|
|
newbie
|
|
newbie
ktos sie orientuje ile sie czeka na wyplate karta u nich ? dwa dni sie czeka dla zainteresowanych  wypłacałeś od nich czy tylko takie info miałeś?? wyplacilem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ktos sie orientuje ile sie czeka na wyplate karta u nich ? dwa dni sie czeka dla zainteresowanych  wypłacałeś od nich czy tylko takie info miałeś?? wyplacilem. To szybko, ja wyplacilem w poniedzialek a dostalem w piatek zwrot na karte. Grunt ze sa wyplacalni:)
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
a ja nijak nie widzę miejsca do wypłaty.Wchodzę w my account> withdraw> i widzę ogólnie text o depozytach przez bank transfer a nie wyplata,gdzie można wypłacić kasę jak sie wpłacało kartą? no i czy można wypłacić np transferem bankowym?.
PS. teraz dają 75E a kursy faktycznie są za wysokie i surebeta łatwo znaleść.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
my account i withdraw podany jest numer karty i inne dane. skany im wysłałeś?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ile czasu trwa weryfikacja? podaja 1-3 dni, wyrabiaja sie w nich?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
nie wysyłałem oprócz dowodu coś jeszcze trzeba? wpłacałem kartą i na jaki adres?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie wysyłałem oprócz dowodu coś jeszcze trzeba? wpłacałem kartą i na jaki adres? po pierwszym zakladzie przyslali mi maila co potrzebuja. wczesniej w temacie ktos podawal
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
nie wysyłałem oprócz dowodu coś jeszcze trzeba? wpłacałem kartą i na jaki adres? Skan dowodu, skan karty, rachunek. Chyba na adres [email protected]Na pewno przyslali Ci maila z prosba o to.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
PS. teraz dają 75E a kursy faktycznie są za wysokie i surebeta łatwo znaleść. gdzie znajde informacje na ten temat na stronie ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
dobrze widze ze prowadza konta w walutach: euro, gbp, dolar i PLN ?
u nich Football to miedzy innymi euro ? mozna dzielic sobie freebat, czy za jednym razem trzeba postawic ?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
dobrze widze ze prowadza konta w walutach: euro, gbp, dolar i PLN ?
u nich Football to miedzy innymi euro ? mozna dzielic sobie freebat, czy za jednym razem trzeba postawic ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
freebeta nie dzielisz, mozesz grac dowolny zaklad z pily noznej lub kosza, waluty tez sie zgadzaja
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
konto zalozylem w polskich zlotych. wplacalem karta kredytowa - nie bylo problemu freebat dodany od razu - chyba z automata frebat mozna dzielic (nie w 100%) ale gdy zaznaczamy, ze chcemy freebat skrypt czeka jeszcze na wpisanie stawki na ten kupon. moze uda mi sie cos wyplacic, wtedy dam znac co i jak. Obecnie nie jest zle, ale weryfikacji dokumentow jeszcze nie przeszedlem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie jestem pewien czy jak podzielisz free beta to go nie cofna , cos tam mieli chyba w rulsach ja wplacalem karta w PLN, wyslalem potrzebne skany, zagralem za free beta i wyplacilem kasa w 4 dni na koncie zaskoczyl mnie in plus fachowy mily i blyskawiczny support, robia profesjonalne wrazenie , z takimi kursami (zasypiaja b czesto przy spadkach) to mozna tam smialo pograc jeszcze
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Również mam pozytywne wrażenia co do gry u nich , wszystkie warunki spełniają , szeroka oferta liczne free-bety , niezła firemka taki lekki czarny koń , lepsza niż niejeden przereklamowany tuz ( moich free betów na 99% nie dało się dzielić)
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
jak wyplaca sie od nich kase ? pisze e-mail ? zapoda ktos wzor po angielsku ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak wyplaca sie od nich kase ? pisze e-mail ? zapoda ktos wzor po angielsku ? jak ci zweryfikuja konto to pojawia sie opcje w zakladce
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak wyplaca sie od nich kase ? pisze e-mail ? zapoda ktos wzor po angielsku ? jak ci zweryfikuja konto to pojawia sie opcje w zakladce ja napisalem maila ze chce wypalcac , wtedy napisali ze zweryfikowali konto ( robia to przy wyplatach) i pojawila sie opcja do wyplaty.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
po 2 dniach od wyslania skanow pojawila sie opcja wyplaty, po kolejnych 2 kasa juz na koncie w banku 
|
|
|
Link skopiowany do schowka