Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 4 z 17 1 2 3 4 5 6 16 17
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ja mogę się pojawić i w czwartek i w piątek. po prostu w czwartek wypiję 2 piwka :]

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ogolnie ciekawy weekend sie szykuje smile czwartek-sobota juwenalia a w niedziele jak ktos bedzie mial sile to redbull samolociki na malcie tongue

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Originally Posted by pszek
Originally Posted by lupus
Poczekajcie na mnie grin

A kiedy będziesz??

Bylem do niedzieli crazy

Ale mowa o tym piatku?
Bo jesli tak to jednak odpadam, bo w tym tyg mam wolna tylko niedziele ;/

veteran
veteran
Mi w sumie pasuje zarówno czwartek, jak i piątek. Z tym jednak wyjątkiem, że na piątek jestem już wstępnie umówiony ze znajomymi, ale jedno nie wyklucza raczej drugiego.
Poza tym proponowałbym spotkanie w jakimś pubie i później pójście na Juwenalia, bo w warunkach, które tam będą panowały nie da się ani normalnie pogadać, ani wypić piwka, bo kolejki to będą na godzinę stania laugh

veteran
veteran
Poczekajcie na mnie grin

A kiedy będziesz??

Bylem do niedzieli crazy

Ale mowa o tym piatku?
Bo jesli tak to jednak odpadam, bo w tym tyg mam wolna tylko niedziele ;/

Ty w Poznaniu pracujesz czy do jakiejś dupy przyjeżdżasz?>? laugh

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
A to odpadam, bo sie nie wyrwe, a jescze w sobote mam robote do 20 puke
Za tydzien to samo, wiec po raz drugi puke

Ja bym chetnie wpadl, ale musze wiedziec wczesniej takie rzeczy, bo ot tak sie nie wyrwe z roboty, a i trzeba wziac pod uwage fakt, ze ja tam tluke sie z 9h na co po raz trzeci puke

G
Pooh-Bah
Pooh-Bah
G Offline
kolejki to będą na godzinę stania laugh

powiadam wam: nie zakladajcie, ze browarek kupicie na miejscu crazy ladowac plecaczek pod marketem i dopiero ruszac na juwenalia smile

wiadomo, ze jedno nie wyklucza drugiego - w moim przypadku rowniez. Popieram rozpoczecie w pubie smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by gomes
@odgdog ja mam w przyszlym tygodniu trzy kola zaliczeniowe wiec tez teoretycznie powinienem sie uczyc w weekend a jak bedzie to zobaczymy wink

Ostry w czwartek z Pokahontaz, Killa kela i Vavamuffin. szczegoly http://juwenalia.poznan.pl/index.php

aha no i jezeli bedziecie uczestniczyli w pochodzie grin to na 100% traficie na łęgi laugh

to Cię przebiję, ja mam zaliczenia w formie egzaminu w ten czw 16.00, pt 12.00 i pon 8.00 laugh

ale co tam, Juwenalia trzeba oblać wink ja jestem chętny jakby co, będę raczej codziennie tam, tym bardziej, że z buta mam niedaleko, z tego co się właśnie dowiedziałem laugh crazy

veteran
veteran
kolejki to będą na godzinę stania laugh

powiadam wam: nie zakladajcie, ze browarek kupicie na miejscu crazy ladowac plecaczek pod marketem i dopiero ruszac na juwenalia smile

wiadomo, ze jedno nie wyklucza drugiego - w moim przypadku rowniez. Popieram rozpoczecie w pubie smile

W zeszłym roku kumpel wystał swojego browara, a kiedy odchodził jakiś gościu go zaczepił i kupił od niego za 20 zeta. Ładna przebitka laugh

G
Pooh-Bah
Pooh-Bah
G Offline
@_Korver_ ale was wyjumali z tymi zaliczeniami laugh noz sie w kieszni otwiera... wink
@pszek to znajdziemy jakies dojscie boczne do zrodla sprzedazy i rozkrecamy biznes laugh

veteran
veteran
@_Korver_ ale was wyjumali z tymi zaliczeniami laugh noz sie w kieszni otwiera... wink
@pszek to znajdziemy jakies dojscie boczne do zrodla sprzedazy i rozkrecamy biznes laugh

Tam w okolicy jest chyba tylko jedna stacja benzynowa. Można podjechać samochodem i sprzedawać piwko z bagażnika. Tak ludzie robią pod stadionem Lecha laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Najlepsze to to, że połowę sesji mam już z głowy (teoretycznie, bo nie wiem czy zaliczyłem), dzisiaj miałem 2. egzamin już. Jak dobrze pójdzie to ok 10.06 będę miał już wakacje grin

to jak się umawiamy? Jakiś pub wcześniej czy browarki na świeżym powietrzu?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
jak mozna to ja tez bym sie pisal wink

G
Pooh-Bah
Pooh-Bah
G Offline
no to panowie powoli przechodzimy do konkretow smile

wstepne rozeznanie* w czwartek - proponuje na browarek do jakiegos pubu ok 15 i potem wbijamy na pochod o 17 a potem sie zobaczy smile

*Wstepne rozeznanie = byc moze jakis plan na wieksze picie w godzinach pozniejszych i w piatek, ew. sobote grin

co szanowni uczestnicy na to? smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
w sumie tez bylbym chetny. Najbardziej pasowalby mi czwartek, bo planuje koncert Ostrego ogarnac grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
no to panowie powoli przechodzimy do konkretow smile

wstepne rozeznanie* w czwartek - proponuje na browarek do jakiegos pubu ok 15 i potem wbijamy na pochod o 17 a potem sie zobaczy smile

*Wstepne rozeznanie = byc moze jakis plan na wieksze picie w godzinach pozniejszych i w piatek, ew. sobote grin

co szanowni uczestnicy na to? smile

no to ja nawyżej dobiję później. pewnie będę mógł się pojawić dopiero ok. 18-19. Kariery mi się zachciało laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ja koncze prace w browarze o 15-16stej wiec albo wlece spocony z biegu, albo wroce do chaty zrobie sie na bostwo i wtedy dopiero dobije grin

G
Pooh-Bah
Pooh-Bah
G Offline
wszystko do ustalenia wink mozemy sie tez jakos pozniej ustawic oczywiscie

a czwartek to obowiazkowy dzien na tych juwenaliach grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
może być czw tyle, że tak jak mówiłem ja mam na 15. zaliczenie i byłbym myślę na 18. gotowy dopiero.

G
Pooh-Bah
Pooh-Bah
G Offline
hehe to jak widac wyjechalem z zupelnie nietrafionym pomyslem crazy

ja mam zaliczenie na 13 laugh

to chyba ok. 19 byloby optymalnie

Strona 4 z 17 1 2 3 4 5 6 16 17

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
14 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, burbon, rymoholik, rafal08, aker, alfa, Lukasz111, forty, betowiec, Sensei, ElNinho[mmdea], 11kera11, Akhu, $-man), 2,760 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,684
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025