Całego cywila macie w jednym roku ? Na UG na II roku jest Część Ogólna, Rzeczówka i Prawo Rodzinne, a na III Zobowiązania i Spadki. KPC, KPK i Karne podobnie jak u was
Całego cywila macie w jednym roku ? Na UG na II roku jest Część Ogólna, Rzeczówka i Prawo Rodzinne, a na III Zobowiązania i Spadki. KPC, KPK i Karne podobnie jak u was
na III roku obowiązuje nas część ogólna i rzeczowa ;> na pozostałe lata mamy podzielone zobowiązania, spadki itd.
na III roku obowiązuje nas część ogólna i rzeczowa ;> na pozostałe lata mamy podzielone zobowiązania, spadki itd.
moim zdaniem - trochę nieciekawe rozłożenie
jak dopiero na 4 macie zobowiązania, to kiedy np: prawo handlowe, tudzież prawo pracy? Moim zdaniem znajomość (chociażby minimalna ) cywila naprawdę pomaga na tych przedmiotach.
PS czy ktoś z forum miał do czynienia z programem ANTYPLAGIAT i mógłby się pochwalić wynikiem?
Piszę sam ;), więc bez donosów proszę Ciekawy po prostu jestem jak to wygląda w praktyce.
Izi, Rzym to miodzio w porównaniu z tym, co będziesz miał później
Nie strasz mnie, prosze. Na razie moim celem jest zaliczenie cwiczen potem spokojne wziecie udzialu w sesji. O nastepnych latach nie chce nawet myslec..
Izi, Rzym to miodzio w porównaniu z tym, co będziesz miał później
Nie strasz mnie, prosze. Na razie moim celem jest zaliczenie cwiczen potem spokojne wziecie udzialu w sesji. O nastepnych latach nie chce nawet myslec..
Cóż sam wybrałeś (chyba )
Szewa ma rację - Rzym to naprawdę pikuś i pewne konstrukcje przydają się później na cywilu rzeczywiście. Czy też łacińskie nazwy
Zastanawialiście sie kiedyś jaką taktykę byście przyjęli gdybyście byli egzaminatorami?
Ja bym zebrał prace, a potem każdą beybe na naszej klasie sprawdził. Która konkretna to zdane, a wszystkie brokuły do poprawki. A chłopaki to metoda biurkowa chyba heheheheheehehhe