|
|
veteran
|
|
veteran
hehe, ta pierwsza opcja, ale wpisz dwa różne kody to może dostaniesz łącznie 1,2 tys. bonusu 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Rozpatrzmy jeden przypadek:
Wyobraźmy sobie sytuację w której - Dowiedziałem się ze mój kolega zaklada sobie niedlugo konto na bahu. Noi załóżmy ze jestem chamem i zakladam mu konto teraz. Zgodnie z wcześniejszymi założeniami mój kolega zakłada sobie konto po 2 tygodniach. Z 100 zl ugrywa 10000. Chce wyplacic lecz bah mówi mu że juz jest jedno konto zalozone na pana dane a wiec jesteśmy zmuszeni(według regulaminu) zablokować panu oba konta. Jaki to jest sens? Przecież jakiś szczyl mógł na mnie założyć konto tak dla zabawy bo mam paru wrogów a potem ja zakladam i bah informuje mnie ze juz mam 3 konta zalozone na moje dane osobowe... i kasa przepada. Tłumaczenie że ktoś z fake'ował moje konta kiedyś, a ja założyłem swoje oryginalne teraz-wątpie zeby na nich zadziałało...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wyobraźmy sobie sytuację w której - Dowiedziałem się ze mój kolega zaklada sobie niedlugo konto na bahu. Noi załóżmy ze jestem chamem i zakladam mu konto teraz. Zgodnie z wcześniejszymi założeniami mój kolega zakłada sobie konto po 2 tygodniach. Z 100 zl ugrywa 10000. Chce wyplacic lecz bah mówi mu że juz jest jedno konto zalozone na pana dane a wiec jesteśmy zmuszeni(według regulaminu) zablokować panu oba konta. Jaki to jest sens? Przecież jakiś szczyl mógł na mnie założyć konto tak dla zabawy bo mam paru wrogów a potem ja zakladam i bah informuje mnie ze juz mam 3 konta zalozone na moje dane osobowe... i kasa przepada. Tłumaczenie że ktoś z fake'ował moje konta kiedyś, a ja założyłem swoje oryginalne teraz-wątpie zeby na nich zadziałało... W takim razie to pewnie prosza o skan dowodu!! No ale dowodzik zrobic na kompie to tez przeciez zaden problem!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W takim razie to pewnie prosza o skan dowodu!! No ale dowodzik zrobic na kompie to tez przeciez zaden problem!! taaaaaaaa  jak im sie cos nie spodoba to zablokuja konto i tyle  mi zablokowali jakies 2 miesiace temu, mialem cos kolo 600 zeta na nim, jak znajde czas i bedzie mi sie chcialo to opisze cala sytuacje
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam - ja mam taki problem - wplacilem kase 2 razy po 600pln, raz przelewem raz karta kredytowa... czy moge wyplacic 600pln bez utraty bonusu? Czy zablokuja mi cala wplate?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie wyplaca Ci bo to takie zabezpieczenia maja przed praniem brudnych pieniedzy musisz cos zagrac
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
nie wyplaca Ci bo to takie zabezpieczenia maja przed praniem brudnych pieniedzy musisz cos zagrac ale ten obrot mnie obowiazuje - tj 4800? qerwa ale sie wpakowalem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://www.mbank.pl/blog/artykul.html?id=81Czy z racji tej wiadomości mogę do BAH wpłacić kasę za pomocą karty Visa Electron (ta z delfinkiem  )?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Wyobraźmy sobie sytuację w której - Dowiedziałem się ze mój kolega zaklada sobie niedlugo konto na bahu. Noi załóżmy ze jestem chamem i zakladam mu konto teraz. Zgodnie z wcześniejszymi założeniami mój kolega zakłada sobie konto po 2 tygodniach. Z 100 zl ugrywa 10000. Chce wyplacic lecz bah mówi mu że juz jest jedno konto zalozone na pana dane a wiec jesteśmy zmuszeni(według regulaminu) zablokować panu oba konta. Jaki to jest sens? Przecież jakiś szczyl mógł na mnie założyć konto tak dla zabawy bo mam paru wrogów a potem ja zakladam i bah informuje mnie ze juz mam 3 konta zalozone na moje dane osobowe... i kasa przepada. Tłumaczenie że ktoś z fake'ował moje konta kiedyś, a ja założyłem swoje oryginalne teraz-wątpie zeby na nich zadziałało... zakładanie kilku kont na te same dane nie ma prawa przejść przez system więc to jest przypadek czysto hipotetyczny i nie powinien w ogóle zaistnieć.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przeciez tam mozna miec kilka kont na siebie sam mam nie ze wzgledu na jakies bonusy tylko dlatego ze zgubilem loginy do wczesniejszych kont
|
|
|
|
|
|
|
Ale grasz na jednym.....jeśli nie widzisz różnicy to trudno.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
najpierw na infolini ustala sie limit transakcji jesli tego wczesniej nie zrobiles
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wyobraźmy sobie sytuację w której - Dowiedziałem się ze mój kolega zaklada sobie niedlugo konto na bahu. Noi załóżmy ze jestem chamem i zakladam mu konto teraz. Zgodnie z wcześniejszymi założeniami mój kolega zakłada sobie konto po 2 tygodniach. Z 100 zl ugrywa 10000. Chce wyplacic lecz bah mówi mu że juz jest jedno konto zalozone na pana dane a wiec jesteśmy zmuszeni(według regulaminu) zablokować panu oba konta. Jaki to jest sens? Przecież jakiś szczyl mógł na mnie założyć konto tak dla zabawy bo mam paru wrogów a potem ja zakladam i bah informuje mnie ze juz mam 3 konta zalozone na moje dane osobowe... i kasa przepada. Tłumaczenie że ktoś z fake'ował moje konta kiedyś, a ja założyłem swoje oryginalne teraz-wątpie zeby na nich zadziałało... zakładanie kilku kont na te same dane nie ma prawa przejść przez system więc to jest przypadek czysto hipotetyczny i nie powinien w ogóle zaistnieć.skomentowalem tylko twoje slowa tego u gory nawet nie czytalem : faktem jest ze zalozenie kilku kont na te same dane przejdzie u nich
|
|
|
|
|
|
|
przeciez tam mozna miec kilka kont na siebie sam mam nie ze wzgledu na jakies bonusy tylko dlatego ze zgubilem loginy do wczesniejszych kont jeśli wcześniej konsultowałeś to z supportem buka to okey ale jeśli nie to bardzo źle by to świadczyło o BAH.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wplacajac np 300 dostaje sie bonus czy nie strona BAH mi sie wiesza liveczat tez
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Każdy Klient może korzystać tylko i wyłącznie z jednego konta gracza. Gratisowe bony mogą być tylko jeden raz wykorzystywane przez jedną osobą, rodzinę, gospodarstwo domowe i na razem używanym komputerze. W przypadku, gdy osoba otworzy więcej niż jedno konto gracza by w ten sposób skorzystać z więcej niż tylko jednego gratisowego bonu, spółka zastrzega sobie prawo do zamknięcia wszystkich kont i nie wypłacenia środków na nich. Gratisowy bon musi zostać przynajmniej trzy razy postawiony tylko i wyłącznie w zakładach sportowych (liczą się tylko zakłady o łącznym minimalnym kursie 1,5).
mozna zalozyc ile sie chce kont ale 1 bonus mozna wykorzystac tylko na 1 koncie takie moje zdanie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jest to oczywiscie wyrazny blad buka wedlug mnie poniewaz naprawde moze zdarzyc sie sytuacja ktora wyzej opisal KornoS i zaczynaja sie wtedy problemy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
yahoo wiec moze u Ciebie byla ta sytuacja? myslisz ze ktos mogl zalozyc drugie konto na Ciebie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przeciez tam mozna miec kilka kont na siebie sam mam nie ze wzgledu na jakies bonusy tylko dlatego ze zgubilem loginy do wczesniejszych kont jeśli wcześniej konsultowałeś to z supportem buka to okey ale jeśli nie to bardzo źle by to świadczyło o BAH. Promocje, które były w poprzednich latach miały w regulaminach nawet punkt sformułowany: "gracze, którzy posiadają więcej niż jedno konto w bet-at-home mogą skorzystać z bonusa tylko raz..." czy coś w tym stylu. Kiedyś pozwalali zakładać dowolną liczbę kont, nie wiem jak jest teraz. Sam mam dwa. Drugie dostałem po przejęciu przez nich Starbetu.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|