Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 6 1 2 3 4 5 6
O
Pooh-Bah
Pooh-Bah
O Offline
Originally Posted by mura
Originally Posted by ozzy123
Mnie akurat w czasie pobytu w UK drażniło wiele rzeczy, a najbardziej chyba wszechobecny bród i rozwydrzone nastolatki, natomiast geje ani lesbijki nie zrobiły mi nic złego. I wcale po ulicach nie chodzą obściskujący się homoseksualiści, jak się niektórym wydaje. Jedyni faceci, których widziałem, żeby chodzili za rękę, to byli muzeumanie, ale u nich to normalne i nie oznacza to że są odmniennej orientacji seksualnej.

czyli jak? gejów nie rozpoznasz na ulicy bo za rękę nie chodzą ale denerwowały cie bród i rozwydrzone nastolatki wśród których nie było ciot? skad wiesz?

Czytać ze zrozumieniem kolega umie? Niektórzy przedstawiją taki obraz UK jakoby sami geje tam po ulicach chodzili, całowali się, obściskiwali itd. Ja tego nei zauważyłem, a trochę czasu tam spędziłem.
Nie dziele ludzi na hetero i homoseksualistów, tylko na ludzi mądrych i głupich, życzliwych i nieżyczliwych itd. Orientacja seksualna nie ma tu nic do rzeczy.

Bonus: Unibet
wredota
wredota
Ciesza mnie posty niektorych osob tutaj bo to oznacza ze latwo bedzie nimi rzadzic za jakis czas jak juz dojde do wladzy smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
[quote=ozzy123

Czytać ze zrozumieniem kolega umie? Niektórzy przedstawiją taki obraz UK jakoby sami geje tam po ulicach chodzili, całowali się, obściskiwali itd. Ja tego nei zauważyłem, a trochę czasu tam spędziłem.
Nie dziele ludzi na hetero i homoseksualistów, tylko na ludzi mądrych i głupich, życzliwych i nieżyczliwych itd. Orientacja seksualna nie ma tu nic do rzeczy. [/quote]

a ja byłem troche czasu w Londynie i widziałem pełno chorych psychicznie mężczyzn trzymających się za ręce i całujących na ulicach

i co, kto ma racje? nieważne czy ty widziałeś czy nie albo ile takich osób widziałem ja, nieważne też czy dzielisz ludzi na takich a siakich, ja m.in. dzielę na wygranych i przegranych i każda ciota jest dla mnie w tej drugiej grupie

i co z tego, skoro fakty są takie że geje są i jest ich coraz więcej, a ja potrafię się do tego ustosunkować: nie toleruję, nie popieram, gardzę, a jeśli ma być dyskusja na temat jakichkowliek oficjalnych związków czy dzieci to brak mi słów po prostu, jak tępym trzeba być człowiekiem by na takie coś zezwalać.

O
Pooh-Bah
Pooh-Bah
O Offline
Originally Posted by mura
[quote=ozzy123

Nie dziele ludzi na hetero i homoseksualistów, tylko na ludzi mądrych i głupich, życzliwych i nieżyczliwych itd. Orientacja seksualna nie ma tu nic do rzeczy.

a ja byłem troche czasu w Londynie i widziałem pełno chorych psychicznie mężczyzn trzymających się za ręce i całujących na ulicach

i co, kto ma racje? nieważne czy ty widziałeś czy nie albo ile takich osób widziałem ja, nieważne też czy dzielisz ludzi na takich a siakich, ja m.in. dzielę na wygranych i przegranych i każda ciota jest dla mnie w tej drugiej grupie

i co z tego, skoro fakty są takie że geje są i jest ich coraz więcej, a ja potrafię się do tego ustosunkować: nie toleruję, nie popieram, gardzę, a jeśli ma być dyskusja na temat jakichkowliek oficjalnych związków czy dzieci to brak mi słów po prostu, jak tępym trzeba być człowiekiem by na takie coś zezwalać.

[/quote]

Dyskusja z Tobą ( zwrotny grzecznościowe wypadałoby pisać z dużej litery ) jest poniżej mojej godności, więc uważam ją za zakończoną.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
wybacz, shift mi się zaciął

ja nie chcę w Polsce drugiej Holandii, więc stoimy po różnych stronach barykady i tyle w temacie

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Pierwszy ktory sie przyzna ze jest gejem w tym temacie dostanie podpis pod nickiem smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Experto
Pierwszy ktory sie przyzna ze jest gejem w tym temacie dostanie podpis pod nickiem smile

laugh laugh laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

"anal ityk" ???

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by dimes
Ide o zakład, że na tym forum jest więcej gejów niż wnosi twój iloraz inteligencji wink

Experto ,jeden się już przyznał ,czyń powinności grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Nie przeszkadzaja mi jak się z tym na każdym kroku nie obnoszą.

W klasie w lo była u mnie dziewczyna, która twierdziła że jest chłopakiem. Z tej racji dostała nauczanie indywidualne, dodatkowa kasa z podatków dla nauczycieli za nauczanie tego czegoś. Chore.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ja sie przyznam ale za moderatora i kolor rozowy nicka ... wink

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by dimes
Originally Posted by Kylo
Pedal = Piach.

Dziekuje

Ide o zakład, że na tym forum jest więcej gejów niż wnosi twój iloraz inteligencji wink

Experto daj policjantowi przydomek nowy, przypucowal sie wink

D
Pooh-Bah
Pooh-Bah
D Offline
Kylo przyznaj się, że lubisz sie nachylać laugh

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Sturmwind
poczytajcie sobie jak skończył Pierwszy Pedał III-Rzeszy Ernst Rohm - przywódca Sturmabteilung w 1934 roku smile
akurat Rohm to ciekawa sprawa, był pedałem i sie z tym nawet obnosił, a został zabity bo byl konkurencja dla Adiego a nie z powodu swojego gejostwa

Pooh-Bah
Pooh-Bah
powybijac sk.... i tyle, niedaleko mnei 2 ch prowadzi sklep, I TERAZ PYTANIE CZY ONI NORMALNEI NIE POTRAFIą POWIEDZIEć "SLUCHAM"

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by tyson
Originally Posted by Sturmwind
poczytajcie sobie jak skończył Pierwszy Pedał III-Rzeszy Ernst Rohm - przywódca Sturmabteilung w 1934 roku smile
akurat Rohm to ciekawa sprawa, był pedałem i sie z tym nawet obnosił, a został zabity bo byl konkurencja dla Adiego a nie z powodu swojego gejostwa

z niego była taka konkurencja jak z matusiaka napastnik :> ale generalnie wtedy w Wiessen Rohm wpadl - tak czy tak poza zdradą Reichswehery upubliczniono wtedy do końca jego pedalstwo

Blade Runner
Blade Runner
Niech robią co chcą, byle się z tym nie obnosili. Co robią w domu to ich sprawa. Mogą się nawet dymać z lodówką, mi to wisi.

Mnie szlag trafia jak widzę te ich parady, które mają służyć chyba tylko wkur*ianiu reszty społeczeństwa. Ale to ich problem.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
katolicy tez maja parady przeciez laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by az3ta
powybijac sk.... i tyle, niedaleko mnei 2 ch prowadzi sklep, I TERAZ PYTANIE CZY ONI NORMALNEI NIE POTRAFIą POWIEDZIEć "SLUCHAM"

Pewnie znają powiedzonko: "Nie mów słucham bo Cię wy**cham" wink

Zajebisty temat.
Zaraz się zawiąże koło Młodzieży Wszechpolskiej Oddział Mecz.pl blush

Strona 3 z 6 1 2 3 4 5 6

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
4 zarejestrowanych użytkowników (JelineK, rafal08, forty, kamel), 2,665 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,335
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025