Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 15 1 2 3 4 5 14 15
veteran
veteran
hehe, ta pierwsza opcja, ale wpisz dwa różne kody to może dostaniesz łącznie 1,2 tys. bonusu smile

Bonus: Unibet
K
stranger
stranger
K Offline
Rozpatrzmy jeden przypadek:

Wyobraźmy sobie sytuację w której - Dowiedziałem się ze mój kolega zaklada sobie niedlugo konto na bahu. Noi załóżmy ze jestem chamem i zakladam mu konto teraz. Zgodnie z wcześniejszymi założeniami mój kolega zakłada sobie konto po 2 tygodniach. Z 100 zl ugrywa 10000. Chce wyplacic lecz bah mówi mu że juz jest jedno konto zalozone na pana dane a wiec jesteśmy zmuszeni(według regulaminu) zablokować panu oba konta. Jaki to jest sens? Przecież jakiś szczyl mógł na mnie założyć konto tak dla zabawy bo mam paru wrogów a potem ja zakladam i bah informuje mnie ze juz mam 3 konta zalozone na moje dane osobowe... i kasa przepada. Tłumaczenie że ktoś z fake'ował moje konta kiedyś, a ja założyłem swoje oryginalne teraz-wątpie zeby na nich zadziałało...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by KornoS

Wyobraźmy sobie sytuację w której - Dowiedziałem się ze mój kolega zaklada sobie niedlugo konto na bahu. Noi załóżmy ze jestem chamem i zakladam mu konto teraz. Zgodnie z wcześniejszymi założeniami mój kolega zakłada sobie konto po 2 tygodniach. Z 100 zl ugrywa 10000. Chce wyplacic lecz bah mówi mu że juz jest jedno konto zalozone na pana dane a wiec jesteśmy zmuszeni(według regulaminu) zablokować panu oba konta. Jaki to jest sens? Przecież jakiś szczyl mógł na mnie założyć konto tak dla zabawy bo mam paru wrogów a potem ja zakladam i bah informuje mnie ze juz mam 3 konta zalozone na moje dane osobowe... i kasa przepada. Tłumaczenie że ktoś z fake'ował moje konta kiedyś, a ja założyłem swoje oryginalne teraz-wątpie zeby na nich zadziałało...

W takim razie to pewnie prosza o skan dowodu!! No ale dowodzik zrobic na kompie to tez przeciez zaden problem!!

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
Originally Posted by szpak007
W takim razie to pewnie prosza o skan dowodu!! No ale dowodzik zrobic na kompie to tez przeciez zaden problem!!

taaaaaaaa laugh jak im sie cos nie spodoba to zablokuja konto i tyle smile mi zablokowali jakies 2 miesiace temu, mialem cos kolo 600 zeta na nim, jak znajde czas i bedzie mi sie chcialo to opisze cala sytuacje

G
addict
addict
G Offline
Witam - ja mam taki problem - wplacilem kase 2 razy po 600pln, raz przelewem raz karta kredytowa... czy moge wyplacic 600pln bez utraty bonusu? Czy zablokuja mi cala wplate?

Z
zxp Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z Offline
nie wyplaca Ci bo to takie zabezpieczenia maja przed praniem brudnych pieniedzy musisz cos zagrac

zxp #2392925 03/06/2008 04:33
G
addict
addict
G Offline
Originally Posted by zxp
nie wyplaca Ci bo to takie zabezpieczenia maja przed praniem brudnych pieniedzy musisz cos zagrac
ale ten obrot mnie obowiazuje - tj 4800? qerwa ale sie wpakowalem frown

zxp #2392926 03/06/2008 04:33
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
http://www.mbank.pl/blog/artykul.html?id=81
Czy z racji tej wiadomości mogę do BAH wpłacić kasę za pomocą karty Visa Electron (ta z delfinkiem wink )?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
tak

A
Knockin' On Heaven's Door
A Offline

zakładanie kilku kont na te same dane nie ma prawa przejść przez system więc to jest przypadek czysto hipotetyczny i nie powinien w ogóle zaistnieć.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
przeciez tam mozna miec kilka kont na siebie sam mam nie ze wzgledu na jakies bonusy tylko dlatego ze zgubilem loginy do wczesniejszych kont

A
A Offline
Ale grasz na jednym.....jeśli nie widzisz różnicy to trudno.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Radek_89
http://www.mbank.pl/blog/artykul.html?id=81
Czy z racji tej wiadomości mogę do BAH wpłacić kasę za pomocą karty Visa Electron (ta z delfinkiem wink )?

najpierw na infolini ustala sie limit transakcji jesli tego wczesniej nie zrobiles

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by AGASSI

zakładanie kilku kont na te same dane nie ma prawa przejść przez system więc to jest przypadek czysto hipotetyczny i nie powinien w ogóle zaistnieć.

skomentowalem tylko twoje slowa tego u gory nawet nie czytalem :faktem jest ze zalozenie kilku kont na te same dane przejdzie u nich

A
A Offline
Originally Posted by Federer
przeciez tam mozna miec kilka kont na siebie sam mam nie ze wzgledu na jakies bonusy tylko dlatego ze zgubilem loginy do wczesniejszych kont
jeśli wcześniej konsultowałeś to z supportem buka to okey ale jeśli nie to bardzo źle by to świadczyło o BAH.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
wplacajac np 300 dostaje sie bonus czy nie strona BAH mi sie wiesza liveczat tez

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Każdy Klient może korzystać tylko i wyłącznie z jednego konta gracza. Gratisowe bony mogą być tylko jeden raz wykorzystywane przez jedną osobą, rodzinę, gospodarstwo domowe i na razem używanym komputerze. W przypadku, gdy osoba otworzy więcej niż jedno konto gracza by w ten sposób skorzystać z więcej niż tylko jednego gratisowego bonu, spółka zastrzega sobie prawo do zamknięcia wszystkich kont i nie wypłacenia środków na nich. Gratisowy bon musi zostać przynajmniej trzy razy postawiony tylko i wyłącznie w zakładach sportowych (liczą się tylko zakłady o łącznym minimalnym kursie 1,5).

mozna zalozyc ile sie chce kont ale 1 bonus mozna wykorzystac tylko na 1 koncie takie moje zdanie

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
jest to oczywiscie wyrazny blad buka wedlug mnie poniewaz naprawde moze zdarzyc sie sytuacja ktora wyzej opisal KornoS i zaczynaja sie wtedy problemy

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
yahoo wiec moze u Ciebie byla ta sytuacja? myslisz ze ktos mogl zalozyc drugie konto na Ciebie?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by AGASSI
Originally Posted by Federer
jeśli wcześniej konsultowałeś to z supportem buka to okey ale jeśli nie to bardzo źle by to świadczyło o BAH.
Promocje, które były w poprzednich latach miały w regulaminach nawet punkt sformułowany: "gracze, którzy posiadają więcej niż jedno konto w bet-at-home mogą skorzystać z bonusa tylko raz..." czy coś w tym stylu.

Kiedyś pozwalali zakładać dowolną liczbę kont, nie wiem jak jest teraz. Sam mam dwa. Drugie dostałem po przejęciu przez nich Starbetu.

Strona 3 z 15 1 2 3 4 5 14 15

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, 11kera11, aker, betowiec, alfa, rymoholik, burbon), 12,519 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,838,330
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603