|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Millenium bank, w zależności od środków, powyżej 5%.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
pokakulka
|
|
pokakulka
Co do wyzywienia i piwa to musisz wybrac niestety  Studia to nie luksus Wiadomo co wazniejsze 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Studia to nic innego jak lizanie dupy ! Uczcie się ,uczcie i tak rządzic Wami będą ci co studiów nie ukończyli  tu sie kolego mylisz newsweek ostatnio zbadał najwieksze firmy w Polsce i zagranica z czego wyniklo ze 80% szefow, prezesow i tym podobnych to ludzie po studiach z tymze po politechnikach a nie po jakis filozofiach, łąkoznastwach czy socjologiach. Ale moze niektorzy lubia byc pod kims od siebie glupszym to pozdro.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Koledze zapewne chodziło o tych "rządzących" politykach. A nie pracodawcach (przedsiębiorcach)... Przynajmniej ja tak to zrozumiałem. Także nie od dzisiaj wiadomo, że łatwiej jest o pracę zaraz po studiach po kierunkach technicznych niż humanistycznych.
Pozdr.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
_Korver_ - eMax Plus w mBanku - teraz 5,5% i 4 takie rachunki są bezpłatne. Można omijać Belkę.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
_Korver_ - eMax Plus w mBanku - teraz 5,5% i 4 takie rachunki są bezpłatne. Można omijać Belkę. Dokładnie myślałem o tym co koledzy wyżej wspominali. Odkładać co miesiąc te 600 zł na jakąś pewną lokatę. 5,5% to w miarę przyzwoicie, ale rozumiem, że w jakimś określonym czasie te pieniądze są nie do ruszenia? Poproszę o jakiegoś linka, gdzie mógłbym o tym poczytać, czy dowiedzieć się jakichś podstawowych info, bo na chwile obecną zbyt wiele o takich lokatach nie wiem, a nie będę z każdym pytaniem uderzał na forum 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
_Korver_ - eMax Plus w mBanku - teraz 5,5% i 4 takie rachunki są bezpłatne. Można omijać Belkę. Dokładnie myślałem o tym co koledzy wyżej wspominali. Odkładać co miesiąc te 600 zł na jakąś pewną lokatę. 5,5% to w miarę przyzwoicie, ale rozumiem, że w jakimś określonym czasie te pieniądze są nie do ruszenia? Poproszę o jakiegoś linka, gdzie mógłbym o tym poczytać, czy dowiedzieć się jakichś podstawowych info, bo na chwile obecną zbyt wiele o takich lokatach nie wiem, a nie będę z każdym pytaniem uderzał na forum  mbank.pl ? 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Osobiście mam emaxa plus i pieniądze można wybierać kiedy się chcę. Z tego co się orientuje to jest chyba rachunek, a nie lokata.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Możesz wpłacać i wypłacać (wypłaty raz w miesiącu gratis, później 5zł) bo procenty liczą codziennie a dopisują co miesiąc. http://www.mbank.pl/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Generalnie w ktoryms z numerow Wprost z tego roku byly zestawy co zrobic z pieniedzmi jak sie ma iles tam lat do emerytury. Pewnie tam bys znalazl odpowiedz - o ile pamietam to pisali o funduszach, ktore dziala na rynkach dalekowschodnich czy tez nawet afrykanskich.
|
|
|
Link skopiowany do schowka