Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 7 z 11 1 2 5 6 7 8 9 10 11
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Pierniczek
Spoko P!T3R smile

Szewa ignoranci krytykują, profesjonaliści analizują. Żebyś Ty chociaż przeczytał "Tajemnice Uwodzenia" albo "Grę"...naprawdę nie rozumiesz i nie zdajesz sobie sprawy jak marnujesz swoja młodość i sukcesy z płcią przeciwną tylko dlatego, ze jesteś ignorantem. Poświęć jeden dzień na przeczytanie książki...jeden dzień. Nie podobają Ci się moje poglądy, ok. Nie będę Cię zmuszał do ich wyznawania. Poświęć jeden dzień, a będziesz mi wdzięczny, że Cię do tego skłoniłem. pzdr
Jestem w pełni usatysfakcjonowany ze swojego życia pod każdym względem, także nie sądzę żeby te książki mi w czymś pomogły. Co oczywiście nie znaczy, że nie są ciekawe, czy pomocne. Ale to już niech młodsi userzy wcielają te porady w czyny. Ja za młodu swoje przeżyłem. Na zainteresowanie płci przeciwnej nie mogłem narzekać smile Teraz mam inne cele niż uganianie się za dupami smile

Twój post, w jakże pouczającym tonie, trafił do złego adresata smile

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I jeszcze jedno - trochę więcej dystansu do siebie proponuję. To pomaga, naprawdę smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
To jeszcze raz ja, ostatni laugh

Mój pierwszy post, prowokujący Twoją odpowiedź, nie miał na celu ośmieszenia Ciebie, czy publikowanych przez Ciebie porad. Po prostu, jako stały i uważny czytelnik tego tematu, fragment z lasem i pustym bakiem samochodu jakoś utkwił mi w pamięci, jednocześnie asocjując się z Twoją osobą smile

Oby więcej takich ciekawych tematów poprawiających humor smile

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Pierniczek, pomysl z samochodem totalne nieporozumienie, prawdziwa kobieta jeszcze by za cos takiego przylozyla, nie mowiac juz o tym ze uznala by takiego goscia ktory ja naraza na niebezpieczenstwo za luzera. To mogloby zadzialac jedynie na nastolatke czytajaca bravo girl o IQ w przedziale 60-70, czyli cos kolo IQ szympansa.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A ja uważam, że z każdego jego posta można się czegoś nauczyć i nie trzeba wszystkiego brać tak totalnie dosłownie, wziąć z tego tylko tyle ile trzeba i zastosować w odpowiednim stopniu do Twojego stylu bycia, bo każdy sposób jest dobry o ile potrafisz go umiejętnie zastosować, a nie się głupio naśmiewać :/ ...zamiast tego lepiej sami napiszcie wasz złoty środek na kobiety :/

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
@Szewa. Ok rozumiem...pewnie jesteś już starszym facetem. Ale popełniasz błąd mówiąc, ze jesteś usatysfakcjonowany z życia pod każdym względem. Takie przeświadczenie sprawia, że można stać się leniwym, bo "wszystko jest tak jak chcę, bo wszystko już osiągnąłem". Ok można być szczęśliwym ale zawsze, ZAWSZE, może być lepiej i trzeba do tego dążyć. Co do dystansu do własnej osoby to jestem zdystansowany ale bardzo wiele od siebie wymagam. Nie porównuję sie z innymi ludźmi. Mam od niech inne możliwości i tylko moje możliwości są dla mnie porównaniem.

@Experto. Bez erystyki, please. Nie liczy się to co kobiety myślą o facecie tylko jak się przy nim czują. Źle rozumiesz też poczucie bezpieczeństwa kobiety. Facet czuje się bezpiecznie gdy nic ze strony "fizycznej" mu nie zagraża. To mu wystarcza. Kobieta zaś potrzebuje przede wszystkim bezpieczeństwa emocjonalnego i psychicznego. Ona chce żebyś schował ją przed całym światem i zabrał do swojego świata. Kobiety czują sie bezpieczne kiedy w Twoich objęciach/w Twoich ramionach odnajdują spokój, a nie wtedy gdy zaczepia ją dwóch kolesi, a Ty im spuścisz wpier.dol.

Panowie nie macie pewnego poziomu wiedzy na temat psychologii żeby zrozumieć to co chcę Wam przekazać, dlatego pojawiają się ironie i szyderstwa z Waszej strony ale nie mam Wam tego za złe. pzdr smile

Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Ooo w twarz!!
Tego nie widzialem, wakacje, sezon podrywu, temat bedzie szedl jak gorska rzeka, pryszczaci, tredowaci i wszelkiej masci niedojdy beda czytac "ksiazkowe" przyklady p.t. Jak skutecznie rwac dupencje. part II

Obiecuje ze bede czytal z wypiekami na twarzy grin

Wyslalem wszystkim znajomym kilka tekstow by Perniczek -> znany i ceniony guru zajmujacy sie sprawami lachonow i okolodyskotekowych straszydel.

Z ostatnich ten mi sie bardzo spodobal:
Panowie nie macie pewnego poziomu wiedzy na temat psychologii żeby zrozumieć to co chcę Wam przekazać, dlatego pojawiają się ironie i szyderstwa z Waszej strony ale nie mam Wam tego za złe

Zdanie konczace dyskusje, "morda w kubel" bo ja i tak mam racje i mam recepte na kazdy klopot niezaleznie od sytuacji, oczywiscie przez forum wiem wszystko, a Wy sie znacie laugh

Ciut powazniej, Pierniczek, zaloz stronke www.chcamniewszystkie.pl [chcamniewszystkie.pl] - Porady, wskazowki, chytre sposoby - czyli wszystko o skutecznym podrywie.
Sadzac po szerokim audytorium i poziomie uwielbienia "zagubionych" sukces komercyjny gwarantowany, wg mnie super pomysl, bedziesz bogaty, a jak juz sie dorobisz to wspomnisz Biszopa przesmiewce i zaprosisz mnie na cotygodniowe party klubowiczow:)

I see dead people
I see dead people
O Jezusie ... laugh

10 częście tego jest?!

laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
@Szewa. Ok rozumiem...pewnie jesteś już starszym facetem. Ale popełniasz błąd mówiąc, ze jesteś usatysfakcjonowany z życia pod każdym względem. Takie przeświadczenie sprawia, że można stać się leniwym, bo "wszystko jest tak jak chcę, bo wszystko już osiągnąłem". Ok można być szczęśliwym ale zawsze, ZAWSZE, może być lepiej i trzeba do tego dążyć. Co do dystansu do własnej osoby to jestem zdystansowany ale bardzo wiele od siebie wymagam. Nie porównuję sie z innymi ludźmi. Mam od niech inne możliwości i tylko moje możliwości są dla mnie porównaniem.
Nie jestem starszym facetem, myślę, że jesteśmy w podobnym wieku wink

To, że jestem usatysfakcjonowany, nie oznacza, że już niczego od siebie nie wymagam. Wręcz przeciwnie, ciągle stawiam przed sobą nowe wyzwania i staram się je realizować. Spełnienie i spoczęcie na laurach, to najgorsze, co może człowieka spotkać.

Ale czy seryjne zdobywanie i zaliczanie panienek musi być takim wyzwaniem ? Dla niektórych pewnie tak. Ale nie jest to wyznacznikiem tego, czy ktoś jest wartościową osobą. A z Twoich wcześniejszych postów wynika, że dopiero ten, kto posiadł taką umiejętność, może czuć się osobą spełnioną i górującą nad looserami nie potrafiącymi poradzić sobie w kontaktach z płcią przeciwną smile

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
Nie rozumiem Biszop po co to napisałeś...naprawdę pałasz do mnie aż taką pogardą, że tyle jadu w Twojej wypowiedzi? Nigdzie nie napisałem, ze tylko ja mam rację. Napisałem, ze większość nie ma wiedzy z zakresu psychologii żeby zrozumieć to co im przekazuję. Dla większości wydaje sie to być absurdalne. Biszop należysz do tych ludzi, którzy nie wierzą w skuteczność perswazji, nie wierzysz w manipulację, w neurolingwistyczne programowanie, nie wiesz czym jest tzw. literatura inspirująca.

A teraz do okołodyskotekowych straszydeł...może pokażesz swoją żonę, co? A zresztą...nie dorównujesz poziomem merytorycznym żebym z Tobą dyskutował. Konwersacji na poziomie dorównującym chamstwu prowadził nie będę.

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
Originally Posted by Szewa

To, że jestem usatysfakcjonowany, nie oznacza, że już niczego od siebie nie wymagam. Wręcz przeciwnie, ciągle stawiam przed sobą nowe wyzwania i staram się je realizować. Spełnienie i spoczęcie na laurach, to najgorsze, co może człowieka spotkać.

Ale czy seryjne zdobywanie i zaliczanie panienek musi być takim wyzwaniem ? Dla niektórych pewnie tak. Ale nie jest to wyznacznikiem tego, czy ktoś jest wartościową osobą. A z Twoich wcześniejszych postów wynika, że dopiero ten, kto posiadł taką umiejętność, może czuć się osobą spełnioną i górującą nad looserami nie potrafiącymi poradzić sobie w kontaktach z płcią przeciwną smile

Nie o to mi chodziło w poprzednich wypowiedziach. Ja naprawdę chciałem pomóc innym zrozumieć kobiety. Każdy facet jest fajny, wartościowy i godny uwagi kobiety. Niestety nie każdy potrafi to okazać. Najładniejsze kobiety nie zwracaja uwagi na tzw przeciętniaków, a Ci "przęcietniacy" są naprawdę fajnymi kolesiami tylko nie potrafią tego pokazać kobiecie. Nie trzeba mieć mercedesa żeby mieć piękną kobietę, ale trzeba wiedzieć jak ją zainteresować. A zdecydowana większość chce to zrobić w taki sam sposób jak 1000 poprzedników przed nimi.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
przepraszam musze laugh laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Szewa

Nie o to mi chodziło w poprzednich wypowiedziach. Ja naprawdę chciałem pomóc innym zrozumieć kobiety. Każdy facet jest fajny, wartościowy i godny uwagi kobiety. Niestety nie każdy potrafi to okazać. Najładniejsze kobiety nie zwracaja uwagi na tzw przeciętniaków, a Ci "przęcietniacy" są naprawdę fajnymi kolesiami tylko nie potrafią tego pokazać kobiecie. Nie trzeba mieć mercedesa żeby mieć piękną kobietę, ale trzeba wiedzieć jak ją zainteresować. A zdecydowana większość chce to zrobić w taki sam sposób jak 1000 poprzedników przed nimi.

zgadzam sie w 100% piwo

A
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
Originally Posted by Hajzel
przepraszam musze laugh laugh
nie ma za co laugh laugh ps. Panowie zaprośmy Pierniczka za najbliższy zlot,gdzie będzie miał okazję przekonać niedowiarków i pokazać jaki z Niego macho wink

P
Live fast, die young
Live fast, die young
P Offline
A teraz do okołodyskotekowych straszydeł...może pokażesz swoją żonę, co? A zresztą...nie dorównujesz poziomem merytorycznym żebym z Tobą dyskutował. Konwersacji na poziomie dorównującym chamstwu prowadził nie będę.

na forum bukmacherskim jestes "gwiazda" tematu jak poderwac jakies dupy. Masz zajebiscie swietne pomysly, podparte superliteratura w Twoim mniemaniu, odnosisz sie do swojej wiedzy psychologicznej...to wszystko w TiO w temacie jak poderwac dupy, ktory dozyl, glownie dzieki Tobie i madrosciom Miedzioryta 10 czesci na forum bukmacherskim...czy w zwiazku z tym trudno Ci zrozumiec, ze niektorzy maja lekka "polewke" z tego, co tu jest wypisywane.

Co do Twoich pomyslow...moze sa ciekawe, moze podparte tytulami o uwodzeniu, ale zrozum, ze Twoje pomysly to nie sa pomysly na Kobiety czy Dziewczyny. To sa pomysly na najzwyklejsze lambadziary, z ktory wiekszosc z nich ma juz dawno przekrecony w cipce licznik i zamiast jazdy po lesie bez benzyny w wielu wypadakch wystarczy podryw z tekstem: "chcesz sie ruchac?"

I tyle.

A
A Offline
Originally Posted by polskignom
Co do Twoich pomyslow...moze sa ciekawe, moze podparte tytulami o uwodzeniu, ale zrozum, ze Twoje pomysly to nie sa pomysly na Kobiety czy Dziewczyny. To sa pomysly na najzwyklejsze lambadziary, z ktory wiekszosc z nich ma juz dawno przekrecony w cipce licznik i zamiast jazdy po lesie bez benzyny w wielu wypadakch wystarczy podryw z tekstem: "chcesz sie ruchac?"

I tyle.
leże laugh laugh laugh

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
A teraz do okołodyskotekowych straszydeł...może pokażesz swoją żonę, co?

Pijesz to samo co Nirtz, przyznaj sie grin

Moze brakuje mi wiedzy psych, ale mojej zonie nie i wrzucam jej raz na jakis czas Twoje wypowiedzi grin
W skrocie to pyta sie tylko czemu jeszcze nie zostales zbanowany smile

P
Live fast, die young
Live fast, die young
P Offline

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by [T
-error]O Jezusie ... laugh

10 częście tego jest?!

laugh

a większość rad to pewnie wiadomo do czego... laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

szyderca

Jak jesteś piękny Alvaro to myślę że dasz rade.

Strona 7 z 11 1 2 5 6 7 8 9 10 11

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (burbon, latajaca_holenderka, Lukasz111, alfa, betowiec, Sensei, aker, forty), 2,742 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,284
Posty5,834,441
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025