jakiegos pubu ok 15 i potem wbijamy na pochod o 17 a potem sie zobaczy  *Wstepne rozeznanie = byc moze jakis plan na wieksze picie w godzinach pozniejszych i w piatek, ew. sobote  co szanowni uczestnicy na to?  no to ja nawyżej dobiję później. pewnie będę mógł się pojawić dopiero ok. 18-19. Kariery mi się zachciało 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja koncze prace w browarze o 15-16stej wiec albo wlece spocony z biegu, albo wroce do chaty zrobie sie na bostwo i wtedy dopiero dobije 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
wszystko do ustalenia  mozemy sie tez jakos pozniej ustawic oczywiscie a czwartek to obowiazkowy dzien na tych juwenaliach 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
może być czw tyle, że tak jak mówiłem ja mam na 15. zaliczenie i byłbym myślę na 18. gotowy dopiero.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
hehe to jak widac wyjechalem z zupelnie nietrafionym pomyslem  ja mam zaliczenie na 13  to chyba ok. 19 byloby optymalnie
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|