|
|
member
|
|
member
Ja tych limitów nie nakładam i nie wiem jakie są przesłanki. Myślę jednak, że sprawnie manipulujesz rzeczywistością podając jako powód nałożenia limitu jeden zakład. Nie chcę się jednak zagłębiać w tą materię gdyż nie jest to zupełnie mój obszar.
Dajmy też spokój z jakąś kampanią. Jeden banner na forum to żadna kampania a już z pewnością nie buńczuczna. Była zapowiedź wyższych kursów na ME i takie też one były. Jeśli będziesz chciał wypłacić swoje środki z pewnością będę miał na ten fakt oko.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przypuszczałem, że Stryyke to mały sklepik dla małych graczy. Ale są jeszcze mniejsi niż myślałem skoro tak tępią za granie Euro 2008 za mocno średnie stawki. Ot taka strefa spadkowa trzeciej ligi.
A Stryyker sam napisał, że limity to kompletnie nie jego działka. Więc do tego co pisze na ten temat trzeba podchodzić z dużym dystansem. Rzeczywistość jest inna.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Zorro nie wypowiadam się na ten temat bo po pierwsze nie było mnie jakiś czas a po drugie nie jestem za ten limit odpowiedzialny. Nie trzeba więc do niczego podchodzić z dystansem ponieważ ja w tym temacie (oprócz podania do wiadomości zwiększenia miesięcznych limitów stawek do 2000 euro) jeszcze nic nie mówiłem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Oczywiście że sie mogę mylić w kwestii powodu zlimitowania konta. Ale wyboru za dużego nie ma, raptem 5 zagranych zakładów w maju i w sumie 2 zakłady w czerwcu, kilkaset euro do przodu, żadne grube tysiace zysku. No i dochodzi jeszce wypłata, która mogła być powodem by dokładniej "przyglądnąć" sie moim zakładom. Tak czy inaczej w klasyfikacji limitowania graczy stryyke znajduje sie wysoko, dużo nie trzeba zrobić by zaskarbic sobie dozgonną sympatię ichniego risk managmentu 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
wplacilem 50 EUR , nastepnego dnia zrobilem zaklad za cale 50 eur i oczywiscie wtopilem:) Ale bonusa jak nie ma tak nie ma. Maila wyslalem do supportu nawet dwa razy:/
|
|
|
|
|
member
|
|
member
do polskiego supportu pisałeś?
Podaj mi alias na stryyke.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
jako ze masz przepchana skrzynke to moj alias bizkitek 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jaki macie teraz bonus? bo znalezc cos na Waszej stronie to jest mission impossible
|
|
|
|
|
member
|
|
member
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Od niedzieli wieczór czekam na wypłatę, przestaje mi sie to podobać. Max 3 dni na moneybookers to lipa
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Update.
Za chwilę strona powinna być znów dostępna.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Muszę podbić temat z wiadomych względów. Słyszałem, że w pewnym momencie wywiązała się dyskusja na temat pewnego bannera na forum. Jak widzicie wszystko już jest ok. Tylko spokój nas więc zatem uratuje.
W najbliższym czasie pojawi się całkiem nowy banner mówiący o naszej promocji na zakłady. Oznacza to, że w chwili obecnej nie jest dostępna żadna promocja. Również w najbliższym czasie (mam nadzieję, że ok dwóch tygodni) prezentacja całkiem nowego wyglądu strony. Kolejny punkt z listy znajdzie swoje pokrycie w praktyce. Dla tych, którzy jeszcze tego nie wiedzą napiszę, że w dziale pokerowym regularnie aktualizuję temat dotyczący stryyke, wklejając informacje dotyczące aktualnych turniejów, promocji itp.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ostatnio umoczylem 2 bety na finlandie, dzis chcialem postawic kolejnego i takie o cus wyskakuje mnie na dole SCStakeLimitMonth wtf? miesieczny limit na lige??!!  poor joke...
|
|
|
Link skopiowany do schowka